Dragana Mirković

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postojala je velika opasnost na ne spremim ovaj ispit... a sve zbog tih spotova... Bruno, Broun... platices mi... Pa sam morao da ih obrisem kako bih mogao da ucim, "blenuo" sam u monitor neprestano gledajuci ih, kao da nista drugo ne postoji.
A sve teme o velikim imenima poput Gage su velike, i svi ljudi na tim temama su veliki, i sve je veliko, veliko, veliko...

Ne moze ova tema tek tako da propadne, bilo bi to suvise bolno za mene i zato necu dozvoliti da se to ikada desi...

Ja sam zapostavio ličnu higijenu zbog tih spotova!
Danima sam blenuo u monitor,na kraju su me jedva odlepili,ali i dan danas kad god imam priliku ošacujem koji Draganicin spotić,da me želja mine...

NE ZABORAVITE JOŠ SAMO 6 DANA DO IZLASKA NOVOG ALBUMA NAJVECE ZVEZDE BALKANA!!!

Dragana kao u Holivudu
S. D., 19. februar 2006

GLEDAOCI bugarske televizije Balkanika nedavno su putem SMS poruka proglasili Draganu Mirković najpopularnijom balkanskom pevačicom. Ceremonija dodele priznanja upriličena je pre nekoliko dana u Sofiji. Pored naše folk zvezde, spektakl su upotpunili i mnogi pevači iz okolnih zemalja.
- Dočekali su me kao kraljicu - kaže za "Spektakl" Dragana Mirković. - Ovacije koje sam doživela ne mogu rečima da se opišu. Zaista, tako nešto nisam očekivala. Sve je bilo na svetskom nivou. Kao u Holivudu. Bila sam najpre iznenađena kada su mi pre mesec dana saopštili da sam najpopularnija pevačica na Balkanu. Ovo je sada vrhunac.
Poklonike svojih pesama Dragana Mirković obradovaće za par dana, kada PGP RTS objavi njen novi album.

Evo jedna nova slika

dddmij85.jpg

PRELEPA JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Jedino sto me cudi jeste da Nikodim nije onaj koji je poslednji ostavio poruku.:D Nikodime, 'ajde baci nam neke stihove! Znas sta bih voleo, ono:''zato sto sam ti verovala slepo, volela sam te, lagao si lepo,...''
Ja se izvinjavam ako sam negde pogresio. Unapred hvala!:D

Evo ja ću da postavim

Poslednje vece

Nisi znao da me cuvas
Zato svojim putem kreni
Nije ljubav tebi majka
A maceha meni

Zato sto sam ti verovala slepo
Volela sam te, lagao si lepo
Zato sto ti je sve od mene prece
Ovo je nase poslednje vece

Onima sto govore lose o tebi
Ledja bi okrenula za tren
Sada me je svega stid
Kako i nebi, bili su u pravi za sve

Kada si mi trebao vise od svega
Samo sam te imala u snu
Nocas kad mi jedino samoca treba
Hteo bi da ostanes tu

levrone:
Jedino sto me cudi jeste da Nikodim nije onaj koji je poslednji ostavio poruku.:D Nikodime, 'ajde baci nam neke stihove! Znas sta bih voleo, ono:''zato sto sam ti verovala slepo, volela sam te, lagao si lepo,...''
Ja se izvinjavam ako sam negde pogresio. Unapred hvala!:D

Nema greske... odlicni stihovi...
Ali eto... Bruno je bio brzi od mene ili brza, ja nemam pojma ko je to, decak ili devojcica. :|

nikodim:
Mislio sam vise figurativno zbog cinjenice da je covek poceo da zaboravlja na sebe samog gledajuci te spotove, sto se i meni desavalo, pa sam... eto... nasao resenje.
Gaga nije zlo ako se misli na to, ona ne moze to biti... jer je savrsena.

To je istovremeno divan i užasan osećaj,nešto neopisivo,ne verujem da neki drugi izvođači sem drage mi Dragane i eventualno Tarmija,mogu da me bace u takav trans...prosto neverovatno i posle me neko pita zašto je volim više od svega ...:rolleyes:

Posetioci ove teme potpuno razumeju jedan takav fascinantan osecaj koji prozima, i saosecaju sa tobom, jer da nije tako teme ne bi ni bilo. Drugim recima, to je mac sa dve ostrice... obaveze se gomilaju a prosto si nemocan da se odlepis od monitora i spotova. Eto... zapadoh u pravu apatiju i razocarenje usled sopstvene nesposobnosti da se oduprem zelji da je gledam i slusam... zaista, to je bilo jedino resenje.

Da,stvarno ponekad pomislim da bi te spotove morali da zabrane zakonom!
Mislim,kada je već heroin zabranjen,a ovo izaziva čak i veću zavisnost...
Ali onda pogledam par spotova i sve se vrati u normalu,posle toga se pokajem zato što sam uopšte poželeo da tražim zabranu Gaginih spotića,udarim par puta glavom o zid i sve bude ok...:mrgreen:

Back