Dragan Bjelogrlić: Jugoslavija je bila najveća srpska greška, ali ja sam ponosan na nju

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1629877156792.png

Bjelogrlić: Jugoslavija je bila najveća srpska greška, ali ja sam ponosan na nju

1629877202791.png

16/11/2019

Mnogi ga smatraju srpskim Robertom Redfordom, važi za jednog od najkvalitetnijih i najboljih glumaca jugoslovenske i srpske kinematografije, prenosi Buka.

Dragan Bjelogrlić je glumac, producent, scenarista i reditelj, ali i osoba koja nema dlake na jeziku i otvoreno priča o politici, uvjerenjima, drugim društvenim temama.

Bjelogrlić je tokom razgovora za emisiju “Ognjena zemlja” govorio o Jugoslaviji, samoj ideji i šta je ona donela na Balkanu.

“Istorija je pokazala da je to verovatno bila jedna od najvećih grešaka srpskog naroda, ali ja sam ponosan na to. Osećam da su u ovom narodu postojali ljudi koji su videli dalje. Koji su znali da smo svi mi ovde toliko mali da nikad ne možemo odigrati neku bitnu ulogu u svetskim okvirima i da nešto možemo jedino ako napravimo tu Jugoslaviju, jer mi smo svi isti narod…”, rekao je Bjelogrlić.

link

Tребало би убедити Драгана Бјелогрлића да буде председнички кандидат Србијанске опозиције на изборима 2022! Бјела је шамарањем напредњака Гаге Антонијевића добио невероватно велико поштовање у Србијанском народу, мимо све оне славе коју одавно ужива као прослављени филмски радник. Бјелу за председника Србије!

Poslednja izmena od moderatora:

Ne znam što si obrisala/o predhodni post, ja samo želim
da naše najistaknutije ljude tenisere, glumce, režisere,
naučnike, književnike,pamtim po onome što najbolje rade,
po onome kako nas predstavljaju u svetu, po humanitarnom
radu...malo li je...

Da li bih voleo da neko od njih bude moj predsednik...da voleo
bih ako se sa mojim mišljenjem složi većinski narod...podvlačim,
samo narod...

radu...malo li je...

samo narod...
Potreban je neki Fora kandidat za 2022.

Nogo predlaže Ljubičića iz indeksovog pozorišta

Bjelogrlić: Jugoslavija je bila najveća srpska greška, ali ja sam ponosan na nju

Pogledajte prilog 998902

16/11/2019

Mnogi ga smatraju srpskim Robertom Redfordom, važi za jednog od najkvalitetnijih i najboljih glumaca jugoslovenske i srpske kinematografije, prenosi Buka.

Dragan Bjelogrlić je glumac, producent, scenarista i reditelj, ali i osoba koja nema dlake na jeziku i otvoreno priča o politici, uvjerenjima, drugim društvenim temama.

Bjelogrlić je tokom razgovora za emisiju “Ognjena zemlja” govorio o Jugoslaviji, samoj ideji i šta je ona donela na Balkanu.

“Istorija je pokazala da je to verovatno bila jedna od najvećih grešaka srpskog naroda, ali ja sam ponosan na to. Osećam da su u ovom narodu postojali ljudi koji su videli dalje. Koji su znali da smo svi mi ovde toliko mali da nikad ne možemo odigrati neku bitnu ulogu u svetskim okvirima i da nešto možemo jedino ako napravimo tu Jugoslaviju, jer mi smo svi isti narod…”, rekao je Bjelogrlić.

link

Tребало би убедити Драгана Бјелогрлића да буде председнички кандидат Србијанске опозиције на изборима 2022! Бјела је шамарањем напредњака Гаге Антонијевића добио невероватно велико поштовање у Србијанском народу, мимо све оне славе коју одавно ужива као прослављени филмски радник. Бјелу за председника Србије!

Nije samo on ponosan već i ja. Što se tiče predsednika Srbije ja bi ga radije za predsednika Jugoslavije.

radu...malo li je...

samo narod...
Ja bih volela da neki obrazovan i pismen covek, vican srpskom
jeziku i gramatici, bude i predsednik.
Taj covek ne mora da bude teniser ili glumac, reziser, knjizevnik,
naucnik jer se ti i takvi bave loptama, naukom, pisanjem knjiga,
snimanjem besmislenih , ponekad i smislenih filmova, humanitarnom
radom bave se ljudi koji su humani. Uostalom, predsednik drzave
po Ustavu je u Srbiji samo reprezentativna funkcija.

Ja bih volela da neki obrazovan i pismen covek, vican srpskom
jeziku i gramatici, bude i predsednik.
Taj covek ne mora da bude teniser ili glumac, reziser, knjizevnik,
naucnik jer se ti i takvi bave loptama, naukom, pisanjem knjiga,
snimanjem besmislenih , ponekad i smislenih filmova, humanitarnom
radom bave se ljudi koji su humani. Uostalom, predsednik drzave
po Ustavu je u Srbiji samo reprezentativna funkcija.
Није важно да шта ради, већ како. И да ли као такав изазива истинске и дубоке симпатије у Србијанском народу. Бјела одговара поптуно. Од филма о Томи Здравковићу, а не о Бору или Баји Малом Книнџи, до шамарања напредњака Гага. Искрено опозиционарство неупитно. Својом евентуалном кандидатуром и позивом Србијанцима да је дошао час да се изађе да се гласа и да се *********и пошаље на политичко ђубриште, Бјела може да изведе оне Србијанске апстиненте који ретко или никада не излазе на биралишта. Али који када су изашли одували су Смрдљошевића већ у првом кругу.

Није важно да шта ради, већ како. И да ли као такав изазива истинске и дубоке симпатије у Србијанском народу. Бјела одговара поптуно. Од филма о Томи Здравковићу, а не о Бору или Баји Малом Книнџи, до шамарања напредњака Гага. Искрено опозиционарство неупитно. Својом евентуалном кандидатуром и позивом Србијанцима да је дошао час да се изађе да се гласа и да се *********и пошаље на политичко ђубриште, Бјела може да изведе оне Србијанске апстиненте који ретко или никада не излазе на биралишта. Али који када су изашли одували су Смрдљошевића већ у првом кругу.

Ostaje samo da se vidi.Lično sumnjam u te bajke.

Ма апсолутно је небитно кога ће опозиција узети за председничког кандидата јер све док опозиција не схвати да идеја напада у једној колони под слоганом "само да оде зло и све ће се средити" стравично вређа интелигенцију народа, Вучић ће владати и владати и владати....

Ма апсолутно је небитно кога ће опозиција узети за председничког кандидата јер све док опозиција не схвати да идеја напада у једној колони под слоганом "само да оде зло и све ће се средити" стравично вређа интелигенцију народа, Вучић ће владати и владати и владати....
Ваша Julovska клика никада није волела Друга Бјелу...

08rk9kpTURBXy8xNTkxYWYzZTgxNzBkYmZlNmRhNDhjMzM2YjcxZDQ4Mi5qcGeRkwLNAuQAgaEwBQ

....чак шта више мрзе га колико и Леку, нарочито после споредне али феноменалне улоге Тита у "Равној гори", а ИДЕОЛОШКИ сукоб је ескалирао када је "ударио по Русима" у генијалним "Сенкама над Балканом".
Сада Друг Бијела има шансу, ако се кандидује, да постане Србијански Тито!

....чак шта више мрзе га колико и Светог Леку, нарочито после споредне али феноманалне улоге Тита, а ИДЕОЛОШКИ сукоб је ескалирало када је "ударио по Русима" у Сенкама над Балканом.

....чак шта више мрзе га колико и Светог Леку, нарочито после споредне али феноменалне улоге Тита у "Равној гори", а ИДЕОЛОШКИ сукоб је ескалирало када је "ударио по Русима" у Сенкама над Балканом.

Samo Jugoslovenski Tito

Бјелу за председника Србије!
Što se tiče predsednika Srbije ja bi ga radije za predsednika Jugoslavije.

Безидејни и очајни људи који вриште како нису безидејни и очајни а од сваког кловна и случајног пролазника праве новог хероја, председника, ујединитеља... И циркуског кловна би предложили, довољно је да га бије глас како је *******ом трн у оку.

Безидејни и очајни људи који вриште како нису безидејни и очајни а од сваког кловна и случајног пролазника праве новог хероја, председника, ујединитеља... И циркуског кловна би предложили, довољно је да га бије глас како је *******ом трн у оку.
Komsha je bio samo sarkastican.

Back