gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Nexus 6:moze, ali samo ako uzmete palacinke...onda ti ponovo pobegnes i...
E dobar si....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nexus 6:moze, ali samo ako uzmete palacinke...onda ti ponovo pobegnes i...
Nexus 6:covek je postavio topic u kome se hvale desnicari, a kude ostali...
pitao je "ko je desnicar"
sam je dao odgovor "niko"
sta sad od nas hoce?
Nexus 6:sadasnja podela na levo, desno i centar je novijeg porekla...
nema to veze sa Nemanjicima...
to je pitanje za istoricare...
serb_pagan:to:JABUCHILO
daleko je moskva,velika je rusija,a tuzna je danas srbija.
ne vidi se to iz moskve...
a pogotovo to ne vidi neki burzuj koji je zbrisao odavde da uzme kesh i vrti demagogiji,sve jedno,te isto
JABUCHILO:burzuj sto je otiso da digne kes je rus koliko i srbin, a dok si ti trcao po trgovima i demonstrirao ucio je skole.
serb_pagan, 20 godine u nazad, Vojislav Sesel bese u poseti SAD, imajuci priliku da cujem njegovo misljenje o buducnost Srpskog naroda i komunistike mafije na cije celo je bio mrtvi zlocinac J.B.TITO,pa ako postane presednik tadasnje Jugoslavije ,kakve bi mere prduzeo protiv komunisticku mafiju, i dali bi Mose Pijade spomenike i kucu cveca iz izbacio iz Beograd?serb_pagan:znas sta,ja volim svoju zemlju,ali je danas takvo stanje da mi izgleda da sto je neko gluplji i neobrazovaniji,to je veci nacionalista.
desava mi se da pricam sa likovima,koji su osnovnu skolu zavrsili preko veze i da krene polemika o ratovima u SFRJ, politici i istoriji.e,tad oni ispale par fraza tipa:"sve ih je trebalo pobiti","mi smo uvek branili evropu" i slicno,bez ikakve dalje argumentacije i podataka o bilo cemu. srpski nacionalni identitet je potpuno izgubljen,sveden na mitske price o ratnoj svemoci i izdajnicima u nasim redovima.
velika vecina tih tzv."nacionalista" ne zna ni kad je osnovana prva srpska drzava,ni kad je car dusan(u koga se kunu)krunisan za cara,ni ko je od brace kome vadio oci,ni kad je poceo prvi srpski ustanak,ni koje su partije vladale u gradjanskoj srbiji XIX veka,apsolutno nista.
nacionalizam se iskarikirao do beskrajne farse formirane u drugom dnevniku RTS-a devedesetih,i po svemu sudeci, pravih desnicara u srbiji nece vise nikad ni biti.
p.s. a i taj bukovski je bio obicna pijandura i probisvet,ne uvazavam misljenje ljudi koji doruckuju vinjak a veceraju vodku,pogotovo o ovako ozbiljnim stvarima.
a dragos je veliki paranoik,to je poznato
serb_pagan:srpski nacionalni identitet je potpuno izgubljen,sveden na mitske price o ratnoj svemoci i izdajnicima u nasim redovima...
nacionalizam se iskarikirao do beskrajne farse formirane u drugom dnevniku RTS-a devedesetih,i po svemu sudeci, pravih desnicara u srbiji nece vise nikad ni biti.
JABUCHILO:burzuj sto je otiso da digne kes je rus koliko i srbin, a dok si ti trcao po trgovima i demonstrirao ucio je skole. iz srbije je izbegao tek posle drzavnog udara i chak se posle nekog vremena vratio ali nisu ga najbolje dochekali jer su samo kenjkali i kukali kako je jadna njihova ****** i kako nista ne moze da se uradi - pa ih je sutnuo u tu istu guzicu i konacno resio da je srbija sa takvim slinama i formalno prestala da postoji. spakovao tako burzuj srbiju u dzep i pozdravio se.
p.s. mani se te price sta-ti-znas, poslacu ti neku kintu daj mi na pm ziro-racun, samo mi ne cmizdri, a jos vise nemoj dapricas sta ja znam a sta ne balavanderu posto je moj posao u zivotu za razliku od tebe upravo da znam. ajde, daj broj i sredicemo ti neku semu za rad u inostranstvu, nije problem, znam ljude.
JABUCHILO:p.s. mani se te price sta-ti-znas, poslacu ti neku kintu daj mi na pm ziro-racun, samo mi ne cmizdri, a jos vise nemoj dapricas sta ja znam a sta ne balavanderu posto je moj posao u zivotu za razliku od tebe upravo da znam. ajde, daj broj i sredicemo ti neku semu za rad u inostranstvu, nije problem, znam ljude.
marlon:Brate Jabuchilo, ovo ti nije bilo pametno....sad kad krenemo svi da pisemo kao pagan, moras i nama da das neku kintu...![]()
![]()
![]()
Nacionalista:,,Odlazeci,veliki Nemanjic je srpskom narodu zavestao sustinu svojih saznanja u formuli saveta za buducnost-,,Za puteve na desnoj strani zna Bog a na levoj su djavolovi,,
Veliki Carls Bukovski je rekao-,,Kada za nekog cujem da je desnicar,pouzdano znam da je to covek koji misli svojom glavom,,.
Srpsko istorijsko iskustvo tragicno potvrdjuje tradicionalni simbolizam levice.Sve goleme nesrece,tragedije,pljacke i pomori i stradanja dosli su sa leve strane,izazvani silama i ideologijama leve orijantacije,od masonerije,medjunarodnog jevrejstva do komunizma...
Kljucno pitanje-Ko je danas u Srbiji desnicar?
A odgovor-Niko!
crow:ma odakle njemu pare...
nema njega zashta kuche da ujede
marlon:E kad bi ti crow znao ono sto ja znam......![]()
![]()
![]()
Помаже БОГ ЧИЧАЧИЧА ДРАЖА:Десница је будућност Србије !
Слобода или смрт
Zarathustra:Zelenko, jesi ti to bio miloskov covek?
crow:pa shto bi demonstriro kad ti bilo dobro
kad je vec prestala da postoji, shto je lepo ne zaobidje i sad...
a...kapiram... cenish da su ove ovde mnooogo jeftinije...
sponzorushe nego u rusiji, pa potezesh kintu povremeno
super...
JABUCHILO:![]()
![]()
da, bilo mi je dobro, zato nisam demonstrirao. ovo za sponzoruse jos lepo ilustruje i za sta je tebi svo to tvoje 'dobro' u zivotu potrebno.
i dzaba me palis, neces dobiti ni kinte.ali posto vidim sta ti je glavni problem - da ti platim bordel uvek mogu. znaci, ziro-racun na pm i nadaj se da cu te se setiti.
marlon:Brate Jabuchilo, ovo ti nije bilo pametno....sad kad krenemo svi da pisemo kao pagan, moras i nama da das neku kintu...![]()
![]()
![]()