Dragon Ball

• Začetnik teme Začetnik teme Goku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
motivator6070280_Yuki_facepalm-1.jpg

• Podržavam
Reactions: DJM
Pa sta fali engleskom...isto je...samo su tamo titlovi engleski a ovde je voice engleski.

Па, фали то што не причају исти дијалог.
Није проблем што причају на Енглеском, него што у неким моментима звуче тотално неубедљиво.

А што се тиче те цензуре, нпр. када је Гоку скинуо гаћице Булми, потпуно другачији је текст на Енг. него на Јап. Нигде везе. Квари задовољство. :mrgreen:

ja gledao na ju tjubu, za divno cudo sve su epizode imale...sad gledam GT...

inace meni je je db najjaci anime, ali ja nisam merodavan...:D samo sam njega i gledao...:D

p.s. ne racunam one anime sto sam gledao kao klinac (digimoni, pokemoni, yu-gi-oh)

ja gledao na ju tjubu, za divno cudo sve su epizode imale...sad gledam GT...

inace meni je je db najjaci anime, ali ja nisam merodavan...:D samo sam njega i gledao...:D

p.s. ne racunam one anime sto sam gledao kao klinac (digimoni, pokemoni, yu-gi-oh)

Немој да зезаш да си све 153 епизоде гледао на ју-тјубу?! :eek: :mrgreen:

Свака част! Ја никада нисам гледао тако нешто дуго на тјубу. Обично ја све то поскидам, па онда натенане. :)

pa i ja na tjubu na tenane...xD

ma to je sve krenulo kao zaebancija, setio se crtaca db koji sam gledao kao klinac i bzv bacio pogled na tjub, i ostalo tako epizoda za eizodom...vec oko 500 komada xD

e onda sam brljao po netu, i skontam, da ja nisam "jedini matori idiot koji gleda crtace", kako mi je cale govorio...:D i da su to u stvari anime...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Poslednja izmena:
Свака част! Ја никада нисам гледао тако нешто дуго на тјубу. Обично ја све то поскидам, па онда натенане. :)

To se ceni :D

P.S Da nebih postavljao Novi post i da ne spamujem temu. Interesuje me Kakav je ovaj novi DBZ serijal - Kai ? Jer ima neke razlike u odnosu na starijeg DBZ-a ili je bukvalno isto? :D

Poslednja izmena:
To se ceni :D

P.S Da nebih postavljao Novi post i da ne spamujem temu. Interesuje me Kakav je ovaj novi DBZ serijal - Kai ? Jer ima neke razlike u odnosu na starijeg DBZ-a ili je bukvalno isto? :D

Каи ти је римејк. Значи, неке ствари су исправљене, нема филера и цртеж је наравно ремастеризован. Ако ниси одавно гледао ДБ, гледај Каи. :)

Dragon Ball ti je prvi serijal. Posle ide Dragonball Z, medjutim Dragon Ball Kai je bukvalno remake DBZ-a. Tako da mozes da izaberes DBZ ( malo losija animacija, filera dosta ) ili DB Kai ( striktno po mangi, bez fillera ). Posle ide GT.

Sto se filmova tice, samo ime ti filma kaze, ja mislim.. DB Movie 1: whatever i tako dalje se zovu.. Cini mi se.

Da, DBKai je skracena verzija i malkice bolje odradjena. Ali nista vazno nije izostavljeno, samo bespotrebne epizode. Filmove mozes kad hoces, ja mislim. Nisam ih gledao, pa ne mogu reci sigurno, ali sumnjam da imaju neke posebne povezanosti sa storyline-om.

Back