Doziranje emocija

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisi znao za problem da se muškarci sex udaljavaju od žene kada rodi dete? Nemaš ti iskustva. Neki takođe i u trudnoći. To su oni koji kažu neću da joj stavljam q u usta jer tim ustima ljubi decu. Bljak.
Znam da se udaljavaju ali mislio sam da je to zbog fizičkog izgleda. Nisam imao pojma da je to zbog nekih kompleksa ili šta god već. Nešto nauči čovek novo.

Folaza brate. Nije nego zena prodje kroz hormonalne promene. Ne bude joj do seksa nakon trudnoce. Tokom trudnoce cesto je rizicno za plod i onda se taj muskarac kontrolise i suzdrzava. Nakon sto rodi, jedno godinu dana za zenu ne postoji nista, sto se osecanja tice, osim deteta i potrebom za sigurnoscu. Barem je to sto ispoljavaju kroz mikst signlz, jer mnoge ne umeju da komuniciraju o seksualnin potrebama, jer su naucile da je to duznost mouzha, a mozuhu je zavezan jezik parolom: deca ispred ostali stoj! . Uz to je i stvar koliko se dobro nosi sa sobom. Jer nakon tog perioda mnoge zene izbegavaju odnos sa muzem. Osim, za cudo, ako se pravi jos jedno. Taj daljnji period moze da bude godinama, a moze i decenijama. A taj muskarac se samo pravda tim floskulama: kao ljubi moju decu. Hebo bi on, nego je odnos cijao tuti.

Akhm. Nisu svi muskarci isti i svaki muskarac je ostrvo posebno za sebe. Treba popricati sa konkretnim muskarcem o kojim emocijama se radi. A ako on ne zeli da prica o tome, onda mora da je nesto pogresila zbog cega je izgubljeno poverenje. onda treba da se potrudi da povrati to poverenje, da vise radi, nadje jos jedan posao i da pokaze kako je covek na kojeg covek moze da se osloni.

I tako upadnete u neku šemu/vezu sa nekim ko vam kaže da ne smete da razvijate emocije, ok su, ali ne sme se previše unositi. (ima nekih razloga)

Koliko je to previše, to je vrv odokativno. No pitanje jeste ako vam to neko kaže kako biste reagovali? Da li biste pokušali da ih dozirate ili biste rekli hvala lepo.
Da li ste ikada uspešno dozirali svoje emocije? Da li sex / veze / odnosi u kojima se emocije tako kontrolišu imaju smisla?

I koliko vas emocije partnera ako su složenije / bogatije od vaših ugrožavaju?

Pogledajte prilog 1391074

Pogledajte prilog 1391072
nemam takva iskustva, obicno su htele da me navuku da osecam, no pre zene nisam imao neke emocije :>p

I tako upadnete u neku šemu/vezu sa nekim ko vam kaže da ne smete da razvijate emocije, ok su, ali ne sme se previše unositi. (ima nekih razloga)

Koliko je to previše, to je vrv odokativno. No pitanje jeste ako vam to neko kaže kako biste reagovali? Da li biste pokušali da ih dozirate ili biste rekli hvala lepo.
Da li ste ikada uspešno dozirali svoje emocije? Da li sex / veze / odnosi u kojima se emocije tako kontrolišu imaju smisla?

I koliko vas emocije partnera ako su složenije / bogatije od vaših ugrožavaju?

Pogledajte prilog 1391074

Pogledajte prilog 1391072
Emocije se ne mogu manipulisati, dozirati i kontrolisati
Zbog toga ako neko kaze da ne smete previse da se uzivite u vezu, lepo otkacis i ides dalje
Igrice na tom polju nisu dobre.

Emocije se ne mogu manipulisati, dozirati i kontrolisati
Zbog toga ako neko kaze da ne smete previse da se uzivite u vezu, lepo otkacis i ides dalje
Igrice na tom polju nisu dobre.
Pa ja tebe volim, hihi pa cao. Pa ti si mi tako draga, zelim da ti ispricam sta sam ceo dan danas radio. Javi se. Javi se da setamo i da ti pricam ceo dan. Jedva cekam.
Jel i ti mene volis? Jel da? Nemoj da kazes ne, ako kazes ne, mislim da necu podneti.

al ste ga napali...

za kompleksasa je retard, emocionalno nezreo, ni pola covjeka...

ti si bar iznad nivoa tog.
niko ga nije napao sam se odao da je MNOGOOOO mladji nego sto GLUMI... a to je za pocetak dovoljno da ga izopsim iz citanja. Nemam ti kad :D da gubim vreme na tudju djecu razumea me. Nijeaam ja socijalna sluzba da vodim tudje brige.
Pricam ti nekad ...

Back