Doziranje emocija

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I tako upadnete u neku šemu/vezu sa nekim ko vam kaže da ne smete da razvijate emocije, ok su, ali ne sme se previše unositi. (ima nekih razloga)

Koliko je to previše, to je vrv odokativno. No pitanje jeste ako vam to neko kaže kako biste reagovali? Da li biste pokušali da ih dozirate ili biste rekli hvala lepo.
Da li ste ikada uspešno dozirali svoje emocije? Da li sex / veze / odnosi u kojima se emocije tako kontrolišu imaju smisla?

I koliko vas emocije partnera ako su složenije / bogatije od vaših ugrožavaju?

Pogledajte prilog 1391074

Pogledajte prilog 1391072
pa uvik imamo emocije, svestrani smo , slojeviti, e sad moze se govoriti o velicini, snazi, obujmu neke emocije.
Neke emocije ljude odvedu do ljubavi, e sad sretnici smo ako primamo davanjem, ako je zbiljsko da sto vise das, vise imas..
Ljudski je traziti vise i jos a mislim da je sasvim dovoljno neka simpaticnost, doza bliskosti i dobar sex
npr ako ti je naprosto simpa neka njemica,ako uz to ne govori ni jedan jezik uz njemacki ti si nigdi s njemackim,ako vidis da trza , zanima te njena vrckasta guza, njene lipe trojke s izrazenim bradavicama, pomislis kako ti usnama obuhvaca bas njega e pa to je sasvim dovoljna i sasvim lipa i sasvim ljudska emocija.
poslije dobrog seksa i emocije su jace i tako se sve to razvija..

pa uvik imamo emocije, svestrani smo , slojeviti, e sad moze se govoriti o velicini, snazi, obujmu neke emocije.
Neke emocije ljude odvedu do ljubavi, e sad sretnici smo ako primamo davanjem, ako je zbiljsko da sto vise das, vise imas..
Ljudski je traziti vise i jos a mislim da je sasvim dovoljno neka simpaticnost, doza bliskosti i dobar sex
npr ako ti je naprosto simpa neka njemica,ako uz to ne govori ni jedan jezik uz njemacki ti si nigdi s njemackim,ako vidis da trza , zanima te njena vrckasta guza, njene lipe trojke s izrazenim bradavicama, pomislis kako ti usnama obuhvaca bas njega e pa to je sasvim dovoljna i sasvim lipa i sasvim ljudska emocija.
poslije dobrog seksa i emocije su jace i tako se sve to razvija..
Ali si na jednoj temi pisao kako nekad kažeš nemoj se zaljubiti, da potraje... Zašto je bitno da se ne zaljubi čak i ako je avantura u pitanju? To zavisi od čega? 🙂

Ali si na jednoj temi pisao kako nekad kažeš nemoj se zaljubiti, da potraje... Zašto je bitno da se ne zaljubi čak i ako je avantura u pitanju? To zavisi od čega? 🙂
moze se zaljubiti ali mora biri racionalna i odgovorna, ako jedan partner trazi diskreciju, mora se postivati, ukratko ne smije raditi "gluposti" u toj vrsti veze i naprosto ne smije npr stalno pisat poruke a onda nazvat iza ponoci, to nema izgleda

moze se zaljubiti ali mora biri racionalna i odgovorna, ako jedan partner trazi diskreciju, mora se postivati, ukratko ne smije raditi "gluposti" u toj vrsti veze i naprosto ne smije npr stalno pisat poruke a onda nazvat iza ponoci, to nema izgleda
A to, pa da, ali ako se drži uzdržano i to samo oseća u sebi, to nije problem zar ne? Generalno, osećati možeš svašta, ali ako se razumno ponašaš to i nije onda za ograničavanje?

A to, pa da, ali ako se drži uzdržano i to samo oseća u sebi, to nije problem zar ne? Generalno, osećati možeš svašta, ali ako se razumno ponašaš to i nije onda za ograničavanje?
nema nikakvog ogranicavanja, ja ne razumin ogranicenje da ne mogu ili da neko ne moze ili ne smije voljeti vise zena ili muskaraca, ja mislim da mogu i da mozeo, ali triba bit pametan jer zakon i neki zatucani mozgovi kazu kako nema poligamije :)

-"ni jedna ljubav nije trajna" bubnula i ostala ziva

dakle svaki buduci ***** ti je vec limitiran. pa sta ima da se brinee os li se zaljubit. jer ako mu i ne smeta svakako ces ga zamenut ko i svakog do sad (ne racunajuci muza, to se ne pika u ovo)

Žene same sebi odseku glavu "sitnicama" za nešto više od pukog seksa.A i za seks ako ga do tog trenutka nije bilo.
Raznim.A da nisu ni svesne toga.
Mrzi me da nadugačko pišem.Evo.
Jedna od vas,neću da je imenujem,je napisala: Poštovanje(muškarca) je trpljenje.
Jel treba da objašnjavam?
Valjda ne.
Znači trenutno :cross:
Zauvek.

Meni recimo smeta kada muškarci kada se dogovorite da imate lep seksualni odnos bez klasične veze, očekuju i posle jako lepog sexa praćenog dobrim sadržajima, ručkovima itd, da žena nema previše emocija. Znači, da joj sve, kaže da želi da je zadovolji sasvim, ona se zadovolji, njoj lepo, sve je uspešno, i onda cap kao nemoj se unositi. Nisu li to oprečne poruke? Sa jedne strane dajem ti najbolji sex, sa druge strane no no, pazi šta radiš sa reakcijama sa tim. Za vreme sexa uživaj, vrišti, neka ti bude najbolje moguće, a posle sexa pazi ☝️

I zašto se plaše th emocija posle? Kao da žena ne može da ima lepe emocije mimo krutih okvira veze?
Zato sto tripuju
Misle ako imas emociju da ti znaci da je gotov
Vide oltar i copor dece u najavi
A ne mora da bude tako
Emocija ce samo obogatiti jedan vec lep odnos
I sve ce biti sadrzajnije i lepse
Zivis u trenutku

I tako upadnete u neku šemu/vezu sa nekim ko vam kaže da ne smete da razvijate emocije, ok su, ali ne sme se previše unositi. (ima nekih razloga)

Koliko je to previše, to je vrv odokativno. No pitanje jeste ako vam to neko kaže kako biste reagovali? Da li biste pokušali da ih dozirate ili biste rekli hvala lepo.
Da li ste ikada uspešno dozirali svoje emocije? Da li sex / veze / odnosi u kojima se emocije tako kontrolišu imaju smisla?

Ne mogu da doziram emocije.Ako je dozirano, neiskreno je.Ali ih ne ispoljavam lako.
Ukoliko bi mi neko rekao da se ne unosim ,zahvalila bih se i produžila. Fizički kontakt mi ne znači ništa bez bliskosti.

Zato sto tripuju
Misle ako imas emociju da ti znaci da je gotov
Vide oltar i copor dece u najavi
A ne mora da bude tako
Emocija ce samo obogatiti jedan vec lep odnos
I sve ce biti sadrzajnije i lepse
Zivis u trenutku
tako je
to je strah muškarca da će biti uhvaćen

a možda se oni zapravo više plaše sebe da će popustiti?
Ako si sam sa sobom čist šta želiš, onda ćeš lako umeti sa emocijom žene koja je sa tobom.

A emocija obogaćuje sex. Kakve bi to bile avanture da nema lepih emocija?

Poslednja izmena:

zavisi od statusa veze. Ja sam ozenjen i moje veze su "specificne" i tu se odlicno snalazim bez "opasnosti" jer komuniciram sa damama koje isto zele samo "specificne" kontakte.

Back