Dota 2

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace:

In other news, as you recall from The International, Techies made a surprise appearance during the All Star match, giving hopes of fun and mischief to Dota children all over the world – that is until Arteezy decided to ruin the dream. The Dota 2 Team is working on the Compendium Stretch Goals and putting the final touches on the explosive gang. We’re aiming for a release by the end of August.

Sto znaci veliki patch stize do kraja Avgusta a sa njim verovatno i Techies.

Mnogo promena u pro timovima posle TI kao ste se i ocekivalo. Lanm, Rotk i Burning se povukli, Puppey i Kuroky napustili Navi, Era napustio Fnatic, a SingSing C9...
Bas me zanima sta ce da se desi sa Navijem i Fnaticom, valjda se nece skroz raspasti ekipe.

Zanima me da li je neko ziv od 3.3-3.5k presao 4.5 ? Ili sam ja jedini nesrecnik kako stoje stvari. Imao sam 4.5k na pocetku i onda lose streak samo tako, sve retard do retarda. Na kraju sam poceo da igram samo SD i izgurao sam jedno 50:5 skor i dobio barem tu pozitivu. Ali MMR 3.3-3.5k i nema sanse da se predje sta god uradio.

Колико знам ммр се не може ресетовати ? Или, да нема у каквој најави да се икада може то десити. Мало ми је тај систем бодовања неправичан. Бар ја се осећам да испаштам јер кад сам почео ранкед, ем што је била црна серија, ем што тад нисам имао појма у односу на сад, јелте чим сам дошао до 13. лвла одмах сам кренуо ранкед мечеве да играм. И сада по некокј мојој слободној процени бих требао да имам три па и до четири пута већи ммр него што јесте, а да поновим систем оцењивања са пре није могуће. Просто, хендикеп.

Ne mozes ga resetovati i gotovo sigurno nikad nece ni biti te opcije. Kako nam je zapalo tako je. Jedini nacin nov acc, par boostera dobijes level 9 i odigras tih 10.

Ako hocete da povecate MMR najbolje je da igrate samo SD i RD. U all picku uvek uzmu neki combo (premade) i u svakoj partiji void, tinker itd.
Nego sta kazete za techies, ja kad igram molim Boga da ga ne dobijem u timu :D

Ja se i dalje cudim kako ljudi se ne trude da counteruju Techies. Sinoc sam ih imao u timu, unistavali ih, i tek mozda posle 60-og minuta njihov support je kupio sentry.
Psujem kada neko odabere Techies (a trenutno su instapick u All Pick-u), jer onda obicno moram da idem full-support mod, i zavrsim igru sa cizmama i wardovima / sentry wardovima, jer silne pare trosim na sentries

Osim ako ne randomujem ili igram All Random, sigurno necu da ih odaberem.

Тецхиес је кева ако се игра правилно. Без бочица са маном и сентри вардовима не напустати базу са старта меча, после иду аркејн бутз, па прзрвенс за додатни реген, па соул ринг за још једну мину, па се онда полако гради бладстоун, прво енерџи па поинт бустер, и тако се проширује мана пул а са претходним ајтемима допуњује мана брзински. Чим се заврши бладстоун онда сам на коњу, после иде септер, гем и шедоу блејд за лоцирање непријатељских вардова и постављање гомиле мина на одређене ћошкове где се навлаче непријатељи простим "бејтовањем". Са лакоћом руши куле, још боље брани. О одбрани базе у критичним моментима тек и да не говорим. Тако да, ако се игра опрезно и стрпљиво Тецхиес уме да буде много опасан херој.

Тецхиес је кева ако се игра правилно. Без бочица са маном и сентри вардовима не напустати базу са старта меча, после иду аркејн бутз, па прзрвенс за додатни реген, па соул ринг за још једну мину, па се онда полако гради бладстоун, прво енерџи па поинт бустер, и тако се проширује мана пул а са претходним ајтемима допуњује мана брзински. Чим се заврши бладстоун онда сам на коњу, после иде септер, гем и шедоу блејд за лоцирање непријатељских вардова и постављање гомиле мина на одређене ћошкове где се навлаче непријатељи простим "бејтовањем". Са лакоћом руши куле, још боље брани. О одбрани базе у критичним моментима тек и да не говорим. Тако да, ако се игра опрезно и стрпљиво Тецхиес уме да буде много опасан херој.

Pre svega pozdrav svima, novi sam član foruma.
Techies je podrška a podrška ne bi trebala imati mnogo zlatnika za kupovinu, naročito techies čiji cilj uopšte nije upuštanje u borbu sa kripovima i farmanje nego kretanje po mapi. A sve što si nabrojao je poskupo. U ovom slučaju treba samo pratiti preporučene iteme i sve će biti super.
Suicide Squad, Attack! treba koristiti i u slučajevima kada je nizak hp ili mana, respawn je brz, ništa ne gubiš a protivnik ništa ne dobija. Ti dobiješ full hp i manu.

Ako hocete da povecate MMR najbolje je da igrate samo SD i RD. U all picku uvek uzmu neki combo (premade) i u svakoj partiji void, tinker itd.
Nego sta kazete za techies, ja kad igram molim Boga da ga ne dobijem u timu :D
U ranked partijama imas samo ap, cd i cm modove.

Ja sam resio da malo iskuliram Dotu dok traje ovo Techies ludilo i kad igram, igram samo normal i to rd mod...

Igrao jednom, dok jos je bio "skriveni" mod u igri. Nikad vise.
Dagon party i cepaj.

Mozda su sada menjali nesto, tipa kada umres da ti se prodaju itemi i da mozes da kupis nove, pre si samo nasledjivao iteme koje vec imas.

Licno ne volim te "zabavne" modove tipa All Random Deathmatch i Ability Draft (ovo cak nisam ni probao ali mi je koncept nezanimljiv).
Oba moda bi menjao bez razmisljanja za neki ozbiljniji game mod.

Ја сам вала одушевљен новим модом, таман сам мислио да ми је доста доте, кад дође освежење у прави час. У новом моду ништа није константно и нема оног осећаја замора на крају партије кад скоро сат времена понављаш једно те исто, а абилити драфт сам једном пробао и није то то, занимљив концепт али од забаве ни трага ни гласа, док ја попамтим ко је шта узео, оде све у...

Imali smo mi prednost u rezultatu, problem je u tome što smo vrlo brzo gubili tornjeve. Još se partija odužila a mi nismo imali ni jednog heroja za kasni period borbe. Možda snajpera ali on je očigledno zakazao. Mi smo njima srušili tier 1 tornjeve i tako je stajalo dok smo se grčevito branili u našoj bazi. Njihov poraz je došao tako što su izgubili jednu borbu na sredini mape, onda smo za 2 ili 3 minute srušili sve njihove tornjeve po sredini i na kraju sam ancient. Još sam pod utiskom, Tide je odigrao super.

Back