Dragon Ball

• Začetnik teme Začetnik teme Goku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Opa vidi koliko fanova hmm

U redu da se ubacim i ja za sve DB/Z/GT Epizode/Filmove Posetite moj sajt gde mozete da ih skinete www.freeza.nl ( Dodat je Forum i jos mnogo, za kontakt ja sam Administrator Johnny!)
Za gledanje online DB/Z/GT Epizoda i za najnovije vesti o novom filmu posetite http://dbz-alliance.blogspot.com takodje moj sajt (za kontak pitajte na chatboxu za MajinVegeta1-u)

Uskoro cu dodati i mangu za dl i online citanje

PS. Sajtovi su na Engleskom zato samo ENG :P i Enjoy

Toriama (ili je to "ToriJama") je ovde ubo' u centar...Fantasticna anima popularna vec 25 godina!!! jedina anima koju sam skroz propratio (i od DB-a kao dete,kasnije Z i pre par godina GT..Najbolji je Z)
Respect svim fanovima...! ;)

film ce biti shit,car DBZ-a je u crtezu i muskulatornim likovima,a gluma i animacija ce sve upropastiti..

I da - izasla je igra Dragon Ball Online (MMORPG,ne znam dal je free.)

Poslednja izmena:
@Photon - pa da si video filmsku postavu gde zgoljavi glavonja glumi Goku-a...mislim stvarno...Glavna car Dragon Ball (Z,GT) je glasovnoj glumi i crtezima...Iskreno da naprave jos neki animirani DBZ (ili GT) kao ovi do sada sa dobrom pricom mnogo bih se vise radovao..I da - u DBZ-u se svaki cas unistavaju planete i kontinenti...to je jako tesko animirati i izgledace bezveze...

@LPhoklica - jel ti to ne volis Dragon Ball,ili si samo cinican(/na) u vezi predstojeceg filma?

E ljudi,ko zna da mi kaže gde mogu skinuti originalnu,pravu igricu Dragon Ball???
Svaka na koju sam naišla je neka glupost,pa ako neko zna gde mogu da skinem..

Za PC???
Za pc ne postoji.....Postoje samo M.U.G.E.N.-i a to svako moze da napravi.....Sledece godine izlazi DBZ online.....Mixed to ces sigurno igrati xD
Ja moram xD , a za sad mozes igrati preko emulatora igre sa PS1, PS2 , itd.

Back