Dragi,trudna sam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam spreman ni za zenidbu ni za decu.
Dosta vidjam takvih, 20ak godina, pa im se omaklo, kakvi ce oni roditelji sutradan biti i kakvi supruznici ostaje pitanje.
Cast izuzecima naravno.

И ја мислим да је бзвз тако кад се "омакне" али такође мислим да је негде око 25-30 година таман за женидбу и децу. Кад је планирано и договорено наравно. Ја на пример виђам доста деце, коме кад имају 10-15 година родитељи умиру од старости . . . Како је тек то? Нема везе, не желим да знам.

Kako bi reagovali da vam devojka kaze ovako nesto?
Da li bi ste bili spremni za zenidbu i roditeljstvo?

Rekla mi pre par godina, ali posto smo bili u vezi vec 9 godina, i kusur, nisam se isekao ili sta znam, zbog silnih smrtnih slucajeva u bliskoj porodici nije nam se dao brak evo do danas, ali zajedno smo i sve je lepo ispalo, cerkicu obozavam, jedva cekam sledece, i tako...

Pa sad meni nije rano za ženidbu. Da mi kaže neka sa kojom sam u dužoj vezi oduševio bih se. Da mi kaže neka sa kojom sam spavao 2-3 puta je već nešto drugo. Tražio bih dnk analizu. Ako je moje priznao,plaćao alimentaciju ali je ne bih ženio.

Kako bi reagovali da vam devojka kaze ovako nesto?
Da li bi ste bili spremni za zenidbu i roditeljstvo?

Možemo da budemo ljubavnici, da putujemo, da se zezamo, ej suviše smo mladi za to... Kad počnu da ti ispadaju zubi, pa se onako ugojiš, otromboljiš, fuj.. pa onda celulit, pa strije, pa, mislim, da ti ne pričam o mogućim komplikacijama. A šta ako bude carski rez, moraćeš celog života da nosiš kravatu na plaži... :mrgreen:

4661409_l3.jpg

И ја мислим да је бзвз тако кад се "омакне" али такође мислим да је негде око 25-30 година таман за женидбу и децу. Кад је планирано и договорено наравно. Ја на пример виђам доста деце, коме кад имају 10-15 година родитељи умиру од старости . . . Како је тек то? Нема везе, не желим да знам.

Potpuno se slazem 25+, pa i moze da se razmislja o braku i deci, tj. barem ja tako razmisljam. Ako neko hoce i ranije, ok sto da ne, ali ako je to iz ljubavi i planirano, a ne iz nuzde.

trenutno ne bi
sd će da usledi pa što si ga pravio ako nisi spreman...
pa nisam ga pravio, omaklo se :lol:

- - - - - - - - - -

šalim se...
s obzirom na tip žena koji preferirem, misim životno doba i to, ni njima ne bi odgovaralo da ostanu u drugom stanju...

Ne znam kako bih reagovao trenutno nisam spreman za tako nesto iako mi moji govore da se zenim, meni ne pada na pamet jer sam dosta neozbiljan jos uvijek po tom pitanju ali kad bi se desilo sta da se radi mora covek prihvatit obavezu.

u poslednje vreme su neke cudne struje
imam par poznanika, koji nisu hteli o vencanju da razmisljaju sve dok im devojka ne ostane u drugom stanju
prvo da vidi on jel moze dete, pa tek onda brak

jedan od njih je bio godinu dana u vezi sa dvojkom koja ga je molila da joj napravi dete..on je rekao - bih ja da nisam icka..
iz te veze je izasao tako sto je prevario sa jednom u koju se fatalno zaljubio
ali je nju ozenio tek kad joj je napravio dete

Back