dr dzekil i mr hajd

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
potaknuta komentarom nekih forumasa..i svog saradnika koji je dobio zuti karton.

do tada izuzetno vrcav, inteligentan humor, a onda - :eek:
sta je to sto inteligentnu osobu potakne da se spusti na nivo koji nije njen i da najprizemnije moguce izvredja sagovornika?
ako neko kaze - provokacija, to ne priznajem za odgovor..
zasto i uvreda ne bi bila inteligentna?

Ako se nekom "zalome" niske grane, jednom, dva, tri puta...ok, desi se u afektu.
Ali je uglavnom po navici...dobro skriveno. Ispod slojeva i slojeva...kolekcija 101 lice...pa kog zadesi ono 101. ...
Nikad nikom nisam rekla-j. se, idi u p.m. i sl. (jesam kao mala sa oko 5-6 god. neke psovke reproduktovala, to ne racunam)
Jesam zadavala niske udarce, nekolikop puta (koliko sam dopustila) kad mi je neko na isti zulj stao vise puta...
I to kao krajnji izraz nemoci, nisam se osjecala ni malo bolje...
U principu se povlacim...ne volim nista sto izlazi iz okvira civilizovanog razgovora...i neprilagodjena intonacija i psovke, cinizam, osude...
Ima toliko nacina za reci istu stvar...
U intelegentnim-argumentovanim prepucavanjima uzivam...

jao kad si tako uvek fin, onda naucis u stvari da potiskujes osecanja i maltene ni ne znas sta ti se desava

i onda samo kad te jednom strefi, pa kad vidis sta si sve mozda propustio
tako da nemam pojma, bolje nekad i afektirati nego stalno voditi racuna i ceo zivot onda vodis racuna a ne ucestvujes tamo gde si
ok neki ljudi mogu prirodno da vode racuna prirodno su kompjuteri, ne mislim cak ni pogrdno nego neke mehanizme valjda imaju ili ih je ulica istrenirala
ok idem da nastavim da se kontrolisem

ponavljam se :sad2: izlapelost

Back