DPS preti otimanjem 100.000 srpskih nekretnina u CG ako ih stavimo na crnu listu

Sta Srbija treba da uradi ako rezim DPS-a zapleni srpsku imovinu u CG?

• Objava rata i nasilno rusenje siptarskog rezima u Crnoj Gori

• Zapleniti imovinu svih crnogorskih drzavljana u Srbiji

• Treba da im se izvinemo sto su priznali nezavisno Kosovo

• Dati im jos 1000 stanova u Beogradu

• Nista ja to ne bi diro?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nije rekao da ce oni zabraniti koriscenje nego da ce pogorsanje odnosa dve drzave to koriscenje znatno otezati , jer ako ti sa nekim prekines sve diplomatske odnose i imas izrazito neprijateljski stav , to povlaci i neminovno komplikovanje polozaja onih koji imaju neke interese u toj drugoj drzavi,.Recimo ako u tom inacenju odemo toliko daleko da uvedemo jedni drugima restriktivni vizni rezim ili cak zatvaranje granica i to je vec onemogucavanje koriscenja imovine dole bez konfiskacije .

NIJE VRAT NEGO SIJA?

Nece da zaplene nego ce da ti zabrane da je koristis? Pa sta je to ako ne isto kao zaplena? Ako ja tebi nesto zabranim da koristis to znaci da sam ti zaplenio tu stvar.

Drugo u normalnim drzavama svakome ko poseduje nekretninu u nekoj drzavi se automatski odobrava boravisna viza.

sve u svemu ovo je zaista jedna vrlo realna pretnja i sa njom treba da se pozabave drzavni organi Srbije

A jel lepo na Vracaru,a?

mario se usro da i mi u Srbiji ne isteramo crnogorske komunjare iz beograda, zaplenimo im stanove i kuce koje su DOBILI A NE PLATILI, od komunistickog rezima i vratimo starim vlasnicima ! :lol:

e pa ja bih zatrazio reviziju svih tih stanarskih prava i otkupa , isterivanje crnogoraca na celu sa Borisom Tadicem iz stanova po beogradu koje su zauzeli i vracanje tih nekretnina naslednicima onih kojima su iste oduzete

mario se usro da i mi u Srbiji ne isteramo crnogorske komunjare iz beograda, zaplenimo im stanove i kuce koje su DOBILI A NE PLATILI, od komunistickog rezima i vratimo starim vlasnicima ! :lol:

e pa ja bih zatrazio reviziju svih tih stanarskih prava i otkupa , isterivanje crnogoraca na celu sa Borisom Tadicem iz stanova po beogradu koje su zauzeli i vracanje tih nekretnina naslednicima onih kojima su iste oduzete

Sve je to bato plaćeno debelo, nista se ti ne brini. Mene brinu samo crvi kao ti koji bi da otimaju i kradu od poštenih gradjana i zato plaćam porez. A kad platim porez onda se finansira policija pa vi popijete pendrek preko ledja :hahaha:

A kako bi otimao stanove koji su zidani u posleratnom periodu kazi mi molim te? :lol:

Sve je to bato plaćeno debelo, nista se ti ne brini. Mene brinu samo crvi kao ti koji bi da otimaju i kradu od poštenih gradjana i zato plaćam porez. A kad platim porez onda se finansira policija pa vi popijete pendrek preko ledja :hahaha:

A kako bi otimao stanove koji su zidani u posleratnom periodu kazi mi molim te? :lol:

sta si bre platio lopovcino? dao si 100 maraka za stan od 100 kvadrata 92ge 93ce za vreme hiperinflacije?

E pa vraticemo ti tih 100-500 maraka sa kamatama od 15 godina sa kojima si otkupio taj stan u kom zivis, isterecemo te i tu nekretninu koju su tvoji komunjarski roditelji zauzeli na vracaru cemo vratiti naslednicima pravih vlasnika kojima je ista nekretnina od strane komunista zaplenjena.

Ma ko j... vikemdice tamo. Da mi proteramo sljam odavde pa da konacno progledamo!!:ok::super:

Sve se da srediti! DONT WORRY,uzivaj dok mozes.:mrgreen:

sta si bre platio lopovcino? dao si 100 maraka za stan od 100 kvadrata 92ge 93ce za vreme hiperinflacije?

E pa vraticemo ti tih 100-500 maraka sa kamatama od 15 godina sa kojima si otkupio taj stan u kom zivis, isterecemo te i tu nekretninu koju su tvoji komunjarski roditelji zauzeli na vracaru cemo vratiti naslednicima pravih vlasnika kojima je ista nekretnina od strane komunista zaplenjena.

Mozes da sanjas tako nesto, nekretnina je posleratna, plaćena je 20x više od te tvoje smesne sume i kroz staž su je otplaćivale dve generacije. Prema tome, vrati ti meni sve pare koje su date u stambeni fond pa da idem lepo da gledam neke vile na dedinju odma ;)

Lupaš gluposti jer si slabije obrazovan i raspiruješ mržnju po forumu.

Mozes da sanjas tako nesto, nekretnina je posleratna, plaćena je 20x više od te tvoje smesne sume i kroz staž su je otplaćivale dve generacije. Prema tome, vrati ti meni sve pare koje su date u stambeni fond pa da idem lepo da gledam neke vile na dedinju odma ;)

Lupaš gluposti jer si slabije obrazovan i raspiruješ mržnju po forumu.

Pa i ja mrzim crnogorce,to je normalno zar ne?!:think:

Ukoliko je crnogorska vlast toliko glupa (a mislim da nije) to će im doneti više štete nego koristi.
Zamisli da se Srbi, koji drže te nekretnine, koordinišu i svi posebno tuže CG. To bi značilo desetine hiljada tužbi. To bi neverovatno usporilo sudski sistem i paralisalo administrativno funkcionisanje zemlje. O treškovima vlasti nakon, po vlasnike, pozitivnih presuda da i ne govorimo. Ti dugovi bi se otplaćivali godinama.

Dakle, vlažni snovi i puste priče ljudi na vrhu da bi naložili ljude, kao Tihi, koji ne shvataju funkcionisanje države i prava.

Ukoliko je crnogorska vlast toliko glupa (a mislim da nije) to će im doneti više štete nego koristi.
Zamisli da se Srbi, koji drže te nekretnine, koordinišu i svi posebno tuže CG. To bi značilo desetine hiljada tužbi. To bi neverovatno usporilo sudski sistem i paralisalo administrativno funkcionisanje zemlje. O treškovima vlasti nakon, po vlasnike, pozitivnih presuda da i ne govorimo. Ti dugovi bi se otplaćivali godinama.

Dakle, vlažni snovi i puste priče ljudi na vrhu da bi naložili ljude, kao Tihi, koji ne shvataju funkcionisanje države i prava.

mnogo si ti naivan.

u crnoj gori rezim DPS-a kontrolise sve. sudije advokate tuzioce policiju - ma sve. to sto ce nasi da tuze za njih ne znaci nista oni ce sve te tuzbe da gurnu u jednu fioku i aj zdravo pojeo vuk magarca.

DPS rezim u Crnoj Gori je diktatorski a ti pricas kao da je Crna Gora demokratsko uredjeno drustvo gde su sudovi nezavisne institucije.

Zaboravio si da CG nije pravna drzava nego kriminalna, ne daj boze da ti zatreba pravna pomoć u crnoj gori - bićeš opljackan od uigranog tima pravnika i sudije...
Sta reći o drzavi koja je u istoriji zivela od pljačkanja karavana koji su tuda prolazili...

Srbiji ne treba jos jedan gradjanski rat posle svega. Eventualno tuzbe na medjunarodnom sudu za ljudska prava ali moje misljenje je da je ovo samo talasanje za javnost. Nema od toga svega nista.
Kosovo je izgubljeno davno, ovo je samo očekivani rezultat.

DPS preti otimanjem 100.000 srpskih nekretnina u CG...

Zato što je otimanje ili konfiskacija jedno, a nemogućnost državljana Srbije da koriste svoje - nešto drugo.

Tekst i jeste napravljen tako da se ne govori precizno zašto bi to tako bilo, a jasno je da bi se ukidanjem odnosa Srbije i Crne Gore, mogao poremetiti protok ljudi (uvođenje viza ili možda nešto još gore ...)

Takođe, ovo bi po recipročnosti pogodilo i crnogorce koji imaju nekretnine u Srbiji, što nas ne mora da obavezno pogađa, ali bi stvari tako mogle da izgledaju.

Dakle, principijelno nisam protiv manipulativnih ocena, jer to svi rade - bolje ili lošije. Ovde je očigledan raskorak između realnosti i naslova. Teško da bi se pacijent za EU (bilo mi ili crnogorci) odlučio za nešto takvo kao što je konfiskacija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back