Dragon Ball

• Začetnik teme Začetnik teme Goku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz svima.Mene verovatno nikad niste videli a to je iz razloga sto mi je ovo prvi post oa ovom podforumu.
Moram da kazem DBZ RULESSS
P.S.>Sada prave neke Kai epizode ali to je samo skracena verzija DBZ,hece li biti nesto posle GT?:mrgreen:

Da malo ozivimo ovu temu. :D

DBZ univerzum je pun opakih likova. Ja vam predstavljam najveceg badass lika u njemu. xD

broly_2.jpg

Broli - Legendarni Super Sajonac. Ovaj lik se pojavljivao samo u filmovima, ali za DBZ univerzum to nije bitno. Svi Sajonci u DBZ-u su dostigli nivo Super Sajonca. Prema legendi Super Sajonac ce biti najmocniji ratnik ikad rodjen. Svi likovi su SS nivo dostigli treningom, ali nijedan se nije rodio kao takav. Broli je, zapravo, taj o kome legenda govori. Svi znamo onu cuvenu Vegetinu recenicu: "It's over nine thousand!". xD Tu je Goku imao nesto vise od 20 godina. Broli je rodjen sa power levelom od 10 000. Kao beba je preziveo unistenje planete Vegeta od strane Frize. Radnja prvog filma u kome se on pojavljuje je smestena negde oko Sel sage. Radnja druga dva filma je smestena nesto pre Bu sage. Broli nije preterano inteligentan, nema emocije i jedini cilj mu je da ubije Gokua. Ukratko - on je masina koja seje smrt i razaranje svud oko sebe. Broli nije najjaci lik u DBZ univerzumu, ali jeste najveci badass.

Zamislite kada bi Brolly dostigao SS4,tek tada bi bio badass :D . Inace njegovo prvo pojavljivanje u filmu je bilo najace,kasnije su ga unistili... mislim ako ste gledali "Bio Brolly" znate o cemu pricam... ali svakako,kao sto je Frosto rekao,nije najaci ali je svakako jedan od najvecih badass likova ;)

Back