Ово су тешке измишљотине. Писања и лапрдања против патријарха Иринеја су кренула од 2010 и фејсбука, од припадника Марка Радосављевића (тадашњег Артемија).ne slazemo se, ja mislim, da je postojao kompletan kanon vec u 2. veku, samo ste eto kupili narativ da je zasluzan atanasije u 4. veku, i onda problem, kako ne didahe, kako ne jerma pastir? koje to grcke crkve ga citaju? piin neki rodjak, rimska ujdurma.... pa sve do knjige otkrovenja koja je na istoku, da u tim grckim crkvama odbacivana
e, onda se neki pitaju zasto se sada rusi porfirije, kao autoritet patrijarha?
Ово сад је само боље организовано и више плаћено пљување него они љубитељи Артемија који су пљували раније патријарха.
Па како очекујеш да се било ко сложи са тобом ? На твоју реч да напишеш нешто овако и то је то ?ja to sve radim, samo da bih dosao do ovih pitanja, drevnih autoriteta koje ne priznajem,
Ти хоћеш да твој утисак без доказа прихватим као апсолутну истину ? Па ни теологумене нису приваћене као догме, како ја сад твоју процену да прихватим тек тако ?atanasijevu stranku komplet... da ti kazem, svi autoriteti su upitni recimo da samo svetog jovana zlatoustog priznajem i mozda jos nekolicinu, a sve ostalo je fals narativ koji nam je natuknut u velikoj meri
ria, pametan si covek, shvatas ti da se radi o kohabitaciji, i danas, kao i onda, studentio su u pravu, a ne autoriteti, patrijarh, ili ondasnje pape imperije - sve ih rusim, pocev od 21. veka, pa do 4. i svetog zlatoustog koji je na mojoj strani, a protiv onoga opadaca i tuzitelja epifanija
sns stranku, kao vucic-peric STRANKU, jednako kao i ATANASIJEVU imperijalnu STRANKU
Паметан си и ти али неретко одеш у ћорсокак и нећеш у рикверц, не разумем само зашто.