Ja sam poceo da gledam seriju,nasao sam na netu svih skoro 500 epizoda. Nisam siguran da postoji poslednja,ali cini mi se da je tako,nazalost.
Imam toliko pitanja. Nisam sve pogledao,imam jos dosta,stigao sam tek pri kraju DB obicnog. Zanima me da li vredi gledati sve? Da li se u svaki nastavak,svaku novu sagu ulazi sa nekom pricom,nekom tematikom iza,ili se desava da se nekad radnja samo prelomi i krene sa novom? To bi me bas razocaralo! Takodje,bacio sam pogled na neke epizode i svih serijala,cisto da vidim o cmeu se radi. Nije mi bas jasno,istina nisam sve odgledao,daleko od toga,ali nije mi jasno,koliko se u stvari tu generacija Gokuovih potomaka pojavljuje? I promenili su animaciju nekih likova,nisam uspeo sve da prepoznam,da li su Bulma i Jamca stalno sa njima? Na kraju sam video izgleda poslednju epizodu,gde se neki Gokuovi potomci bore.. Mislim,stvarno,koliko ih ima?

I koliko sam shvatio Goku ostaje vecno mladic,iako ima dosta potmaka? I takodje,turnir se promenio pa valjda ima i delove za Juniore?? Takodje,nisam primetio Krilina,Tiena,Rosija,kao ni ona dva mala stvorenja sto menjaju oblik-Puara i stao mi mozak,onu malo prase

,jesu oni nestali,poginuli,ili ostarili,ili sta se desilo sa nima?
Molim onoga ko je sve gledao,i ko obozava ovaj anime kao i ja,da mi odgovori

HVALA PUNO UNAPRED!!
P.S. Sa ovim sagama,ovim transformacijama,ovim negativcima,potpuno sam isgubljen! Verovatno ce mi biti jasno kad sve odgledam! Takodje,da li je bitno da se odgledaju filmovi,da bi se shvatila serija? Ili mora da se odgleda serija,pa filmovi(animrani) posle?