Dr Radovan Karadžić, "najveći prijatelj muslimana" tokom 1990 i 1991 godine ili kako je pogrešno shvaćen?

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Autorska tema.

Lično mnogo ne zanima dr Radovan Karadžić, lik, delo, politička karijera, pravosudni postupak protiv dr Radovana Karadžića, jer sam i sam na neki svoj način i svojim kanalima , ličnim i profesionalnim vezama pomagao odbranu i prikupljao dokaze za odbranu dr Radovana Karadžića, ko hoće da veruje, neka veruje, ko neće ne mora.

Mislim da je dr Radovan Karadžić neshvaćen , da je taj čovek u svoje vreme tokom 1990 i 1991 godine bio jedan od najvećih, mislim i najveći prijatelj BiH muslimana, ali nažalost nisu ga shvatili ili tačnije Alija Izetbegović i njegova politička stranka SDA nisu dozvolili da bude shvaćen, kao što je posle i Fikret Abdić ostao neshvaćen.

Iz javno objavljenih govora a posebno onaj govor u Republičkoj Skupštini Bosne i Hercegovine iz oktobra 1991 godine i presretnutih razgovora (snimljenih razgovora tadašnje SDB BiH) je očigledna zabrinutost dr Radovana Karadžića za situaciju i gde sve to ide, te ističe "da su Alija Izetbegović i ljudi oko njega ludi, da ne shvaćaju ozbiljnost situacije, da muslimanski narod neće moći da se odbrani, ako dođe do rata, upozoravao da ne vode Bosnu i Hercegovinu na autoput patnje i stradanja, isticao da oko Sarajeva ima 20 hiljada odlično naoružanih Srba i da će Sarajevo postati kazan u kome će izginuti 400 hiljada muslimana, ukoliko dođe do rata" i tako dalje i tako dalje, o čemu svedoče snimci "presretnutih" razgovora dr Radovana Karadžića sa raznoraznim licima , plus javni snimci na TV, na raznoraznim skupovima, u Republičkoj Skupštini i dr. U svim tim razgovorima, govorima, evidentna je Karadžićeva želja da se izbegne rat i ostane zajednički živeti u Jugoslaviji.

Ponavljam, iz svih tih razgovor i govora, vidljiva je očigledna zabrinutost i želja da se izbegne rat. Upozoravao je, sa očiglednom zabrinutošću za sudbinu muslimanskog naroda, mnogi više nego što je to zabrinjavalo samog Aliju Izetbegovića.

Poslednja izmena:
Autorska tema.

Lično mnogo ne zanima dr Radovan Karadžić, lik, delo, politička karijera, pravosudni postupak protiv dr Radovana Karadžića, jer sam i sam na neki svoj način i svojim kanalima vezama pomagao odbranu i prikupljao dokaze za odbranu dr Radovana Karadžića, ko hoće da veruje, neka veruje, ko neće ne mora, eno živa brata dr Radovana Karadžića, da posvedoči.

Mislim da je dr Radovan Karadžić neshvaćen , da je taj čovek u svoje vreme tokom 1990 i 1991 godine bio jedan od najvećih, ako je i najveći prijatelj BiH muslimana, ali nažalost nisu ga shvatili ili tačnije Alija Izetbegović i njegova politička stranka SDA nisu dozvolili da bude shvaćen, kao što je posle i Fikret Abdić ostao neshvaćen.

Iz javno objavljenih govora a posebno onaj govor u Republičkoj Skupštini Bosne i Hercegovine iz oktobra 1991 godine i presretnutih razgovora (snimljenih razgovora tadašnje SDB BiH) je očigledna zabrinutost dr Radovana Karadžića za situaciju i gde sve to ide, te ističe "da su Alija Izetbegović i ljudi oko njega ludi, da ne shvaćaju ozbiljnost situacije, da muslimanski narod neće moći da se odbrani, ako dođe do rata, upozoravao da ne vode Bosnu i Hercegovinu na autoput patnje i stradanja, isticao da oko Sarajeva ima 20 hiljada odlično naoružanih Srba i da će Sarajevo postati kazan u kome će izginuti 400 hiljada muslimana, ukoliko dođe do rata" i tako dalje i tako dalje, o čemu svedoče snimci "presretnutih" razgovora dr Radovana Karadžića sa raznoraznim licima , plus javni snimci na TV, na raznoraznim skupovima, u Republičkoj Skupštini i dr. U svim tim razgovorima, govorima, evidentna je Karadžićeva želja da se izbegne rat i ostane zajednički živeti u Jugoslaviji.

Neki od snimaka
Зашто си дуплирао текст? Можда мислиш да си други послао на кликс.ба?
Пробај ово тамо поставити, највероватније ћеш бити несхваћен као и Радован.

Back