A problem jeste sto vecina nas koji igraju Dotu umislimo da znamo nesto, tj. da smo bolji od drugih, jer uvek sam ja "pro" a moji saigraci noobovi

. I ja pizdim za neke glupe greske, tipa kada sniper ima Shadow Blade i solo pushuje a Axe sa blinkom nece da kupi dust i da ga dustuje, vec pokusava da ga ubije na srecu, i naravno u 90% slucajeva Sniper pobegne. Isto tako protiv Techies, kada se pushuje tower, retko kada sentry (valjda su ljudi alergicni na to) i naravno znamo kako se to zavrsi. Ko je bar 5 puta igrao protiv nekog invis heroja, ili Techies relativno zna kako da ih counteruje. Jeste, i ja mrzim da kao support nosim i wards, i sentry i gem, ali jbg, stalo mi je da pobedim.
Inace level profila nista ne znaci, jer ja sam skocio do 80-og za vreme TI4 zbog boostera (inace boostera vise nece biti), tako da ne opisuje bas pravo iskustvo.
Vise verujem broju meceva koje neko ima iza sebe, mada opet, ima i ljudi sa po 2000 meceva koji su tu oko 1500 MMR, tako da ni to nije neko merilo.
A i mi Balkanci smo zaheban narod za igranje, bar po onome sto sam ja video, cast izuzecima naravno

Igrao sa nekim momcima iz Hrvatske pre par dana, pa ne da su se isprozivali i izvredjali medjusobono, raspravljali, ko da igram sa Rusima.