bruno x
Zainteresovan član
- Poruka
- 176
nikodim:Pa posalji mi na broj na pp... :-(
A Draganici poruci da smo uz nju, da je volimo, da je najbolja i da je carica.![]()
Ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikodim:Pa posalji mi na broj na pp... :-(
A Draganici poruci da smo uz nju, da je volimo, da je najbolja i da je carica.![]()
bruno x:kako vam se gaga svidja na novim slikama??

ancika:Vidi se da je montaza![]()
ŠTA SE TRPAŠ??? JEL TE PITAO NEKO NEŠTO??? MARŠancika:Vidi se da je montaza![]()

Smiri se, svako ima pravo na svoje misljenje prema tome cuti tu.bruno x:ŠTA SE TRPAŠ??? JEL TE PITAO NEKO NEŠTO??? MARŠ

. . .:Smiri se, svako ima pravo na svoje misljenje prema tome cuti tu.

Banshee:pa elvine u nasem kraju se aure samo sudaraju i preklapaju i pozitivno uticu na nas
lepa brena,keba i cer'a,suzana jovanovic i rosavi sasa,nada obric,lidija vukicevic i ostali dijamanti nase muzike.
bez njih sam ko mrtva,a moj zivot smisla nema![]()

:x
samo mu se bacam pred kola al on se ne da :x eto sta slava ucini coveku Kasno si me upozorila...Banshee:izem ti lidiju,meni nije htela da da da autogram kad sam je srela u mesari.dobro,ti si musko pa si povlescen
samo pazi da te ne iskoristi :shock:

Banshee:i ona zivi u mom kraju i ide u moju pekabetu a ne u tvoju:mad:
prva mesna rules,a vi kod sinana ko vas.........sisa![]()

Banshee:nego keba je glavna faca.jednom me zamalo udario kolima ispred svoje kuce i od tad sam smrtno zaljubljena u njega...samo mu se bacam pred kola al on se ne da :mad: eto sta slava ucini coveku
![]()

Vidim da si teški lokal-patriota...nego,mojne lidiju da mi diras.ona zivi u mom kraju...jel to jasno?!

Je l' smem da dolazim u Pekabetu i kod frizera?znaci moja komsinica,moj kraj,moja pekabeta....

Ne mogu odselio se:?a ti se druzi sa sinanom