I
iluzionista
Gost
esperanca137:crno sa penom u velikoj krigli![]()
E, vi'š omašio sam...

I ja blesav: ko je još video hvrčka kako pije vino.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
esperanca137:crno sa penom u velikoj krigli![]()
Nevenchica:OK, nemoj samo da zavrshish kao onaj nesrecni alien iz crtanog sa Duskom Dugoushkom![]()
Kiss_me:Iluzijo, aj sto napisa onu ***** pricu, mislim na kraju mi se poenta i dopala, al sto upropasti sve chatom :sad:
Kada se nasla u njegovoj kancelariji, ubrzo iza nje se zacuse njegovi koraci.Kiss_me:Novoga jutra Jelena je odlucila, posto je za sada izbacila vecinu boli iz sebe, da pokusa da nastavi sa zivitom, onako kako je to radila i pre nego sto je upoznala Nenada.
Posto se poprilicno uspavala, pozurila je sa spremanjem da ne bi zakasnila na posao.
Ah, treba ponovo uci u kancelariju i cekati da Nenad udje sa jos jednim predmetom koji ona mora obraditi i arhivirati. "Ma briga me" odlucila je u sebi, "Zar on da mi upropasti sve ono sto sam godinama mukotrpno stvarala? Necu i ne mogu, na kraju, vise nisam samo ja u pitanju, za nekoliko meseci bice nas dvoje". Na tu pomisao cak se i nasmesila, hej pa to i nije tako losa stvar. Zna da ce to dete voleti vise od svega, pa cak ako Nenada vise nikada ni ne sretne.
-Eva-:Kada se nasla u njegovoj kancelariji, ubrzo iza nje se zacuse njegovi koraci.
Cekala ga je pognute glave sa teskim registratorom u rukama.
Pozdravio ju je, zbacio sa sebe jaknu i sjeo za sto. Ali umjesto da odmah prione na posao kao i obicno prekrstio je ruke na stolu i pogledao je pomalo smeteno, pomalo djetinje.
- Znas, Jelena da sam ja tebe uvijek cijenio i da imam pozitivno misljenje o tebi. Mislim da si sjajna osoba i da! Moram ti nesto reci... ne znam kako ali... znam da ces ti to najbolje da shvatis. Zenim se! Ispalo je neplanirano, ali... preuzecu obavezu i ozeniti Biljanu. Trudna je vec treci mjesec. Sto me tako gledas?
Kiss_me:Zavrtelo joj se u glavi, i sledece cega se seca je kako kao kroz maglu vidi Nenadovo lice nad sobom i cuje njegov glas koji je ocajnicki doziva.
-Sta se desilo - upitala je.
-Ne znam ni sam, odjednom si se onesvetsila i pala. Da li si dobro?
-Da dobro sam - rece, a onda se prisetila svega. - Idem sada, moram da radim. Nadam se da ces biti srecan. - ustala je po malo teturajuci, ali odlucno.
-Ali Jelena stani, moram da ti objasnim!.... U ostalom, nije ti dobro, stani!
Nije ga cula jer nije ni mogla. Izletela je napolje sa pogledom zamagljenim od suza.
iluzionista:Seo je za sto i polako počeo da prolazi po svim stavkama formulara... Ne razmišljajući, olovkom je prelazio preko svakog pitanja, nervozno se klateći na kožnoj kancelarijskoj stolici...
Pa ipak, i to je znao, morace jednom vise da ostavi sve sa Jelenom iza sebe. Činio je to milion puta, što bi sada bilo drugačije? Zato što je voli? Pa i pre je voleo. I još će voleti... Ali možda ni jednu kao nju. Zato što je sa njom proveo dobar deo svog života? I sa drugom će deliti život, samo što mu se sada čini da je primoran, da mu visi mlinski kamen o vratu. "I ta beba... Baš je našla kada da se začne. Ma, nije beba kriva, već ti, somino. Što ne vadiš?" Kako je moguće da se nekome tako promeni sve u životu, kao da ništa pre toga nije snio, nije želeo, nije gradio...Kiss_me:"Znam" pomislio je, "znam da sam ponovo postupio nepromisljeno, ali isto tako znam da svoju nepromisljenost moram sada i da nosim sa sobom i nemam prava da u to jos uvlacim i Jelenu. O Boze ma sta pricam, pa ona je vec u tome, ona je u mom srcu, ali i to Biljana nosi moje dete i odgovornost moram da prihvatim. Necu i prema tom detetu da ispadnem skot i da raste bez oca..." u tom momentu mu je zazvonio telefon i on se odsutno javio, pa u prvi mah nije ni shvatio da je sa druge strane Biljana - Hej cao Nenade, znas bila sam kod lekara, i za sada je sa bebom sve ok, mislim ako te u opste zanima. Naravno ni ovog puta nisi bio tu da ides samnom, ali nema veze. Srecom bila je tu moja mama" - Biljana je i dalje pricala a on je odsutno ponavljao:izvini, da, ne, hocu...
Da je mogao, poslao bi biljanu do djavola, zalupio slusalicu i otisao od svega. Ako treba klekako bi pred jelenu i molio za oprostaj. Znao je da to ne sme isto toliko koliko mu ni njegov ponos nije dopustao, jer da je bio vise ono sto je u stvari zeleo, do svega ovoga ne bi ni dolso...
Kiss_me:"Znam" pomislio je, "znam da sam ponovo postupio nepromisljeno, ali isto tako znam da svoju nepromisljenost moram sada i da nosim sa sobom i nemam prava da u to jos uvlacim i Jelenu. O Boze ma sta pricam, pa ona je vec u tome, ona je u mom srcu, ali i to Biljana nosi moje dete i odgovornost moram da prihvatim. Necu i prema tom detetu da ispadnem skot i da raste bez oca..." u tom momentu mu je zazvonio telefon i on se odsutno javio, pa u prvi mah nije ni shvatio da je sa druge strane Biljana - Hej cao Nenade, znas bila sam kod lekara, i za sada je sa bebom sve ok, mislim ako te u opste zanima. Naravno ni ovog puta nisi bio tu da ides samnom, ali nema veze. Srecom bila je tu moja mama" - Biljana je i dalje pricala a on je odsutno ponavljao:izvini, da, ne, hocu...
Da je mogao, poslao bi biljanu do djavola, zalupio slusalicu i otisao od svega. Ako treba klekako bi pred jelenu i molio za oprostaj. Znao je da to ne sme isto toliko koliko mu ni njegov ponos nije dopustao, jer da je bio vise ono sto je u stvari zeleo, do svega ovoga ne bi ni dolso...