DPA istupa iz makedonske vladajuće koalicije - realizacija projekta velike albanije

Na hiljade Srba je jedino moglo otici u Grcku i Kipar da rade. A ti bi zbog vrijedjanja Grka trebao dobiti ban.
Rumunija i Grcka su jedne od rijetkih drzava koje nikad nisu napale Srbe.

A ti sigurno govoris o onima sto su brali pomorandze i tresli masline. Jeste, ti su mogli otici pod uslovom da im u ambasadi izdaju vizu. ***, Hrvati i Slovenci su kulturno, bez vize isli na odmor dok su Srbi morali cekati u kilometerskim redovima da bi brali pomorandze...oni obrazovaniji i pametniji su odlazili na zapad, jeste da im je trebala viza ali bar nisu bili musavi i znojavi kao ovi sto su kod brace jeli pomije u pauzi izmedju dve gajbice:D

A ti sigurno govoris o onima sto su brali pomorandze i tresli masline. Jeste, ti su mogli otici pod uslovom da im u ambasadi izdaju vizu. ***, Hrvati i Slovenci su kulturno, bez vize isli na odmor dok su Srbi morali cekati u kilometerskim redovima da bi brali pomorandze...oni mobrazovaniji i pametniji su odlazili na zapad, jeste da im je trebala viza ali bar nisu bili musavi i znojavi kao ovi sto su kod brace jeli pomije u pauzi izmedju dve gajbice:D

Na hiljade djece poginulih boraca iz Republike Srpske godinama je besplatno islo da zivi kod grckih porodica na pola godine.

zabole me sta ces da jedes:mrgreen:

Ma ja nemam gde da kupim burek, dodje mi da se preselim u nish pa da krkam bureci i roshtilji sa pravu tu-canu nisku papriku svaki dan sem subotu tad cu jedem leskovacku muckalicu za inat na dusmani i neprijatelji sto "oce da mi uniste pravoslavlje sto dolazi sa juga a ne sa golfa.:twisted:

Нисам сигурна али мислим да је он како сам чула рођак Хашима Тачија.

Да, Албанци планирају ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ, и проблеми су створени тј. НАТО их је створио, сад је потребно да се цео православни народ уједини против ове опаке болести.

Ma ja nemam gde da kupim burek, dodje mi da se preselim u nish pa da krkam bureci i roshtilji sa pravu tu-canu nisku papriku svaki dan sem subotu tad cu jedem leskovacku muckalicu za inat na dusmani i neprijatelji sto "oce da mi uniste pravoslavlje sto dolazi sa juga a ne sa golfa.:twisted:

ma da

kao da vas vec nema kao zutih mrava :-x

Нисам сигурна али мислим да је он како сам чула рођак Хашима Тачија.

Да, Албанци планирају ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ, и проблеми су створени тј. НАТО их је створио, сад је потребно да се цео православни народ уједини против ове опаке болести.

Pa hajde neka se ujedini, mada sam skeptik...evo, vidis sta se desava sa pregovorima oko imena MK? Pa crkva, nece Srbi da je priznaju Makedoncima... Za pocetak, to je dovoljno da razvijem sumnju u bilo kakvo ujedinjeje, tesko je to.

Pa hajde neka se ujedini, mada sam skeptik...evo, vidis sta se desava sa pregovorima oko imena MK? Pa crkva, nece Srbi da je priznaju Makedoncima... Za pocetak, to je dovoljno da razvijem sumnju u bilo kakvo ujedinjeje, tesko je to.

nemoj tako ispada da je fyrom kao nekakva prepreka ili tako neshto, bolje se vrati na pomorandzhe i masline :lol::lol::lol:

nemoj tako ispada da je fyrom kao nekakva prepreka ili tako neshto, bolje se vrati na pomorandzhe i masline :lol::lol::lol:

A tebi, posto si pretpostavljam albanac da prenesem jedan utisak iz grecije...licno sam gledao kako grcki policajac krvnicki tuce albanca privezanog za saobracajni znak na opste zaprepascenje stranih turista. Tek vas sto vole, bolje da ti ne pricam i sam znas;)

DPA od premijera Gruevskog traži, između ostalog, priznavanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i donošenje zakona o upotrebi albanskog jezika i zastave u Makedoniji, kao i povećanje beneficija za veterane albanske pobune iz 2001. godine.
![/B]

E ovo je vrh cinizma,da povecaju beneficije,nemogu da verujem da Makedonci daju penzije teroristima koji su ih napadali.
Ovo je stvarno vrh cinizma(Albanaca) i idiotizma (Makedonaca)

A tebi, posto si pretpostavljam albanac da prenesem jedan utisak iz grecije...licno sam gledao kako grcki policajac krvnicki tuce albanca privezanog za saobracajni znak na opste zaprepascenje stranih turista. Tek vas sto vole, bolje da ti ne pricam i sam znas;)

To nije bas neki dokaz za bilo sta. Grcka policija je pretukla vise puta na desetine ucenika srednjih skola iz Srbije zbog nedolicnog ponasanja na ekskurziji (najdrasticniji primer masovne tuce i prebijanja posto se nasla neka pijana budala da ubode grckog policajca nozem). Grcki policjajac je ubio momka iz Srbije (ne secam se vise iz kog grada j bio), nikada za to nije bio osudjen...to ne znaci ni da mrze (a naravno ni da vole) Srbe. Grcka policija je veoma brutalna, medju najbrutalnijim u svetu.

To nije bas neki dokaz za bilo sta. Grcka policija je pretukla vise puta na desetine ucenika srednjih skola iz Srbije zbog nedolicnog ponasanja na ekskurziji (najdrasticniji primer masovne tuce i prebijanja posto se nasla neka pijana budala da ubode grckog policajca nozem). Grcki policjajac je ubio momka iz Srbije (ne secam se vise iz kog grada j bio), nikada za to nije bio osudjen...to ne znaci ni da mrze (a naravno ni da vole) Srbe. Grcka policija je veoma brutalna, medju najbrutalnijim u svetu.

Koliko se secam ubili su vise njih...bez ikakvog povoda. Onog maturanta u samousluzi jer je jedna zena povikala da je lopov.Na kraju se ispostavilo da je greska i nikom nista...zatim onog coveka na granicnom prelazu, iz cista mira ga je upucao u glavu...

Back