Dragi sugradjani, pijete li kafu? :)

• Začetnik teme Začetnik teme Kolya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Može da se uđe iz Vuka Karadžića. Mislim da je to Delijska ulica. Desetak metara ulice. :) E da, sada je vreme za kuvano vino. :)

E, a ono kod Bezistana, to je šatro biblioteka kafić. Bila jednom, rekoh odlična ideja. Ima knjiga, može da se kulira i čita. Kad ne lezi vraže. Baš je pozersko mesto. I prljavo. Ne zalazim tamo.

E too Treco sreco...pa zna se sta je BibliJoteka.....cuvaj mentalno zdravlje...nemoj piti im chitati8-)

tamo su neoodobne stolice...i mali stolovi.....prcvoljci neki..i sve se ljoolja.....ja sam čak tamo išao na branch jednom sa defojkom.....kao naroočili nešto mexičko...i neke salate.....šit....kao aj idemo u šetnju...a ovde nismo bili...tad sam išao....i jednom sa droogaricom..na pićence......tesno, soomnjive higijene...i skoopo....i neću više...............
e.....ja volim ani&4 štopljapi.... ( :

tamo su neoodobne stolice...i mali stolovi.....prcvoljci neki..i sve se ljoolja.....ja sam čak tamo išao na branch jednom sa defojkom.....kao naroočili nešto mexičko...i neke salate.....šit....kao aj idemo u šetnju...a ovde nismo bili...tad sam išao....i jednom sa droogaricom..na pićence......tesno, soomnjive higijene...i skoopo....i neću više...............
e.....ja volim ani&4 štopljapi.... ( :

ana voli milovana!
ana je KEVA :lol:

pa zar moze da se zivi bez kafe? ja probao i izdrzao jedan dan, umalo da manjkam.
na poslu 4ri koleginice u kanc a ja kuvam kafu, dva puta po bokalce.
kad stignem kuci zena umesto cao dragi kaze kapucino. a za sebe samo produzeni.
retki su KAFICI koji imaju kafe majstora kao na kraju kneza, priuceni sankeri samo puste vrucu vodu preko doze pa sta ispadne. zato se valjda piju kapucino i kafa sa mlekom da ublaze brljotinu,
a jest gust izmeraciti dobru kafu.....

Zao mi je ali ne volim kafu..

Meni je jako teshko da poverujem, i dan danas, da
postoje osobe koje ne vole kafu..
jccoffeedp9.gif

A jel vi volite ove nove coffee shop-ove? Coffe dream volim samo zbog moka karamel kafe, to je pravo uživanje:D. Greenet nije loš, njihov ice coffe leti, njam, njam;) , u Speak easy nisam još bila, a Costa Cofee je lep, ali mi se ne sviđa njihova kafa:confused:, kao da je bezukusna. Grand pleasure je čak i za moj ukus previše fensi:-)

obidjoh sva ova novootvorena mesta za kafenisanje, ali nigde jos nisam pila dobar nes, ali stvarno dobar... ili ima previse mleka, ili previse vode, ili ga zaslade i ako kazem da mi ne secere, ili je tek mlak, a ne vruc... ove kafe sa ukusima retko pijem jer su bas sladunjave, i na kraju i ne osetis ukus kafe, mada volim da popijem dutch u speak easy-ju, samo mi je krivo sto ga nemaju u costi, bila bi to jedna konjska doza... :) a dopada mi se i duch u grand pleasure-u a i lepe su im one garniture dole... :) i nevidjen mi je merak da uzmem kafu za poneti...

Back