Dragan Marinković Maca vs forumasi

Зашто не оде натраг у своје Сарај'во, тамо да стане на чело неког позоришта и шири културу по федерацији ?

Него, верујем да је гмаз, пре но што је дао ову своју изјаву, .... гурнуо руку у гаће и добро почешао дебелу буљу

Овај лик је апсолутна и комплетна будала!
Најбоље му је да оснује у Сарајеву установу попут ЛАЗЕ и стане на њено чело. И прилчичи му и имао би пуно пацијената са локала, којима таква услуга ове установе треба.

Moze da bude kakav hoce. Meni je poznat samo po brljotinama tipa Veliki brat i slicno. Bilo ko sa moralom ili kulturom se ne bi tamo pojavio. Osim toga - nije uopste poznata licnost - ali se upire da bude.

Inace, bio je muz one Zezeljke, voditeljke Dnevnika na RTS. Valjda su se i razveli kada je ona postala popularnija od njega :roll:

Moze da bude kakav hoce. Meni je poznat samo po brljotinama tipa Veliki brat i slicno. Bilo ko sa moralom ili kulturom se ne bi tamo pojavio. Osim toga - nije uopste poznata licnost - ali se upire da bude.

Inace, bio je muz one Zezeljke, voditeljke Dnevnika na RTS. Valjda su se i razveli kada je ona postala popularnija od njega :roll:

Otkud ti taj nebulozni podatak ?
Ona je emancipovana žena i ne mogu da zamislim nju u braku sa tim zadriglim klošarom !
Ni 10 minuta.

Mislim da je dobro sto nije postavljen na to mesto.
Srpkinja sam iz RS i nikad se zbog toga nisam osetila manje Srpkinjom niti Srbiju manje svojom nego RS, ali u ovom slucaju ne vidim otkud uopste ideja da se neko iz Sarajeva postavi za direktora pozorista u Novom sadu. Novi sad nema svojih ljudi za to mesto pa ih uvoze? Ili je to bio gest dobre volje? Ili ipak necija na svu srecu neuspela glupost?

Zašto? Ako ispunjava uslove što da ne, ja bih lično voleo da u toj učmaloj bezidejnoj novosadskoj sceni vidim naznaku nekog pomaka i nekog ko će ih razdrmati. Naravno Maca nije taj.

a magistri i fakultetski obrazovani prodaju po pijacama...
kvalifikacija - rijaliti zvezda i clank stranke:sad2:
ali za utehu,nije tako samo u Srbiji,samo pratimo "demokratske" tekovine

Koliko znam Maca je završio akademiju tako da je kvalifikovaniji da bude u pozorištu nego magistri ( verovatno organizacije rada jer su oni najčešći na pijacama) koji prodaju lukac.

Generalni problem je u njegovoj neotesanosti a delimični i u činjenici da nevešto balansira između srpstva i bošnjaštva. Naravno da nisam za njega ali ga ne treba tući i ispod pojasa.

Back