DRAGANA MIRKOVIĆ

alo care, bruno, smiri dozhivljaj!!
i da se zna , on, tj bruno je pocheo prvi da vredja jadnu mastru, koja je izrazila samo svoje mishljenje!!
nismo mi krivi shto si ti umobolni obozhavalac dragane mirkovicj!
i chekaj, kakav je ona uspeh postigla ? daj molim te nemoj da prichash...
pogledaj na shta je pre lichila, a i sada je okorela sponzorusha!!
i ok je da je ona za tebe boginja, ali nemoj dirati nas kojima ipak ona nije najlepsha na svetu! poshtuj i tudje mishljenje!!
polako sa vredjanjem, ponashash se kao dete od 9 godina kome je ortak rekao da je njegov action man lepshi i bolji !!!!
i josh neshto, nauchi shta je photoshop pa se javi...

mislim da je ovde fanatizam prema Dragani presao u vredjanje,za sta mislim da stvarno nije potrebno.Ok,ona jeste meni simpaticna,deluje ok iako je ne slusam..Ima nekako dobrocudnu facu,ali to sto se drugima ne svidja ne daje ikome za pravo da druge pljuje.I niko ovde niije ljubomoran na nju,mislim glupog li zakljucka.

Lucky girl:
mislim da je ovde fanatizam prema Dragani presao u vredjanje,za sta mislim da stvarno nije potrebno.Ok,ona jeste meni simpaticna,deluje ok iako je ne slusam..Ima nekako dobrocudnu facu,ali to sto se drugima ne svidja ne daje ikome za pravo da druge pljuje.I niko ovde niije ljubomoran na nju,mislim glupog li zakljucka.
Ona je prva uvredila Draganu! A ja necu nikome da dozvolim da je vredja! Vi je ne znate ona je jako dobra čak šta više kad bi saznala da se sa vama prepirem zbog nje poludela bih jer je jako dobra! A ja to necu da dozvolim!!!!!

bruno x:
Ona je prva uvredila Draganu! A ja necu nikome da dozvolim da je vredja! Vi je ne znate ona je jako dobra čak šta više kad bi saznala da se sa vama prepirem zbog nje poludela bih jer je jako dobra! A ja to necu da dozvolim!!!!!

oooo bozhe , pa tebi , choveche , treba pomocj.
nije mi praxa da se svadjam sa ljudima kao shto si ti, ali stvaaarno si malouman...
prosto me nervira kada prichash gluposti, kao dete od 9 godina.
ups, pa ja ni ne znam koliko god imash... c.c.c (ovo je bilo ironichno u sluchaju da ne ukapirash)
e i josh neshto, ona nije dobra, barem za mene...
za tebe jeste, ali si to rekao jedno 1000 puta i dosta visheeeeeeeeeeeeeee

Dragana Mirkovic je kraljica bila u periodu Juznog vetra i najjaca pjevacica na ovim prostorima sa Semsom Suljakovic.
Neki hitovi sa JV "Kad bi znao kako ceznem", "Milo moje", "Hoces, pogledat ces", "Nema srece bez tebe", "Oprosti sto ti smetam" itd, 45/45 hitova.
A za ove levate sto pricaju o ljepoti, Dragana je pjevacica, a ne manekenka.
Juzni vetar jedan jedini zauvijek, neponovljivi.
POZDRAV SVIM FANOVIMA JV-a !

@Bruno x, neka si rekao 1000 puta da je Dragana najjaca, reci to 1000000, jer samo je jedna Gaga.
Kome smeta naravno da je nevoli, ali sta ces ko im je kriv.
I naravno nedaj na Draganu ni po koju cijenu, ja i moji jarani ovdje u IS-u smo najjaci fanovi Juznog vetra, na ovim prostorima, i ko dira u njih, dakle Draganu, Sinana, Mileta, Kukija, Semse itd, odmah se uzvraca duplom mjerom.
Neznaju ljudi sta su emocije, kada harmonika Perice Zdravkovica pocne da jeca, a Dragana pocne "Oprosti sto ti smetam, u ovoj gluvoj noci, zelim da te vidim samo, pa cu svojim putem poci " ...
A naravno "Kad bi znao kako ceznem" je kultna narodna pjesma u izvodjenju Dragane i Juznog vetra !
JV zauvijk !!!
Evo ovdje imas forum o JV:
http://s2.phpbbforfree.com/forums/index.php?mforum=flatronf700b&sid=f150d38c083e57b537a29b042b65119b
A ovdje moj sajt posvecen njima:
http://computer-knowledge.atspace.com/juznivetar.htm

Sucur:
@Bruno x, neka si rekao 1000 puta da je Dragana najjaca, reci to 1000000, jer samo je jedna Gaga.
Kome smeta naravno da je nevoli, ali sta ces ko im je kriv.
I naravno nedaj na Draganu ni po koju cijenu, ja i moji jarani ovdje u IS-u smo najjaci fanovi Juznog vetra, na ovim prostorima, i ko dira u njih, dakle Draganu, Sinana, Mileta, Kukija, Semse itd, odmah se uzvraca duplom mjerom.
Neznaju ljudi sta su emocije, kada harmonika Perice Zdravkovica pocne da jeca, a Dragana pocne "Oprosti sto ti smetam, u ovoj gluvoj noci, zelim da te vidim samo, pa cu svojim putem poci " ...
A naravno "Kad bi znao kako ceznem" je kultna narodna pjesma u izvodjenju Dragane i Juznog vetra !
JV zauvijk !!!
Evo ovdje imas forum o JV:
http://s2.phpbbforfree.com/forums/index.php?mforum=flatronf700b&sid=f150d38c083e57b537a29b042b65119b
A ovdje moj sajt posvecen njima:
http://computer-knowledge.atspace.com/juznivetar.htm

razumeMO mi tu vasu ljubav i prema juznom vetru(ne znam iskreno ko su) i prema dragani,ali ako neko kaze da mu se ne svidja ne znaci da vi treba da vredjate ostale.
jedino oko cega se slazem sa tobom,to je da ona jeste pevacica,a ne manekenka i da ne mora nuzno da bude lepa.....a za ostalo sto si rekao,pa mislim da malo preterujes.

Juzni vetar je muzicki ansambl osnovan pocetkom 80-tih, koji je u svom najjacem periodu, kada su u njemu bili Dragana Mirkovic, Sinan Sakic, Mile Kitic, Semsa Suljakovic, Kemal Malovcici itd, imali tri majstora Miodraga M. Ilica (koji je osnivac JV-a), Perica Zdravkovic (danas najplaceniji aranzer na ovim prostorima), i Sava Bojic.
Nikada nisu pravili skandale, nametali se reklamama itd, a bez problema bi prodavali po 600.000 primjeraka po albumu. Narod ih je obozavao i dan danas su jedni od najcjenjenijih u BiH, Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bugarskoj, pa cak postoje i ljubitelji JV-a u Madjarskoj.
Za vise informacija, ko je sve pjevao u JV-u pogledaj gore spomenuti sajt.
A nisam nikoga vrijedjao, niti mi je to namjera dok niko nevrijedja JV.
Poz.

pa da znash ono poznato sa srednjip prstom ruke : "mile kiticj, juzhni vetar"!!
idiotluk...
ali, sve je to super nego mene nervira shto su ovi likovi kao npr sucur i bruno x toliko ratoborni da vredjaju ostale!!
ja samo kazhem da mi je to odvratna "muzika" ali ne vredjam njih...
ne razumem chemu tolika potreba za odbranom juzhnog vetra!! c.c.c
i shta ako ja vrejam juzhni vetar? vredjaj i ti moj grunge,ali nemoj mene lichno i ostale ljude ovde na forumu... P.S. ja samo kazhem da se MENI LICHNO taj muzichki pravac ne svidja... pozdrav

ma dobra je pewaljka dragana.......kada bi bio mrtaw pijan i bez pola mozga u kafani i morao da slusam narodnu muziku, najradije bi slusao nju......
nego jel bruno x i onaj drugi lik sto se registrovao dan posle bruna zaprawo dragana????
oba lika su sa mozgom u minusu pa me ne bi cudilo :lol:

pa da znash ono poznato sa srednjip prstom ruke : "mile kiticj, juzhni vetar"!!
idiotluk...
ali, sve je to super nego mene nervira shto su ovi likovi kao npr sucur i bruno x toliko ratoborni da vredjaju ostale!!
ja samo kazhem da mi je to odvratna "muzika" ali ne vredjam njih...
ne razumem chemu tolika potreba za odbranom juzhnog vetra!! c.c.c
i shta ako ja vrejam juzhni vetar? vredjaj i ti moj grunge,ali nemoj mene lichno i ostale ljude ovde na forumu... P.S. ja samo kazhem da se MENI LICHNO taj muzichki pravac ne svidja... pozdrav
To Mile Kitic sa srednjim prstom su izmislili primitivci, koji nikada uzivotu nisu slusali narodnu muziku (odmah da se razumijemo prava stara narodna muzika, nikako turbo folk), al' eto neznaju sta bi od sebe i kako bi drugacije napali tu vrstu muzike, pa izmisljaju razne gluposti kao sto je i ta.
Poterba za branjenje JV-a ce uvijek biti u meni i mnogima drugim koji su pristalice njih ili ostale stare narodne muzike Ljube, Sabana itd.
To sto se ta muzika tebi nesvidja ja potpuno postujem, i nemam nista protiv toga da ti i tebi slicni nastavite da to slusate, al' nepodnosim, kada takvi ljudi umisle da muzika koju oni slusaju je jedina prava muzika, e to znaci nepodnosim i uvijek cu argumentima, a ne nekim glupostima, braniti staru narodnu muziku, jer to je muzika velikog kvaliteta, zivotnih i poucnih tekstova, i pravog narodnog Balkanskog zvuka, harmonika dakle.

ma dobra je pewaljka dragana.......kada bi bio mrtaw pijan i bez pola mozga u kafani i morao da slusam narodnu muziku, najradije bi slusao nju......
nego jel bruno x i onaj drugi lik sto se registrovao dan posle bruna zaprawo dragana????
oba lika su sa mozgom u minusu pa me ne bi cudilo
Uslov da nemas pola mozga je ispunjen, i upravo zbog toga ti se i nesvidja narodna muzika, jer tesko da ti ista mozes da zakljucis ili skontas iz tih tekstova, pa ti zbog toga kao muzika odgovara samo pojacana distorzija, krestanje na sav glas izgovarajuci dva do tri samoglasnika i obavezno brz ritam.

@ sucur :
care, ja ne kazhem da je muzika koju ja slusham najbolja, ona je meni najbolja, jer to volim, tu se pronalazim , to sviram ,to zhivim!! a narodnu muziku nikada necju mocji da volim , jer se tu ne pronalazim a i nervira me to nekvalitetno pevanje (ne mozhesh recji da su narodni pevachi vrshunski muzichki izvodjachi i da imaju sluha).
protiv tebe lichno nemam nishta , samo me nervira shto tako vatreno istupash!
care, ne pali se na svaku lopticu...
pozdrav

Pa vidi sve sto je tebi dakle tvoja muzika (neznam sta slusas) to je meni stara narodna, prvenstveno "Juzni vetar", dakle u njoj se pronalazim, ona mi potpuno odgovara, ona je po meni najjaca i nju sviram.
Ta izjava "ne mozhesh recji da su narodni pevachi vrshunski muzichki izvodjachi i da imaju sluha" je meni licno smijesna, jer isto to ja mislim za muziku tipa, metal, rok itd i ostale "muzicke pravce", kao sto sam ranije rekao "pojacana distorzija, krestanje na sav glas izgovarajuci dva do tri samoglasnika i obavezno brz ritam", nikako nemoze biti muzika, a kamoli umjetnost, jer to nezasluzuje svojim kvalitetom tj. sadrzajem "pjesme".

srbine brate, pa ti si isuvise glup i za narodnjake.......kako ne znas sta lik sa nickom kurt cobain slusa od muzike:lol:

a sto se tice kvaliteta recimo pevaca> uporedi vrhunskog pevaca narodne muzike ili pevaljku, swejedno i nekog malo boljeg rok pevaca da ne spominjemo zvezde koje pune stadione!!!

g-rock:
srbine brate, pa ti si isuvise glup i za narodnjake.......kako ne znas sta lik sa nickom kurt cobain slusa od muzike:lol:

a sto se tice kvaliteta recimo pevaca> uporedi vrhunskog pevaca narodne muzike ili pevaljku, swejedno i nekog malo boljeg rok pevaca da ne spominjemo zvezde koje pune stadione!!!
Sta pokusavas da dokazes sa tim da uporedim pjevaca narodne muzike i malo boljeg rokera ???
Jesi li ti svjestan svoje gluposti i ona polovina mozga pada u vodu sa ovakvim izjavama !
Rezultat poredjenja ce naravno po meni biti u korist i to debelu narodnih izvodjaca (stare narodne), a po tebi neki rok i sta sad hoces sa tim, mozemo se tako ganjati dovijeka, ja kazem narodna je bolja, onda ti rok itd. Daj razmisljaj malo, vodi neki dijalog, vadi argumente, a ne kao dijete od 2 godine predlagati gluposti. Ti potpuno zasluzujes metal i rok.
P.S. Znam ko je Kurt Cobain ( bivsi clan Nirvane), al' me neiteresuju te stvari i trazenje dlake u jajetu je jos jedan dokaz gore pomenutih cinjenica o tebi.

chika_doktor:
Da nije bilo tog tvog yebenog juznog vjetra i rakije rata nikad nebi bilo...
Smijesan si covjek, pa JV je bio kao porodica, i ako postoji nesto za sta se moze reci da nikada nebi pomislilo na mrznju, zlobu i sve ono sto je ruzno na ovom svijetu onda je to JV.
"Nek puknu dusmani, nek puknu dusmani,
ja i dalje volim ceo svet,
volim rujno vino, volim plave oci,
volim kad od lipe, zamirise svet"
Ovo ti kazu u pjesmi "Nek puknu dusmani", Dragana, Sinan, Mile i Semsa naravno sa Juznim vetrom.
Razmisli malo ili jos bolje poslusaj !

Back