Drage devojke, zene...

ja sam jednom pomislio da dobija epi napad...usro sam se...ochiju mi...ja kao skachem...kao shta ti je...ona kao lepo mi...ma jedi g...plach se dogodio jednom il dva put al se ne setjam...al ovo sa napadom je ostalo zabelezheno kao najchudniji trip za vreme parenja (jbte kolko je gadno kad to svedesh na parenje)

AntunTun:
ja sam jednom pomislio da dobija epi napad...usro sam se...ochiju mi...ja kao skachem...kao shta ti je...ona kao lepo mi...ma jedi g...plach se dogodio jednom il dva put al se ne setjam...al ovo sa napadom je ostalo zabelezheno kao najchudniji trip za vreme parenja (jbte kolko je gadno kad to svedesh na parenje)
:lol: :lol: :lol: jos se smejem......
inace,meni se to jos nije dogodilo,a nesto i nemam zelju da spojim te dve vrste emocija u istom dogadjaju.

RaDoSnA:
Da li vam se dogodilo da se rasplacete posle vodjenja ljubavi?
Kako je vas partner reagovao, a kako ste vi reagovali?

Meni jeste, i to nedavno... Prvi put. Bilo me je stid. Ne volim da me neko vidi da placem, a kamoli u takvoj situaciji.
On me je zagrlio. Rekao da me voli ( priznajem to me je jos vise rasplakalo ) i mazio me ....

:shock: Nije mi se nikada desilo...ali sta znam sta sve moze da me snadje. :?

Jeste. :-)
Kao sto peach rece, nekad ti sex oslobodi sav stres kojeg nismo ni svesni. Jednostvano je u pitanju period bez neznosti, kada se boris kao Spartanac, pa ti ljubav nije na prvom mestu. A kad je osetis, ti si srecna toliko da se rasplaces. :lol:
Druga situacija je kad si toliko zaljubljen i kad si u transu koliko ti je lepo.
Trece, neko je isto spomenuo, kad ti treba neznosti, a ti dobijes "grublji sex".
Ma mi zene smo cudna bica!
A kako stojite sa smejanjem posle sexa ili orgazma? :mrgreen:

AntunTun:

Ti si stvarno dobar u krevetu!

divlja u srcu:
Jeste. :-)
Kao sto peach rece, nekad ti sex oslobodi sav stres kojeg nismo ni svesni. Jednostvano je u pitanju period bez neznosti, kada se boris kao Spartanac, pa ti ljubav nije na prvom mestu. A kad je osetis, ti si srecna toliko da se rasplaces. :lol:
Druga situacija je kad si toliko zaljubljen i kad si u transu koliko ti je lepo.
Trece, neko je isto spomenuo, kad ti treba neznosti, a ti dobijes "grublji sex".
Ma mi zene smo cudna bica!
A kako stojite sa smejanjem posle sexa ili orgazma? :mrgreen:

Smijanjem?
Ma ja sam nakon orgazma kao bebica mirna (citaj iscrpljena)

Back