Dragan Marković Palma pozvao Đilasa na poligraf

1622352987902.png

KO NE VOLI ŽURKE I MUZIKU TAJ JE ZA PREGLED KOD SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ! Palma: Vakcinacija otvorila vrata turizmu u Srbiji

Jagodina dobila novi turistički sadržaj. Krenuo turistički brodić od Kočinog hrasta u Kočinom Selu kraj Jagodine. Prvu kartu za prevoz brodićem kupio Palma, sa Palmom u brodiću, žurka i muzika

443614_31bb7cc9-8a14-44d5-bd1c-7bbc6ff2c6df_orig[1].jpg

- Danas smo otvorili nov turistički sadržaj. Kod Kočinog hrasta u Kočinom Selu kraj Jagodine, istorijske i turističke destinacije, krenuo je da plovi Velikom Moravom turistički brodić. Želimo u Jagodini da ličimo na velike gradove kao što su Beograd, Beč, Budimpešta, koji imaju mnogo brodova, brodića i čamaca. Mi smo u Jagodini stvorili takve uslove da sva deca i plivaju i klizaju i skijaju.

- Napravili smo prvi u Srbiji Akva park, prvi smo napravili klizalište i skijalište u gradu”, rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma u Kočinom Selu na početku rada turističkog brodića. “Srbija će na osnovu broju stanovnika biti prva zemlja u Evropi po broju vakcinisanih, a to je zahvaljući tome što je Srbija prva nabavila četiri vrste vakcina i uskoro ćemo postići kolektivni imunitet i time su se otvorila vrata za turiste da dolaze u našu zemlju.

- Pored toga, Srbija je najbolja destinacija za investitore jer postoji stabilnost dinara, ekonomska sigurnost, zdravstvena bezbednost, međunarodna popularnost i kada sve to sagledaju, veliki investitori i vlasnici velikih kompanija traže državu baš kao što je Srbija, gde postji sigurnost njihovog kapitala.”, ocenio je Marković. “Želim da se zahvalim svim odbornicima u jagodinskom parlamentu, i Jedinstvene Srbije i SPS – a i Srpske napredne stranke i koalicije BUNT – Prava Jagodina i Grupe građana “Mita Arsić” i Pokreta za obnovu Kraljevine Srbje, što sve najvažnije odlkuke u interesu naših građana donosimo jednoglasno” rekao je Marković.

443610_87fece13-5cc9-4ff4-a698-8b2854c318b2_orig[1].jpg

Pogledajte prilog 931782

Dragan Marković Palma pozvao Đilasa na poligraf

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, pozvao je lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da idu na poligraf.

Pogledajte prilog 931783

20.05.2021.

"Tebe Dragane Đilase i tvoje izvođače najprljavijih i najpodmuklijih radova što su me lažno napadali pozivam da idemo na poligraf. Poligraf nije materijalni dokaz za sud, ali poligraf je detektor laži", izjavio je Marković.

"Đilase, ja sam tebe tužio i tvoje izvođače prljavih radova, kriminalce, lažove i prevarante, a ne ti mene. Tako da čekam kada će da započnu sudski procesi, a vi sve vreme lažete u medijima, kako sam ja nešto uradio što nisam. i zato te zovem da idemo na poligraf sledeće nedelje za rad javnosti i građana Srbije, da saznaju da li je to što ste vi sve vreme lagali o meni tačno", dodao je on.

Lider Jedinstvene Srbije poručio je Đilasu da neće politički profitirati.

"Pošto nećeš ti i tvoji izvođači prljavih radova na televiziju, pa si čak odbio da imamo duel i na tvojoj televiziji, pozivam te da idemo na poligraf", dodao je Marković.

link

Да ли ће руски агент и лажни опозиционар Драган Ђилас смети да оде на полиграф? Наравно да не. Као и цела руска агентура у Србији, он се служи лажима и подметачинама!
Ahahaha, Đilas, neopevani kriminalac i zlotvor, opravdanje za sve, pa i za Bunga-Bunga žurke. Zamisli, koji zlotvor, čak i oko alimentacije zateže.
A krivične prijave za lopovluk nema. Jedino Palma da podnese prijavu šta je ovaj postavio tasta na mesto koje mu pripada.
A brate mili, smešne države.

Ahahaha, Đilas, neopevani kriminalac i zlotvor, opravdanje za sve, pa i za Bunga-Bunga žurke. Zamisli, koji zlotvor, čak i oko alimentacije zateže.
A krivične prijave za lopovluk nema. Jedino Palma da podnese prijavu šta je ovaj postavio tasta na mesto koje mu pripada.
A brate mili, smešne države.
Ахахаха, а btw реци ми шта спречава твог Вољеног Друга Ђида да се одазове на позив за теве дуел који му је упутио Господин Палма, и то да Ђидо бира телевизију?

Добро га је питао водитељ, ко ће у затвор ако се не докаже постојање основане сумње да је Господин Палма "подводио малолетнице на бунга-бунга журке", ´оће ли Палмариника дел Коко(ш) мало у затвор ако се покаже да је свесно износила лажне оптужбе, а на то се Друг Ђидо бреца на водитеља износећи, опет скроз уопштено, рекла-казала, и одбија дуел на који га је позвао Господин Палма јер му је "испод части" са Палмом, мада је он сам једно време кукао на сва уста зато што му *********и (са којим је Друг Ђидо у очигледној координацији!) неће да изађе на теве дуел; од 24:45 :

Добро га је питао водитељ, ко ће у затвор ако се не докаже постојање основане сумње да је Господин Палма "подводио малолетнице на бунга-бунга журке", ´оће ли Палмариника дел Коко(ш) мало у затвор ако се покаже да је свесно износила лажне оптужбе, а на то се Друг Ђидо бреца на водитеља износећи, опет скроз уопштено, рекла-казала, и одбија дуел на који га је позвао Господин Палма јер му је "испод части" са Палмом, мада је он сам једно време кукао на сва уста зато што му *********и (са којим је Друг Ђидо у очигледној координацији!) неће да изађе на теве дуел; од 24:45 :

Djido i pico. usti se pozivaju na poligraf sami kada treba da se odbrane od lopovluka ali nikad ne odu...

Back