dragi muskarci

A , sad mi za sve krivi ?Ispadne da nisam musko ako nemam kitu od dvadesetak sentimetara . Treba da hebem
dva tri puta dnevno po barem sat vremena . Trebam da budem visok , lijep i zgodan i da imam veliku platu .
Trebam da vam pisem pjesme i da se divim vasoj ljepoti . I opet ne bi valjao .I sad jos treba da idemo u pedere ?
E , nece moci .Bojkotovat cemo vas .Predlazem forumasima da organizujemo protestno drrkanje protiv ovakvih
stavova forumasica . Predlazem da to bude ispred skupstine i da ponesemo adekvatne transparente .

:rotf: :rotf:
aaaaaaaaaahhahahhahahah

A , sad mi za sve krivi ?Ispadne da nisam musko ako nemam kitu od dvadesetak sentimetara . Treba da hebem
dva tri puta dnevno po barem sat vremena . Trebam da budem visok , lijep i zgodan i da imam veliku platu .
Trebam da vam pisem pjesme i da se divim vasoj ljepoti . I opet ne bi valjao .I sad jos treba da idemo u pedere ?
E , nece moci .Bojkotovat cemo vas .Predlazem forumasima da organizujemo protestno drrkanje protiv ovakvih
stavova forumasica . Predlazem da to bude ispred skupstine i da ponesemo adekvatne transparente .

Musko nije musko bez 20 cm.....tako da... ;) I naravno da hebes i da cutis... I visok i lep i zgodan i dobru platu...... da... Sve u jednom :):):):):):)

Sinoc sam svratio oko 5h tamo ..i odma jedan Chat Mod i i jedna 4umashica Sexy su pocele me loviti za Cam sex :per: ..nije da se falim :manikir:

Naci 4umashice ..napadnite nas Sexualno :per: ..mi to zelimo od vas :hahaha:

Jer kad cutis ..to koda i ne hebes :aha: ..trpis kao lutka umesto da ispustis krike zadovoljstva dok sexas Marijancinu tesnu pichicu a ona klizi po njemu od glavica do jaja i grebe kao macka po mom telu od uzitka ahhhhhhhhhhhh! grr!!! :per: :heart:

Ovako machkice uzivaju sa mnom dok ih :per: na cam i chat :mrgreen:

Zaebana_Mala: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zaebana_Mala: ***eš me opet jako i grubo
Zaebana_Mala: stenjem od užitka
Zaebana_Mala: aaaaa
Zaebana_Mala: ljubiš mi i grickaš leđa
Zaebana_Mala: dok se ***emo u istom ritmu
Zaebana_Mala: ahhhhhh
Zaebana_Mala: ***aj*
Zaebana_Mala: podižeš me sa stolice nabijaš me
na kitu i ***eš me stojecki
Zaebana_Mala: aaaa