DRAGANA MIRKOVIĆ

maestra:
Volela bi da je vidim bez sminke :D :D. Secam se ranije kakva je bila sa onom nosinom i mini valom :-D. Ove slike su malo vise doradjene u photoshopu. Ona uopste ne izgleda tako ;)

Ona je bar lepa sa sminkom a ti si RUŽNA i sa njom!!!! MARŠ ODAVDE!! Idi leči svoje komplekse na drugom mestu!!!

Dragana je uvek bila lepa i biće!! I ja sam je video uživo i mogu vam reći da je MNOGO lepša uživo nego na slikama OZBILJNO!!!!
DRAGANA JE LEGENDA!!!!

Da li ima neko stare, nove , polovne nije bitno kasete,poče,cd-ove od DRAGANE MIRKOVIĆ aKO IMA NEKO NEK MI SE JAVI NA E-MAIL miroljubmarkovic@yahoo.com

Da se dogovorimo oko cene!!

bruno x:
maestra:
Volela bi da je vidim bez sminke :D :D. Secam se ranije kakva je bila sa onom nosinom i mini valom :-D. Ove slike su malo vise doradjene u photoshopu. Ona uopste ne izgleda tako ;)
Ona je bar lepa sa sminkom a ti si RUŽNA i sa njom!!!! MARŠ ODAVDE!! Idi leči svoje komplekse na drugom mestu!!!

Dragana je uvek bila lepa i biće!! I ja sam je video uživo i mogu vam reći da je MNOGO lepša uživo nego na slikama OZBILJNO!!!!
DRAGANA JE LEGENDA!!!!

Da li ima neko stare, nove , polovne nije bitno kasete,poče,cd-ove od DRAGANE MIRKOVIĆ aKO IMA NEKO NEK MI SE JAVI NA E-MAIL miroljubmarkovic@yahoo.com

Da se dogovorimo oko cene!!
Alo retardinjos smanji doživljaj. Odkud znaš kako maestra izgleda sa ili bez šminke? A svi znamo kakva je Dragana Mirković gabor! :lol: :lol: :lol: Ja imam neke kasete Dragane Mirković, tačnije imao sam ih dok ih nisam zapalio i kasnije se ispišao po njima. A ti idi leči svoju opsednost gaborkom u Austriju i tamo ga tresi na nju. Uzmi onu staru sliku sa ogromnom nosinom!

Mare:
Alo retardinjos smanji doživljaj. Odkud znaš kako maestra izgleda sa ili bez šminke? A svi znamo kakva je Dragana Mirković gabor! :lol: :lol: :lol: Ja imam neke kasete Dragane Mirković, tačnije imao sam ih dok ih nisam zapalio i kasnije se ispišao po njima. A ti idi leči svoju opsednost gaborkom u Austriju i tamo ga tresi na nju. Uzmi onu staru sliku sa ogromnom nosinom!

Ja ne moram da znam kakva je ona spolja ali iznutra je RUŽNA ko lopov! Ja nisam retardinjos već sam PSIHIJATAR! I radi i lečim bolesnike mislim da ovo tvoje retardinjos već prelazi u vredjanje!!! Dragana nije ružna a ti si ljubomoran što niko nikad neće postići toliki uspeh koliki je postigla DRAGANA MIRKOVIC! Mene neinteresuje šta si ti uradio sa njenim kasetama!! A ti si taj koji bi trebalo da smiri doživljaj!!! Jeste imala je nos ali to nije bilo ništa strašno imam sve snimke i slike i uopšte nije bilo strašno!!!

JEDNA JE DRAGANA MIRKOVIĆ!!!!

Mare:

pa ja mislim , da si ti mali ljubomoran na draganin uspjeh u karijeri i zivotu, pa si zato spalio njene kasete...popisaj ti sebe po glavi imbecilu jedan...
pises gluposti, a potajno slusas draganu mirkovic...
pa sta i da je photo shop? ako je neko ruzan njega ne mozes ni sa photo shopom uljepsati...a dragana je jako lijepa zena.to govorim jer sam ju gledao 13 puta uzivo, i izgleda kao holivudska diva...
zato prestanite da se glupirate, i pogledajte sebe u ogledalo...

Rade012:
Joш да је крстила децу у православној цркви, а не у католичкој...

Оха јесте крстила децу у католичкој катедрали али као ПРАВОСЛАВНЕ тј крстио их је православни свештеник! Зато што тамо нема православних црква! А какве то везе има не разумем зар нема право на то! ГЛУПОСТИ! ДРАГАНА ЈЕ ЗАКОН!!

Ma ne razumijes!!!!! I mi svi ovdje volim Draganu ali se pravimo...Znas da je vlada donijela odluku da se bori protiv shunda i boleshtine koju mi obozavamo pa moramo da se krijemo da bi uzivali u Draganinoj pjesmi i igri...Sto bi nas narod rekao i stas i glas...

Back