Dragana Mirković

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bas nju briga za te i takve optuzbe...
Sa druge strane sta ima lose u tome sto je ona lepa, osim reci nesto ruzno na racun njene lepote.

Ne volim takve komentare kada je Draganica u pitanju, jednostavno su neprimereni i za svaku osudu.

ekipa1anr92.jpg

Gaga,rokerka u duši kao i Tarmi i Mile.zato je volim...:mrgreen:

Ništa bez Sinana,svojevremeno je oplemenio moju zgradu svojim prisustvom,cela dva meseca je stanovao na petom spratu...
Njegova plemenita aura se još uvek oseća,eh,da je više takvih ljudi i umetnika,gde bi nam kraj bio...

pa elvine u nasem kraju se aure samo sudaraju i preklapaju i pozitivno uticu na nas :D
lepa brena,keba i cer'a,suzana jovanovic i rosavi sasa,nada obric,lidija vukicevic i ostali dijamanti nase muzike. :D
bez njih sam ko mrtva,a moj zivot smisla nema :cry:

Banshee:
pa elvine u nasem kraju se aure samo sudaraju i preklapaju i pozitivno uticu na nas :D
lepa brena,keba i cer'a,suzana jovanovic i rosavi sasa,nada obric,lidija vukicevic i ostali dijamanti nase muzike. :D
bez njih sam ko mrtva,a moj zivot smisla nema :cry:

Al' sam se zezn'o,sad možeš da provališ gde živim,samo sledi Sinanovu auru...:shock: :?

Inače Lidiju sam video pre neki dan u pekabeti..sa sve cvikerima i kapuljačom,valjda zato što je celebrity...ali meni istinskom poštovaocu i poznavaocu ,njena pojava nije promakla neopaženo,čak sam joj i autogram tražio...:mrgreen:

izem ti lidiju,meni nije htela da da da autogram kad sam je srela u mesari.dobro,ti si musko pa si povlescen :razz:
samo pazi da te ne iskoristi :shock:

i ona zivi u mom kraju i ide u moju pekabetu a ne u tvoju :mrgreen: :x :roll:
prva mesna rules,a vi kod sinana ko vas.........sisa :razz:

nego keba je glavna faca.jednom me zamalo udario kolima ispred svoje kuce i od tad sam smrtno zaljubljena u njega...:cry: samo mu se bacam pred kola al on se ne da :x eto sta slava ucini coveku :roll:

Banshee:
izem ti lidiju,meni nije htela da da da autogram kad sam je srela u mesari.dobro,ti si musko pa si povlescen :p
samo pazi da te ne iskoristi :shock:
Kasno si me upozorila...:roll::(:lol:

Banshee:
i ona zivi u mom kraju i ide u moju pekabetu a ne u tvoju :mrgreen: :mad: :roll:
prva mesna rules,a vi kod sinana ko vas.........sisa :p

Nemaš pojma.:mrgreen:

Banshee:
nego keba je glavna faca.jednom me zamalo udario kolima ispred svoje kuce i od tad sam smrtno zaljubljena u njega...:cry: samo mu se bacam pred kola al on se ne da :mad: eto sta slava ucini coveku :roll:

Iskvarila ga je estrada,postao je bahat,ko zna šta se sve dešava iza svetla pozornice,to mi smrtnici nikada nećemo saznati...:(

A,šta si ti tražila ispred njegove kuće?
Jesi čekala da ti da autogram?:lol:

naravno da sam cekala autogrem...a sta bih drugo radila?! :roll:

a sad ocu da ga zenim :D

nego,mojne lidiju da mi diras.ona zivi u mom kraju...jel to jasno?! :x :x :x
znaci moja komsinica,moj kraj,moja pekabeta....

a ti se druzi sa sinanom :roll: :razz:

nego,mojne lidiju da mi diras.ona zivi u mom kraju...jel to jasno?!
Vidim da si teški lokal-patriota...:roll::lol:
znaci moja komsinica,moj kraj,moja pekabeta....
Je l' smem da dolazim u Pekabetu i kod frizera?
Oba objekta su na tvojoj teritoriji,pa čisto da proverim...:p
a ti se druzi sa sinanom
Ne mogu odselio se:?
Ostao je samo jedan poznati sportista u zgradi...moj kraj nije tako bogat velikanima,k'o tvoj...:(

Da ne kažu da spamujemo,evo Draganice u sevdahu...

Dragana_01.JPG

Back