bruno x
Zainteresovan član
- Poruka
- 176
Pa mora mi nismo zaludjenici nego ste vi slepe i ne vidite jednu odličnu i prelepu pevačicu kao što je DRAGANA MIRKOVIĆ!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je prva uvredila Draganu! A ja necu nikome da dozvolim da je vredja! Vi je ne znate ona je jako dobra čak šta više kad bi saznala da se sa vama prepirem zbog nje poludela bih jer je jako dobra! A ja to necu da dozvolim!!!!!Lucky girl:mislim da je ovde fanatizam prema Dragani presao u vredjanje,za sta mislim da stvarno nije potrebno.Ok,ona jeste meni simpaticna,deluje ok iako je ne slusam..Ima nekako dobrocudnu facu,ali to sto se drugima ne svidja ne daje ikome za pravo da druge pljuje.I niko ovde niije ljubomoran na nju,mislim glupog li zakljucka.
bruno x:Ona je prva uvredila Draganu! A ja necu nikome da dozvolim da je vredja! Vi je ne znate ona je jako dobra čak šta više kad bi saznala da se sa vama prepirem zbog nje poludela bih jer je jako dobra! A ja to necu da dozvolim!!!!!
Sucur:@Bruno x, neka si rekao 1000 puta da je Dragana najjaca, reci to 1000000, jer samo je jedna Gaga.
Kome smeta naravno da je nevoli, ali sta ces ko im je kriv.
I naravno nedaj na Draganu ni po koju cijenu, ja i moji jarani ovdje u IS-u smo najjaci fanovi Juznog vetra, na ovim prostorima, i ko dira u njih, dakle Draganu, Sinana, Mileta, Kukija, Semse itd, odmah se uzvraca duplom mjerom.
Neznaju ljudi sta su emocije, kada harmonika Perice Zdravkovica pocne da jeca, a Dragana pocne "Oprosti sto ti smetam, u ovoj gluvoj noci, zelim da te vidim samo, pa cu svojim putem poci " ...
A naravno "Kad bi znao kako ceznem" je kultna narodna pjesma u izvodjenju Dragane i Juznog vetra !
JV zauvijk !!!
Evo ovdje imas forum o JV:
http://s2.phpbbforfree.com/forums/index.php?mforum=flatronf700b&sid=f150d38c083e57b537a29b042b65119b
A ovdje moj sajt posvecen njima:
http://computer-knowledge.atspace.com/juznivetar.htm
To Mile Kitic sa srednjim prstom su izmislili primitivci, koji nikada uzivotu nisu slusali narodnu muziku (odmah da se razumijemo prava stara narodna muzika, nikako turbo folk), al' eto neznaju sta bi od sebe i kako bi drugacije napali tu vrstu muzike, pa izmisljaju razne gluposti kao sto je i ta.pa da znash ono poznato sa srednjip prstom ruke : "mile kiticj, juzhni vetar"!!
idiotluk...
ali, sve je to super nego mene nervira shto su ovi likovi kao npr sucur i bruno x toliko ratoborni da vredjaju ostale!!
ja samo kazhem da mi je to odvratna "muzika" ali ne vredjam njih...
ne razumem chemu tolika potreba za odbranom juzhnog vetra!! c.c.c
i shta ako ja vrejam juzhni vetar? vredjaj i ti moj grunge,ali nemoj mene lichno i ostale ljude ovde na forumu... P.S. ja samo kazhem da se MENI LICHNO taj muzichki pravac ne svidja... pozdrav
Uslov da nemas pola mozga je ispunjen, i upravo zbog toga ti se i nesvidja narodna muzika, jer tesko da ti ista mozes da zakljucis ili skontas iz tih tekstova, pa ti zbog toga kao muzika odgovara samo pojacana distorzija, krestanje na sav glas izgovarajuci dva do tri samoglasnika i obavezno brz ritam.ma dobra je pewaljka dragana.......kada bi bio mrtaw pijan i bez pola mozga u kafani i morao da slusam narodnu muziku, najradije bi slusao nju......
nego jel bruno x i onaj drugi lik sto se registrovao dan posle bruna zaprawo dragana????
oba lika su sa mozgom u minusu pa me ne bi cudilo
Sta pokusavas da dokazes sa tim da uporedim pjevaca narodne muzike i malo boljeg rokera ???g-rock:srbine brate, pa ti si isuvise glup i za narodnjake.......kako ne znas sta lik sa nickom kurt cobain slusa od muzike
a sto se tice kvaliteta recimo pevaca> uporedi vrhunskog pevaca narodne muzike ili pevaljku, swejedno i nekog malo boljeg rok pevaca da ne spominjemo zvezde koje pune stadione!!!
Smijesan si covjek, pa JV je bio kao porodica, i ako postoji nesto za sta se moze reci da nikada nebi pomislilo na mrznju, zlobu i sve ono sto je ruzno na ovom svijetu onda je to JV.chika_doktor:Da nije bilo tog tvog yebenog juznog vjetra i rakije rata nikad nebi bilo...