Drage devojke, zene...

SINDI:
hahahahahahhahah..e, hvala na savetu:wink:

nije mi palo na pamet da glumim, ali svako otkrivanje dubokih osecanja cini nas izlozenim..na neki nacin...sto se nikad ne pokaze dobrim, na zalost:?

hahahah, tacno tako. uvijek sam imala problema kada nekom kazem samo da mi se svidja, postaju odvratni... ne smijem ni da zamislim sta bi bilo kada bih plakala pred njim??? ebiga, zivot je takav...

RaDoSnA:
Da li vam se dogodilo da se rasplacete posle vodjenja ljubavi?
Kako je vas partner reagovao, a kako ste vi reagovali?

Meni jeste, i to nedavno... Prvi put. Bilo me je stid. Ne volim da me neko vidi da placem, a kamoli u takvoj situaciji.
On me je zagrlio. Rekao da me voli ( priznajem to me je jos vise rasplakalo ) i mazio me ....

Mene može da rasplače nečija nepažnja posle vodjenja ljubavi ... npr. ... ono okrene se na drugu stranu i sl. ... sva sreća nije se često dešavalo.

heh,simpaticno :-)

nego,nije to plakanje nista neobicno.kazu da mu ima vise mogucih povoda:
-naglo opustanje od stresa sexom,stresa koga obicno nismo svesne
-zakasnela reakcija,nesto kao "podrska orgazmu"
-e,a moze biti i ono,kao:griza savesti zbog sexa,napad histerije...dobro,to je vec poseban tip zenskih osoba

ne placem cesto,ali,recimo...placem samo pred onima s kojima sam skroz opustena...i nevezano za sex...ma,kao djecarac:ucili me da su suze odraz slabosti :lol:

a jooj..meni se nekoliko puta desavalo....
i...
ali..uglavnom znam...zasto mi se to desi.....
ili..jer mi je bilo mnooogo dobro..
ili...kao zadnji put-pre neki dan, da mi je nedostajala emocija....(da se razumemo, nemam nisha protiv i grubljeg sexa sa deckom.....ali tada mi bash nije bilo do toga)
eto

a da....i u -onom- periodu...zena je extremno osetljiva...pa se to desi uglavnom u -onim- danima....;-)

RaDoSnA:
Da li vam se dogodilo da se rasplacete posle vodjenja ljubavi?
Kako je vas partner reagovao, a kako ste vi reagovali?

Meni jeste, i to nedavno... Prvi put. Bilo me je stid. Ne volim da me neko vidi da placem, a kamoli u takvoj situaciji.
On me je zagrlio. Rekao da me voli ( priznajem to me je jos vise rasplakalo ) i mazio me ....
Jeste, ali svega nekoliko puta, tako da se moze podvesti pod ekstremno rijetku reakciju...
Prosto, kao da su nakupljene emocije u vidu suza, nekontrolisano potekle iz mene...
Potom, otprilike se sve desavalo kao i kod tebe...

ååååå,,,,je li ja ovde vidim da muskarci imaju manji emotivni IQ,ili je problem u tome sto su vaspitani bas tako da NE SMEJU da placu u takvim situacijama.Jer oni su muskarci,,,stubovi svega koji imaju neverovatnu kontrolu nad svojim emocijama da tako nesto ne moze da im se desi.

Od kada su suze zabranjene? Od kada muskarci ne smeju da popustaju pred boginjama?

Eh,,,taj divan gest izazvan upravo spajanjem sa partnerom dovodi do toga da se osoba koja place oseca totalno ispunjeno i totalno uzviseno.Tada ljubav postaje IMPERATIV koji se ne da promeniti.

To je nesto predivno.
..and I am man enough to cry.

Back