ДРАГОЉУБ ДРАЖА МИХАИЛОВИЋ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A где су за то време били четници?
У Блајбургу, чекали на авион.

С народом Добро Дошли, као и током читавог рата.

uXi8eib.jpg

Ти Блајби још увек сањаш да сте ви ти који ће да одредите где је коме место.:hahaha:
Па то вам није успело ни када сте имали власт, а камоли када сте маргинална појава не само на политичкој, него и на опште друштвеној сцени.
Ти имаш довољно година да памтиш које су приче ишле кад год вам неко од значајнијих људи умре. Увек се шапатом причало и питало да ли је то баш тако како је објављено, или се ради о ликвидацији. То нису људи измишљали, него је то последица ваше праксе. Ја само скрећем пажњу да су и ти људи били жртве.

Ovo je suština :ok:

Ти Блајби још увек сањаш да сте ви ти који ће да одредите где је коме место.:hahaha:
Па то вам није успело ни када сте имали власт, а камоли када сте маргинална појава не само на политичкој, него и на опште друштвеној сцени.
Ти имаш довољно година да памтиш које су приче ишле кад год вам неко од значајнијих људи умре. Увек се шапатом причало и питало да ли је то баш тако како је објављено, или се ради о ликвидацији. То нису људи измишљали, него је то последица ваше праксе. Ја само скрећем пажњу да су и ти људи били жртве.

Ne MI Vucji, ne MI.....

U udzbenicima istorije CELOG SVETA, od Ekvadora do oba pola, jasno pise da su cetnici bili kolabracionisti okupatora na Balkanu, bas kao i ustase.

VI mozete na Balkanu nesto cirkustacionalno da menjate uz pomoc Amerike, ali CEO SVET necete promenuti...N I K A D A!

Uvek cete ostati izdajnici i saradnici fasista, nista ves nece oprati.

Svi znaju kako ste begali NA SVE KRAJEVE SVETA, OD ARGENTINE DO AUSTRALIJE, ispred partizana i slavne Crvene armije ZAJEDNO SA USTASAMA, NA ISTIM BRODOVIMA drzeci se za ruke...

U Venecueli su cetnici i ustase pravili ZAJEDNICKE ZURKE i VESELJA, mnogo godina nakon zavrsetka rata!

Ako ne verujes proveri... Ja ZNAM!

Poslednja izmena:
Ne MI Vucji, ne MI.....

U udzbenicima istorije CELOG SVETA, od Ekvadora do oba pola, jasno pise da su cetnici bili kolabracionisti okupatora na Balkanu, bas kao i ustase.

VI mozete na Balkanu nesto cirkustacionalno da menjate uz pomoc Amerike, ali CEO SVET necete promenuti...N I K A D A!

Svi znaju kako ste begali NA SVE KRAJEVE SVETA, OD ARGENTINE DO AUSTRALIJE, ispred partizana i slavne Crvene armije ZAJEDNO SA USTASAMA drzeci se za ruke...

U Venecueli su cetnici i ustase pravili ZAJEDNICKE ZURKE i VESELJA, mnogo godina nakon zavrsetka rata!

Da,da sarađivali su ali u vlažnim snovima titinih komunista,mada mi je ovaj četnički konj nešto sumnjiv,mirno drži sliku krvnika :think:
četnici sa pavelićevom slikom na repu magarca.jpg

A tu mantru bez dokaza koji ponavljate kao papagaji vam je usadio švapski kaplar da bi oprao svoje drage hrvate a ujedno blatio srpski narod!!

Poslednja izmena:
Da,da sarađivali su ali u vlažnim snovima titinih komunista,mada mi je ovaj četnički magarac nešto sumnjiv :think:

A tu mantru bez dokaza koji ponavljate kao papagaji vam je usadio švapski kaplar da bi oprao svoje drage hrvate a ujedno blatio srpski narod!!

Ja derane poznajem LICNO u Venecueli cetnike i ustase koji su pobegli u tu zemlju nakon rata i ziveli se kao najrodjeniji i zajedno pljuvali Tita i socijalizam.

Cak znam jedan bracni par dece ciji su roditelji bili na dve strane u ratu.

Ne MI Vucji, ne MI.....

Svi znaju kako ste begali NA SVE KRAJEVE SVETA, OD ARGENTINE DO AUSTRALIJE, ispred partizana i slavne Crvene armije ZAJEDNO SA USTASAMA, NA ISTIM BRODOVIMA drzeci se za ruke...

Jeste ,sve se sutaju u dupe po belom svetu da pisu i citaju istorijske udzbenike o cetnicima i partizanima ,pogotovo u tim Ekvadorima,Venecuelama i ostalim bananama.

Opet izmišljene rekla kazala ustaške priče

ДВА МЕТКА ЗА ПОГЛАВНИКА: Ко је четник Благоје Јововић који је убио Анта Павелића?

Павелића, кога је озлоглашени усташки вођа молио за милост, био је припадник бјелопавлићке четничке бригаде. Атентат је извршио да би осветио све жртве које су страдале од усташке руке
Četnik Blagoje Jovović.jpg

https://www.srbijadanas.net/dva-met...k-blagoje-jovovic-koji-je-ubio-anta-pavelica/

Jeste ,sve se sutaju u dupe po belom svetu da pisu i citaju istorijske udzbenike o cetnicima i partizanima ,pogotovo u tim Ekvadorima,Venecuelama i ostalim bananama.

Postoje ljudi u svakoj drzavi koji se bave proucavanjem istorije.

I oni koji pisu udzbenike za osnovne i srednje skole.

I tamo se uvek pominje 2. sv. rat i ko se borio protiv koga.

O TV istorijskim emisijama o tom periodu i da ne govorimo.

- - - - - - - - - -

ДВА МЕТКА ЗА ПОГЛАВНИКА: Ко је четник Благоје Јововић који је убио Анта Павелића?

Павелића, кога је озлоглашени усташки вођа молио за милост, био је припадник бјелопавлићке четничке бригаде. Атентат је извршио да би осветио све жртве које су страдале од усташке руке
Pogledajte prilog 422757
https://www.srbijadanas.net/dva-met...k-blagoje-jovovic-koji-je-ubio-anta-pavelica/

A Princip je sa dva metka ubio prestolonaslednika i njegovu zenu zbog zlocina nad Srbima u AU..

Pogledajte prilog 422757
Jovovic je u vreme rata bio i cetnik i partizan,a kasnije i britanski agent ,al nije to toliko bitno nego je naslov pogresan i neistinit posto on nije ubio Pavelica i pored najbolje namere ,vec ga je ranio ,a ovaj je ziveo jos preko 2,5 godine. Inace izvor i tekst su retardirani po obicaju ,u podnaslovu pise da je Pavelic molio za milost,a onda u tekstu ispod pise svedocenje samog Jovovica gde kaze da mu je psovao majku srpsko jevrejsku i da je odmah upucan ,sto je dosta cudna molba za milost.

С народом Добро Дошли, као и током читавог рата./QUOTE]
Само за сликање!
Снајке се пицнуле јер им је тако наређено.
Јадни су ти ови четници.

To su srpske majke,žene i kćeri,imaj barem malo samopoštovanja!!
Ali džabe vam se priča,gospodin Dučić je lepo opisao hrvatsku i komunističku hrabrost!!

Jovovic je u vreme rata bio i cetnik i partizan,a kasnije i britanski agent ,al nije to toliko bitno nego je naslov pogresan i neistinit posto on nije ubio Pavelica i pored najbolje namere ,vec ga je ranio ,a ovaj je ziveo jos preko 2,5 godine. Inace izvor i tekst su retardirani po obicaju ,u podnaslovu pise da je Pavelic molio za milost,a onda u tekstu ispod pise svedocenje samog Jovovica gde kaze da mu je psovao majku srpsko jevrejsku i da je odmah upucan ,sto je dosta cudna molba za milost.

Одмах су се ту створиле масе људи и лекари који су га одвели у болницу. Тамо се открива идентитет Анте Павелића, његова мрачна прошлост, који је узбуркао аргентинску јавност. Због свега тога Павелић је морао да бежи у Шпанију
Задобијене ране од атентата Павелићу никад се нису зацелиле, пошто је боловао од дијабетеса. Умро је у рано јутро 28. децембра 1959. у 71. години у Мадриду, од последица атентата
dva metka za poglavnika.jpg

Poslednja izmena:
Одмах су се ту створиле масе људи и лекари који су га одвели у болницу. Тамо се открива идентитет Анте Павелића, његова мрачна прошлост, који је узбуркао аргентинску јавност. Због свега тога Павелић је морао да бежи у Шпанију
Задобијене ране од атентата Павелићу никад се нису зацелиле, пошто је боловао од дијабетеса. Умро је у рано јутро 28. децембра 1959. у 71. години у Мадриду, од последица атентата
]

Nije znao ni da ga ubije kako treba.

Umro je prirodnom smrcu par godina posle tog atentata....

Ma oporavio se i kasnije umro od koksijeg gripa.

At the end of the war in 1945, Pavelić ordered his troops to keep fighting even after the German surrender, but fled to Austria himself, escaping the Bleiburg repatriations. He eventually made his way to Argentina where he remained politically active. In 1957, he was wounded in an assassination attempt, after which he went to Spain where, in 1959, he later died from his wounds.

Pogledajte prilog 422757

Lepo je ziveti u bajkama. Vrata od marmelade, a prozori od cokolade.

To su srpske majke,žene i kćeri,imaj barem malo samopoštovanja!!
Ali džabe vam se priča,gospodin Dučić je lepo opisao hrvatsku i komunističku hrabrost!!
Могу бити српске мајке само ако нису рађале четнике.
Јер ти четници су много Срба укључујући мајке, Очеве, кћери, синове заклали, стрељали или хапсили па предавали окупатору на даљу егзекуцију.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back