A
Aleksej_BASO
Gost
NaraYan:*****?!
A-HA!
Sad ce hany da te prijavi gazdi!!!!!
A moj post ce da izbrisu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaraYan:*****?!
SINDI:hahahahahahhahah..e, hvala na savetu:wink:
nije mi palo na pamet da glumim, ali svako otkrivanje dubokih osecanja cini nas izlozenim..na neki nacin...sto se nikad ne pokaze dobrim, na zalost:?
RaDoSnA:Da li vam se dogodilo da se rasplacete posle vodjenja ljubavi?
Kako je vas partner reagovao, a kako ste vi reagovali?
Meni jeste, i to nedavno... Prvi put. Bilo me je stid. Ne volim da me neko vidi da placem, a kamoli u takvoj situaciji.
On me je zagrlio. Rekao da me voli ( priznajem to me je jos vise rasplakalo ) i mazio me ....

mislim,ja nikad nisam dobila zelju da zaplacem vezano za sex 
peach:nisi nista propustila...a i neke tipove to nervira...kmezenje i to...bzvz
Jeste, ali svega nekoliko puta, tako da se moze podvesti pod ekstremno rijetku reakciju...RaDoSnA:Da li vam se dogodilo da se rasplacete posle vodjenja ljubavi?
Kako je vas partner reagovao, a kako ste vi reagovali?
Meni jeste, i to nedavno... Prvi put. Bilo me je stid. Ne volim da me neko vidi da placem, a kamoli u takvoj situaciji.
On me je zagrlio. Rekao da me voli ( priznajem to me je jos vise rasplakalo ) i mazio me ....
Nadjes nekog emotivca(za promenu), pa napravite potop;-)Black Shark:hahahah, tacno tako. uvijek sam imala problema kada nekom kazem samo da mi se svidja, postaju odvratni... ne smijem ni da zamislim sta bi bilo kada bih plakala pred njim??? ebiga, zivot je takav...

Aleksej_BASO:Ma tema je da se ispov....
Peruzzi:браво лаве
него, ћеш да ми коначно пошаљеш нешто да вежбам?
Cekam kuma:Nadjes nekog emotivca(za promenu), pa napravite potop;-)