Red_Zmaja
Domaćin
- Poruka
- 3.211
Е кад видим бутс и још видим да хоће мид и да би се свађао око тога, одмах ми мука...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skines Ai mapu, malo se ustrebas protiv kompa, posetis recimo http://www.playdota.com/ imas tamo giude-ove za dosta heroja, imas forum sa dosta informacija, gledas malo neke klipove na youtubu. Ako imas nekog druga koji igra dotu malo ti on pojasni neke stvari i tako. Ja vec oko 6 godina igram dotu i mogu da kazem da tek mozda od pre godinu, dve igram ozbiljno i kapiram neke stvari koje pre definitivno nisam. Tako da treba imati dosta iskustva i znati mnogo informacija da bi bio dobar igrac i nemoj da se brines sto si sad noob
Inace ako neko ima ekipu za clan war neka mi se javi na gareni, nick mi je Q-Lightn1nG
6 godina??
ja jednu igricu mogu da igram najvise 3 do 6 meseci i smori me,za to vreme se uvezbam i igram solidno,ne razumem ljude koji igraju npr. cs nekoliko godina svaki dan,cs smori za mesec dana....

Sve je to individualno, pikam dotu 6 godina i jos nije dosadila...Elem i ja sam nekad igro dotu ali ne neso preterano dosadi ti jednostavno..
Po meni su to najdosadnije vrste mapa za warcraft...Elem bolje je da igras Tower Defense mape to su najjace po menii...
Pravi se Dota 2 sve isto (gameplay, heroji) samo graficko poboljsanje - icefrog ucestvuje :-)
http://icefrogtruth.blogspot.com/
Skines Warcraft 3 + frozen thron instaliras skines garenu selektujes de ti je igra pacujes na najnoviji patch i onda skines dota mape i onda pikas preko garene..
Elem i ja sam nekad igro dotu ali ne neso preterano dosadi ti jednostavno..
Elem bolje je da igras Tower Defense mape to su najjace po menii...

Odlican savet sa time se bas napreduje...Evo par saveta za pocetnike koji vas upucuju kako da dogurate do "HQ igranja".
Ukoliko se desi da budete ubijeni u early game (to je prvi deo igre, a drugi deo tkzv. Late game o kome cu malo kasnije reci) ODMAH NAPUSTITE IGRU, jer u 90% slucajeva nema sanse da se povratite i budete jedan od vodecih igraca.
Odlican savet sa time se bas napreduje...

ja sam dugo igrao preko garene, sad bi se ponovo vratio doti. Pa me zanima jel bolje preko battleneta ili garene, ili mozda nesto trece?