Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.824
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па нека поведе и "рају" свог кова.У Србији нема раје већ двеста година.sta ce u sarajevu kad mu sva raja ovde
Па зато и кажем,и то није питање језика.ne znam brate prosetaj malo gradom pa poslusaj jel cujes nesto od beogradjana
SPO je u koliciji sa SNS,DSS, otpadom Dveri i lažnim gancijima ,a ne sa LSV-om,dok su bili sa ljigašima ovakve egzibicije im nisu padale na pamet .Maca se hvalio odlikovanjem ,,Zlatni ljiljan", za zasluge u ratu.
Naravno na strani Bošnjakijanaca, logičan izbor SPO, tj koalicije LSV-SPO.
dragan marinkovic....ja mislio on musliman![]()
Haringa na Čanka, Haringa na Turke a sad i Haringa na Macu!?
Dokle bre sa tim Haringama?
nije on musliman, a ni srbin ili hrvat
to ti je masna pederčina
PINK је регионална телевизија посвећена очувању братства и јединства ,па је сасвим птиродно (и уносно за "бизмис") да гура и њега и све њему сличне.samo mi nije pink jasan koliko su ga gurali u svo smece koje su pustali i sve je pucalo
Moze da bude kakav hoce. Meni je poznat samo po brljotinama tipa Veliki brat i slicno. Bilo ko sa moralom ili kulturom se ne bi tamo pojavio. Osim toga - nije uopste poznata licnost - ali se upire da bude.
Inace, bio je muz one Zezeljke, voditeljke Dnevnika na RTS. Valjda su se i razveli kada je ona postala popularnija od njega![]()
Moze da bude kakav hoce. Meni je poznat samo po brljotinama tipa Veliki brat i slicno. Bilo ko sa moralom ili kulturom se ne bi tamo pojavio. Osim toga - nije uopste poznata licnost - ali se upire da bude.
Inace, bio je muz one Zezeljke, voditeljke Dnevnika na RTS. Valjda su se i razveli kada je ona postala popularnija od njega![]()
Otkud ti taj nebulozni podatak ?
Ona je emancipovana žena i ne mogu da zamislim nju u braku sa tim zadriglim klošarom !
Ni 10 minuta.
Što se tiče žena....mogu one biti emancipovane ali što mogu biti glupe i slepe kad se zaljube....
Mislim da je dobro sto nije postavljen na to mesto.
Srpkinja sam iz RS i nikad se zbog toga nisam osetila manje Srpkinjom niti Srbiju manje svojom nego RS, ali u ovom slucaju ne vidim otkud uopste ideja da se neko iz Sarajeva postavi za direktora pozorista u Novom sadu. Novi sad nema svojih ljudi za to mesto pa ih uvoze? Ili je to bio gest dobre volje? Ili ipak necija na svu srecu neuspela glupost?
a magistri i fakultetski obrazovani prodaju po pijacama...
kvalifikacija - rijaliti zvezda i clank stranke
ali za utehu,nije tako samo u Srbiji,samo pratimo "demokratske" tekovine