Banshee:
ovako draga osobo muskog pola i ogranicenih mozdanih kapaciteta...
u muzicku skolu sam isla zato sto sam zelela i zato sto imam sluha za sviranje.iz istog razloga sam isla na hor.ja nikakve ambicije da postanem muzicar nisam imala,jer kod nas pravi muzicari ne mogu da se probiju.zato sto ljudi liseni estetskog dozivljaja bilo cega slusaju turbo-folk.da i draganu mirkovic.ja nekazem da je ona dobra ili losa osoba,moze i da bude najbolja osoba ikada,ali njena muzika jednostavno je losa.
ja se svog porekla ne stifim,jer ja imam mesana porekla,ali se stidim tebe i tebi slicnih zato sto nas svrstavaju u isti rang....na svaku kap moje krvi ja sam poonosna odakle god poticala,ali nazalost zbog ljdui poput tebe o nama vladaju razni stereotipi.boga pisem malim slovom jer sve pisem malim slovom ovde na forumu ako nisi primetio.i da ne zaboravim,ja sam ateista i ne zanima me ni b od boga,religije i ostalih tripova.
ovo za sarajevo je iz iskustva,imam sta hoces komsiluka iz sarajeva i iz nekog neobjasnjenog razloga vole da pustajunarodnjake,da parkiraju u blato,da ostavljaju djubre na sve strane itd.zakljucak o njima i njihovim navikama i kulturi je bio sasviim logican.
i **** off vide od amerike.ko je ameriku spominjao?!!!!!!!ja muziku ne slusam po tome odakle dolazi nego kakva je....i mtv nema ama bas nikakve veze sa onim sto ja slusam i otkacite se vise svi toga.
domet vaseg razmisljanja o muzici je dragana,amerika i mtv.
pa sad,ko je ovde ogranicen?
uostalom ja sam semo rekla moje misljenje o narodnjacima a ti si se odmah primio i isprozivao me.get a life decko,nece tebi dragana pomoci u zivotu i smiri malo strast i hormone.
Eto neznas ni sta pricas, prije par postova si se zahvalila Bogu sto ti svi preci nisu Balkanci, tako da je to ocito priznavanje stida jednog dijela porijekla, koje sada pokusavas da poreknes nekim glupim komentarima, kako ovakvi kao ja brukamo Balkan itd itd. SFR Jugoslavija prije rata je bila jedna od najjacih i najpostovanijih drzava na svijetu, u to vrijeme na Balkanu je upravo narodna muzika bila ubjedljivo najslusanija muzika, pa hajde mi onda reci kako smo tada bili toliko postovani, ako nas narodna muzika "bruka". Ne, nebruka nas narodna muzika, nego takvi izrodi kao sto si ti Ateista ? Znao sam odmah da si neka zalutala dusa, cim tako pricas o pretcima i o narodnim obicajima, sigurno sada da vidis Draganu i JV u spotu "Sto bih cuda ucinila", kako je obucena u narodnu nosnju na selu, pored plasta sijena, da bi se pocela smijati, al' to je nesto narodno, to je karakteristika Balkana, postenje, razum, vjera, postovanje, a ti ni jedno od toga nemas. Gledam takve na ulicama, obuceni kao klosari, non-stop naduvani, stavili neke kandze na ruke, crtaju kukaste krstove itd itd, ponosi te se tim, pljujete na ljude koji pjevaju o ljubavi o zivotu, al' vi ste nesvjesno kaznjeni.
"Oduvek sam zeleo dobro svima
zelela sam svakom da srecu ima
ali ima ljudi koji lose vrate
ali ima ljudi koji zlobom plate.
Nek puknu dusmani, nek puknu dusmani
ja i dalje volim ceo svet
volim rujno vino, volim plave oci
volim kad od lipe zamirise svet"
Da si ti ovo slusala, znala bi sta je zivot, sta je ljubav, znala bi cijeniti svoj narod, i biti ponosna na ovaj narod, koji je po mnogo cemu izuzetan, ali posebno po dobroti, sto mozes da vidis i iz ovog gore primjer teksta, a nebi isli ulicom i pjevali "srusio sam stan, nije mi dobro".
Nek vam je Bog na pomoci !