ДРАГОЉУБ ДРАЖА МИХАИЛОВИЋ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Могу бити српске мајке само ако нису рађале четнике.
Јер ти четници су много Срба укључујући мајке, Очеве, кћери, синове заклали, стрељали или хапсили па предавали окупатору на даљу егзекуцију.
A šta je trebalo da rade sa tim teroristima ?

Могу бити српске мајке само ако нису рађале четнике.
Јер ти четници су много Срба укључујући мајке, Очеве, кћери, синове заклали, стрељали или хапсили па предавали окупатору на даљу егзекуцију.

Каква је ово подебљано ноторна глупост коју нико са здравом памети не би могао да напише.

Мајка рађа дете, а шта ће то дете постати зависи од образовања које ће током живота да стекне.

И комунисти су убијали неистомишњенике и отимали су им имовину и шта ћемо тада да кажемо? Да су мајке рађале убице и лопове ?

Каква је ово подебљано ноторна глупост коју нико са здравом памети не би могао да напише.

Мајка рађа дете, а шта ће то дете постати зависи од образовања које ће током живота да стекне.

И комунисти су убијали неистомишњенике и отимали су им имовину и шта ћемо тада да кажемо? Да су мајке рађале убице и лопове ?

Samo su komunisti tj.titovci ubijali neistomišljenike !

i niko ne zna odgovor na pitanje, zašto je draža se tako kukavički poneo na zelengori maja 1945 godine, kad je 10 dana nakon kraja ww2, da bi spasao svoju glavu žrtvovao 10.000 srpskih glava, dece....

- - - - - - - - - -

jadna li mu majka, kakvo je ona dete rodila...

Odgovor sam dobio da se kralj ženio malo sam razmislio i postavljam sledeće pitanje: Zašto Draža nije prestao da ratuje za kralja koji se ženi i veseli dok narod krvari.Jednostavno je
trebao da pređe kod Tita i zajednički se bore protiv neprijatelja. Ovo je samo logično pitanje.

Odgovor sam dobio da se kralj ženio malo sam razmislio i postavljam sledeće pitanje: Zašto Draža nije prestao da ratuje za kralja koji se ženi i veseli dok narod krvari.Jednostavno je
trebao da pređe kod Tita i zajednički se bore protiv neprijatelja. Ovo je samo logično pitanje.

Nije prešao kod tog Tita zato što je Tito neprijatelj srpskog naroda a kralj je inače u to vreme bio veoma mlad,nepripremljen za "dužnost" vladara i kao takav nije mogao da razume potrebe trenutka pa se i oženio u vreme rata.

" Много је живих међу мртвима.
И много мртвих међу живима."

Свети владика Николај Велимировић

Добро су свршили Турци
богомдану им мисију; нико боље не би је свршио од њих.
У оно време кад је наше
полуострво било угњилело у својој слабости и грешности од Босфора до Саве и Дунава, нико
у свету није могао послужити за страшније оруђе Божије правде од Турака. Нико у то
време није умео боље руковати мачем и огњем од Турака. Ниједан народ у то време
није имао толико господарске ћуди колико Турци. Ниједан народ тада није имао тако
одређене и неколебљиве појмове о правди и неправди, о добру и злу, о витештву и подлости,
као што су их Турци имали. Ниједан народ није тада стављао своја дела у зависност од воље
Божије толико колико Турци. Шта вреди крити? Ниједан народ није стајао тада ближе Богу од
Турака
.“

Николај Велимировић, новомученик амерички
Беседа о првим жртвама
(пред кумановску битку)

- - - - - - - - - -

Nije prešao kod Tita,kralj je ostao da živi u slobodi,ni jedan dan nije proveo u ropstvu pod vlašću Josipa Broza.

Краљевић просјак

Када неко злоупотребљава државу и монопол силе и оглуши се о вољу народа, као што је то био случај у Краљевини СХС, па још од државе направи приватну прћију и вештачку творевину отуђену од свих њених народа, онда ни не може да рачуна да ненасилним средствима буде свргнут с власти.

Ако сам демонтираш државни апарат који ти заправо омогућава да сачуваш главу на раменима, онда си сам себи ископао гроб.

Да, ако ће да се лажемо!
Не истомишљеници су били четници и монархисти за које није било места у Југославији.
Први су стављени ван снаге (демонтирани) пре ослобођења. Демонтирали су их Савезници када су се уверили на све четничке активности током рата: убијање сопственог народа и служење окупатору.
Ови други су укинути одмах по успостављању нове власти јер су у одсудном тренутку побегли из државе. Укинуити су да неби роварили по новој држави и ометали функционисање државе.
Али ако се погледа шта су радили монархисти пре Другог св. рата и четници током рата, то о чему ти пишеш је ,,мало дете'',
И не тртљај више о томе!

Да, ако ће да се лажемо!
Не истомишљеници су били четници и монархисти за које није било места у Југославији.
Први су стављени ван снаге (демонтирани) пре ослобођења. Демонтирали су их Савезници када су се уверили на све четничке активности током рата: убијање сопственог народа и служење окупатору.
Ови други су укинути одмах по успостављању нове власти јер су у одсудном тренутку побегли из државе. Укинуити су да неби роварили по новој држави и ометали функционисање државе.
Али ако се погледа шта су радили монархисти пре Другог св. рата и четници током рата, то о чему ти пишеш је ,,мало дете'',
И не тртљај више о томе!

Da,da ali kada bi se zezali,ali na sreću prošlo je vreme Nepomenikovih laži
Ozna1-1-.png

Da,da ali kada bi se zezali,ali na sreću prošlo je vreme Nepomenikovih laži
Pogledajte prilog 422910

А о броју домаћица ( које су им очигледно биле трн у оку по броју жртава), о интелектуалцима свих профила итд. да и не говоримо.
Нкога они Маре више не могу да обману.

a kako je onda kralj prešao kod tita?

z:mrgreen:

Мислим да је било обрнуто.

Тито није волео краља, али је волео његову имовину, толико да му је отео, присвојио и башкарио се у свему што су други створили. Бели двор, Брдо код Крања... списак колики хоћеш.

Узео би му вероватно и имање на Опленцу, да тамо није била црква, а он се ето малера плашио крста, а изгледа да му ни савест није била чиста јер се плашио да га не походе духови потомака краљевске лозе који тамо почивају. Но, то га није спречило да благослови своје комунистичке јуришнике да похарају здање и опљачкају све драгоцености које су се тамо налазиле и којима до данас нема трага.

Тито није волео краља, али је волео његову имовину, толико да му је отео, присвојио и башкарио се у свему што су други створили. Бели двор, Брдо код Крања... списак колики хоћеш.

Узео би му вероватно и имање на Опленцу, да тамо није била црква, а он се ето малера плашио крста, а изгледа да му ни савест није била чиста јер се плашио да га не походе духови потомака краљевске лозе који тамо почивају. Но, то га није спречило да благослови своје комунистичке јуришнике да похарају здање и опљачкају све драгоцености које су се тамо налазиле и којима до данас нема трага.

Tito se plasio krsta i crkve???

E sta se sve ovde nece pisati...

Pa jos mod.....

Inace Tito je imao veoma blizak odnos sa SPCn ja bih rekao i previse blizak..

Cesto je na svoja prekookenska putovanja vodio i pravoslavne popove.

И да и оно што нису препустили пропадању , употребљавају за своје, склоњене од јавности, теревенке, баханилије и швалерације. Пичају о томе и данас у Тополи .

И да и оно што нису препустили пропадању , употребљавају за своје, склоњене од јавности, теревенке, баханилије и швалерације. Пичају о томе и данас у Тополи .

Socijalizam je bar 10.000X MORALNO CISTIJI od kapitalizma.

Sta se mejes?

Ja se secam kada je u Meksiko i SAD vodio buljuk pravoslavnih popova.

I kada je na Kipar isao sa pobratimom Germanom i slikali se oboje na plazi u kupacim gacama kako igraju odbojku....:kez:

Смањи доживљај Блајби, ипак је ово тема о Дражи и нема потребе да и њу загађујете Непомеником и његовим догодовштинама .z:((

Смањи доживљај Блајби, ипак је ово тема о Дражи и нема потребе да и њу загађујете Непомеником и његовим догодовштинама .z:((

O Drazi vise nema sta da se kaze dragi moj politicki neprijatelju...

Draza je otplovio onamo gde ga je Bog nagradio za njegova dela....

I vise nikada se nece vracati, pa ma koliko se trudili....

O Drazi vise nema sta da se kaze dragi moj politicki neprijatelju...

Draza je otplovio onamo gde ga je Bog nagradio za njegova dela....

I vise nikada se nece vracati, pa ma koliko se trudili....

Ако је то твој став, не видим шта још тражиш на овој теми, али биће да то није тако и да ни ти не верујеш у то што си написао.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back