to kao evolucija...taman je naučiš,ona ode da praktikuje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sasvim si u pravu što se podele tiče.
Postoji i treća koja to radi besplatno.
Nisi znao za problem da se muškarci sex udaljavaju od žene kada rodi dete? Nemaš ti iskustva. Neki takođe i u trudnoći. To su oni koji kažu neću da joj stavljam q u usta jer tim ustima ljubi decu. Bljak.Nemam pojma zaista, nisam znao za taj problem.

Znam da se udaljavaju ali mislio sam da je to zbog fizičkog izgleda. Nisam imao pojma da je to zbog nekih kompleksa ili šta god već. Nešto nauči čovek novo.Nisi znao za problem da se muškarci sex udaljavaju od žene kada rodi dete? Nemaš ti iskustva. Neki takođe i u trudnoći. To su oni koji kažu neću da joj stavljam q u usta jer tim ustima ljubi decu. Bljak.
al ste ga napali...@Meliot
moram da ti kazem da je vise ne mogu da citam ova tinejdz mudrovanja ...
Pozdravljam te ides na ignor, zaista vise volim da ne vidim sta pises jer je vise manje sve *****
p.s. nadji nesto zensko/musko/sta god hebi bice ti lakse
Al kao sto se plasis emocija. Na koje emocije tacno mislis?Meni kad za to daju znakove iskuliram totalno i onda izgore i opet bude po mom
ako vec nijesu u srednjim godinama i kad u eliko imaju djecu ali su razvedeni ili slobodni.Kad ti kaže da se ne zanosiš sa emocijama znači da ste dobri samo za sex, ni u kojem slučaju te ne smatra materijalom za suprugu i majku svoje djece.
Ne plasim se ja nego te sto sto kao znaju sta hoce, sto misle da me mogu u isti kos s drugima,sto kao misle da ce moci da kontrolisu emocije,sto su sigurne da se nece primiti da ce biti po njihovomAl kao sto se plasis emocija. Na koje emocije tacno mislis?
nemam takva iskustva, obicno su htele da me navuku da osecam, no pre zene nisam imao neke emocije :>pI tako upadnete u neku šemu/vezu sa nekim ko vam kaže da ne smete da razvijate emocije, ok su, ali ne sme se previše unositi. (ima nekih razloga)
Koliko je to previše, to je vrv odokativno. No pitanje jeste ako vam to neko kaže kako biste reagovali? Da li biste pokušali da ih dozirate ili biste rekli hvala lepo.
Da li ste ikada uspešno dozirali svoje emocije? Da li sex / veze / odnosi u kojima se emocije tako kontrolišu imaju smisla?
I koliko vas emocije partnera ako su složenije / bogatije od vaših ugrožavaju?
Pogledajte prilog 1391074
Pogledajte prilog 1391072
Klasika.Ne plasim se ja nego te sto sto kao znaju sta hoce, sto misle da me mogu u isti kos s drugima,sto kao misle da ce moci da kontrolisu emocije,sto su sigurne da se nece primiti da ce biti po njihovom
))))))Emocije se ne mogu manipulisati, dozirati i kontrolisatiI tako upadnete u neku šemu/vezu sa nekim ko vam kaže da ne smete da razvijate emocije, ok su, ali ne sme se previše unositi. (ima nekih razloga)
Koliko je to previše, to je vrv odokativno. No pitanje jeste ako vam to neko kaže kako biste reagovali? Da li biste pokušali da ih dozirate ili biste rekli hvala lepo.
Da li ste ikada uspešno dozirali svoje emocije? Da li sex / veze / odnosi u kojima se emocije tako kontrolišu imaju smisla?
I koliko vas emocije partnera ako su složenije / bogatije od vaših ugrožavaju?
Pogledajte prilog 1391074
Pogledajte prilog 1391072
Pa ja tebe volim, hihi pa cao. Pa ti si mi tako draga, zelim da ti ispricam sta sam ceo dan danas radio. Javi se. Javi se da setamo i da ti pricam ceo dan. Jedva cekam.Emocije se ne mogu manipulisati, dozirati i kontrolisati
Zbog toga ako neko kaze da ne smete previse da se uzivite u vezu, lepo otkacis i ides dalje
Igrice na tom polju nisu dobre.
niko ga nije napao sam se odao da je MNOGOOOO mladji nego sto GLUMI... a to je za pocetak dovoljno da ga izopsim iz citanja. Nemam ti kadal ste ga napali...
za kompleksasa je retard, emocionalno nezreo, ni pola covjeka...
ti si bar iznad nivoa tog.

pa jes.jel ide to @kapetanmark da pile objasnjava petlu kako i sta?
A tek KOKI koja moze da ga iskljuca kako zeli
Mali poleteo previse... pa ne moze BRE... zna se neki redjel tako?
mali serrre a ne zna da obrise doope ali zato pita sve sto se ne pita.pa jes.
mi senismo ni pokusali starijima mudrovat pogotovo ako je rec o necemu sto povlaci iskustvo i godine zivota tako i sex
... jesi ok?Pa ja tebe volim, hihi pa cao. Pa ti si mi tako draga, zelim da ti ispricam sta sam ceo dan danas radio. Javi se. Javi se da setamo i da ti pricam ceo dan. Jedva cekam.
Jel i ti mene volis? Jel da? Nemoj da kazes ne, ako kazes ne, mislim da necu podneti.
Nikada to niko ne kaze. To se ne kaze nikad direktno. Ni ne primetis.Emocije se ne mogu manipulisati, dozirati i kontrolisati
Zbog toga ako neko kaze da ne smete previse da se uzivite u vezu, lepo otkacis i ides dalje
Igrice na tom polju nisu dobre.