Ja mislim da sam već dobio odgovor na moje pitanje.A mozda ipak nikada nece biti od tebe ni pola coveka.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da sam već dobio odgovor na moje pitanje.A mozda ipak nikada nece biti od tebe ni pola coveka.![]()

Ja mislim da sam već dobio odgovor na moje pitanje.

Odnosi mogu biti fantasticni i bez ljubavi , i zaljubljenosti (simpatija, neki oblik drugarstva, situacija..)..Neke osobe se osecaju bolje, ako je odnos iz ljubavi, ili barem zaljubljenosti (ali upravo zbog toga mogu da ubede sami sebe da je to to). Ja volim zene, u smislu, volim njihovo drustvo ( upotrebljavam namerno mnozinu), ali ne volim ni jednu zenu (singular). Moji odnosi su bazirani na simpatiji, ili znatizelji, ali ne na ljubavi, ili zaljubljenosti, i smeta me kada nas odnos sa njene strane udje u dublje vode, jer se pocinjem osecati kao u kavezuA nekomplikovani odnosi su odnosi bez emocija?
Evo jedna konstatacija za takve: nema žene koja ima jako dobar sex a koja neće osećati posle toga. Težnja da to ne postoji je iluzorna. Samo je pitanje kakve su te emocije, i da li se njima vrši nekakvo uslovljavanje, da li se zloupotrebljavaju, služe za neke ucene i slično. to je sasvim drugo pitanje
Sad si se iznervirao pa si počeo i da vređaš.Ajde sto nece da bude nikad covek od tebe, nego ce i tvoja emocionalna inteligencija vecito ostati na nivou ranog puberteta![]()

Kako si lepo svalila krivicu na ostale žene poturivši da su nezrele.Generalno, žene vrv imaju taj imidž, jer se to često dešava, da ne mogu sebe da kontrolišu kada ih obuzmu emocije. I onda se pojedini muškarci, tj vrlo često, se toga plaše. Jednostavno, žele da pobegnu od "komplikacija". Time stradamo mi zrele žene koje uopšte ne dramimo.
![]()

To je jedan mogući uzrok.Odnosi mogu biti fantasticni i bez ljubavi , i zaljubljenosti (simpatija, neki oblik drugarstva, situacija..)..Neke osobe se osecaju bolje, ako je odnos iz ljubavi, ili barem zaljubljenosti (ali upravo zbog toga mogu da ubede sami sebe da je to to). Ja volim zene, u smislu, volim njihovo drustvo ( upotrebljavam namerno mnozinu), ali ne volim ni jednu zenu (singular). Moji odnosi su bazirani na simpatiji, ili znatizelji, ali ne na ljubavi, ili zaljubljenosti, i smeta me kada nas odnos sa njene strane udje u dublje vode, jer se pocinjem osecati kao u kavezu
To je takođe mogući uzrokA možda im je, onako ljudski, neprijatno da budu pored nekog ko je zaljubljen a ne mogu da mu uzvrate.
I onda zato žele da pobegnu, a ne zato što je praksa sa drugim ženama pokazala da ćeš im tražiti nekakvu obavezu.
Razmisljao sam da otvorim posebnu temu o pacenicima koji tako dele zene, i konfuziju u glavi koju imaju tokom celog zivota zbog takvog razmisljanja.Veruj mi muško sam, muškarci dele žene na one koje smatraju hurvama i na one koje ne smatraju za to.
Razmisljao sam da otvorim posebnu temu o pacenicima koji tako dele zene, i konfuziju u glavi koju imaju tokom celog zivota zbog takvog razmisljanja.
Veruj mi muško sam, muškarci dele žene na one koje smatraju hurvama i na one koje ne smatraju za to.
Nemam pojma zaista, nisam znao za taj problem.jel to zašto muškarci ne mogu da j.ebu svoje supruge nakon što rode decu
Sad si se iznervirao pa si počeo i da vređaš.![]()
Ja mislim da smo ti i ja završili svaku priču.Ti da me iznerviras?
Decace, ti si bas kao sto sam te opisao - zreo si poput ranog pubertetlije, mnogi su ti vec naglasili da kada pricaju da tobom da imaju utisak da si klinac.
I to je upravo odraz tvoje emocionalne inteligencije.
Ako se pronalazis uvredjenim - zao mi je.
A kada ti vise ljudi skrene paznju na neke stvari, trebalo bi da se zapitas sta nije u redu sa tobom i da poradis na tome.
To cak i klinci u pubertetu kapiraju.
Ja mislim da smo ti i ja završili svaku priču.
Nemam pojma zaista, nisam znao za taj problem.
Zaista nisam znao da se to dešava zbog toga, ja sam mislio da je to povezano sa tim što se žena malo ugoji pa više nije privlačna muškarcu. Ali moguće da je to povezano upravo sa tim što si pomenula.pa jer nakon što rodi dete i postane majka, ne mogu više da je posmatraju seksualno, upravo zbog tog Madona-kYrva kompleksa
koliko ste retardirana bića. mislim, ne svi, ali.. vi

ja sam mislio da je to povezano sa tim što se žena malo ugoji pa više nije privlačna muškarcu
Ja bih volela da se ne vređaju osobe koje ne mogu da imaju prisne odnose sa random osobama radi seksualnog druženja.
Pošto ne znate kako emotivni svet i fizičke želje kod takvih osoba funkcioniše, niste merodavni da komentarišete šta i kako i ko je retardat a ko nije.
Ovo je mesto gde bi svako mogao da iznese svoje mišljenje. Ukoliko niste sposobni da shvatite da ne funkcionišu svi ljudi isto onde ste...
Od kada se zrelost meri u broju partnera i sa koliko njih se neko j.ebao?
pa jer nakon što rodi dete i postane majka, ne mogu više da je posmatraju seksualno, upravo zbog tog Madona-kYrva kompleksa
koliko ste retardirana bića. mislim, ne svi, ali.. vi

Ja bih volela da se ne vređaju osobe koje ne mogu da imaju prisne odnose sa random osobama radi seksualnog druženja.
Pošto ne znate kako emotivni svet i fizičke želje kod takvih osoba funkcioniše, niste merodavni da komentarišete šta i kako i ko je retardat a ko nije.
Ovo je mesto gde bi svako mogao da iznese svoje mišljenje. Ukoliko niste sposobni da shvatite da ne funkcionišu svi ljudi isto onde ste...
Od kada se zrelost meri u broju partnera i sa koliko njih se neko j.ebao?
Sasvim si u pravu što se podele tiče.Samo retardirani muskarac deli zene na qrrve i ostale.
I samo retardirani muskarac moze da izjavi da svi muskarci tako dele zene.
Da ne spominjem kako suptilno provlaci mizoginiju.
Nisam se pronašla. Očigledno bih trebala u sebe da primim još njih 100 da dostignem određeni nivo zrelostijesi se pronašla u Madona delu Madona kyrva kompleksa