Dota 2

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mogu da izdrzim da se ne pohvalim :D

CAM00246.jpg

^
Nice, a ja sam video Fnatic u Pionirskom parku, posto prolazim tuda svaki dan kada idem na posao. :)

btw. jel nekada neko probao na Necrolyte da stavi radiance? Interesuje me rezultat. :D
I koliko neko mora da bude lud da stavi na N.Propeth-a phase boots?

:) =>

Poslednja izmena:
Pravio sam ja Nekru radi, ali uglavnom kad je situacija takva da to kupujem, partija je verovatno vec dobijena tj. protivnicki tim je dosta losiji. Mislim da su Mek/Shiva/HoT bolji izbori...
Takodje sam kupovao Furionu phase :D To je za situacije kada ti bas treba tih +24 dmg, npr. ides na mid protiv nekog zajebanog lasthittera.

I mozes li da pojasnis taj deo za Fnatic, sta si tacno video?

Dobro jutro. :)

Testirao sam radiance na Nekru, radi stvarno ozbiljno, ali u pravu si za to da treba uzeti u late game i fokusirati se prvo na core iteme, i naravno ako ste dosta bolji od protivnickog tima, vise ono radi zezanja, da ih trolujes.
Moja kombinacija je skoro uvek za njega power treads, bloodstone i aghanim, uzimam mek samo kada igram 100% support. Tu se igra skoro uvek i zavrsi, ali ako stignem uzmem heart ili l.sphere.
Ja uglavnom uvek insistiram da idem na mid, i biram Nekra skoro uvek kada vidim da neko bira Pudge-a, to mi je tako zanimljivo, kada krenem da ga rape-ujem, isto toliko obozavam I Slardar-a protiv Riki-a, BH i Weaver-a.

Sto se tice Fnatic, znam da sam video sigurno N0tail-a u Pionirskom parku, msm., da imas i na yt intervju sa njim, bili su tu i neki drugi momci, ali samo sam onako bacio pogled kada sam prolazio, posto su koliko ja znam ovde gostovali, imali su pripreme za international 2013.
Msm. da im je menadzer Srbin, ili barem bio, ne znam tacno ko je sada.

Poslednja izmena:
Nisam ni znao da si bili kod nas, zato mi i nije bilo jasno sta si napisao. :D Oni su mi bas gotivan tim.

Fazon je sto radi gubi na efektivnosti kasnije u partiji. Najjace je kad se sklopi do 20, eventualno 25 minuta ako ide malo sporije farm. Opet, ako ga rushujes na Nekru, bices mekan i onda dzab sav dmg koji pravis po sekundi kad ne mozes ostati ziv...
Pudga volim da kontriram Nyxom vise nego Nekrom. Namestis mu se na kuku i kada je baci, ukljucis spiked carapace :D

Meni je Alliance najbolji tim, sabijaju kako igraju momci, naisao sam i na par dobrih gif-ova, ali ne bih da postavljam jer nisu za forum. :D Evo i sada vode na Star Ladder Star Series (Season 7), dok je Na'Vi na 4 mestu. :p
Nisam igrao Nyx-a cesto, ali kada igram ili sam OP ili feed-ujem, jednostavno takav je heroj, tj barem kada ja igram.
Cekam greeviling mode (nadam se da ce ponovo biti), jer me zanima jos par setova da sakupim, da imam u svojoj kolekciji.

Poslednja izmena:
Sa Nyxom imam najbolji skor, 23-10, a i od tih 10 poraza ne znam da li sam jednom feedovao. Meni bas lezi heroj.
Inace, ja sam Na`Vi fanboy :D
Za noc vestica prosle godine je bio Diretide, a valjda za Bozic Greevling. Diretide mi se vise dopadao, a i bolji item drop je bio :)

Ja skroz zaboravih na Diretide, ali eto videcemo da li ce uvesti 31-vog taj mode.mada ne vidim razlog zasto ne bi.
Gde gledas taj score, u Doti ili na dotabuff? Ja se iskreno nisam nesto preterano interesovao za te rezultate, jedino sta vidim jeste da mi je Witch Doctor najuspesniji heroj, zatim je Riki (njega sam mnogo puta dobio kao random heroja :/) i Necolyte kao treci.
Dok mi je win rate trenutno (nisam update-ovao jedno nedelju dana) 53.72% (231 - 199).
Sinoc su imali neke probleme sa serverima, ne znam sta to bi, i tako mi je krivo sto smo ja (Huskar) i jos samo jedan lik (Tusk) igrali protiv njih pet, zamalo da pobedimo. Ali kada u startu imas 3 dc, jako je tesko, Dragon Knight je mogao da ostane ali nas je debelo zeznuo, dok se kod njih na kraju Pudge dc jer sam ga sabio. :D
A sto se tice feed-ovanja, ja na neku zalot to radim samo sa Druid-om, jer njega i Invoker-a bas ne znam da igram.

Imam jedno pitanje, kada neko tj. neki drkadzija uzme tvoj item i stavi ga u svoj inventar, moze li se nesto uraditi po tom pitanju, da ga nekako uzmem nazad? Jer on nije hteo da ga ispusti.
Jedino sta smo mogli jeste da ga prijavimo jer nam se upravo to desilo, pobedili smo ali opet, msm. da se jos do sada ovoliko u doti nisam iznervirao.

Skor za heroje gleda mu Doti, a imam i dotabuff kad me nesto zanima, a mrzi me uci u igru.
Mislim da nema nista protiv likova koji ti uzmu item, samo da ga prijavis jbg...

Mozda sam, pa ajde da kazem 5 namerno napustio (rage quit), 5 pred kraj meca kada su se svi u mom timu dc (fountain fishing), i 10 (a mozda i vise) zbog auto dc, ili me je PC zeznuo.
U svakom slucaju msm. da je 20 ok. :)

Puc, puc... :D :koto:

Damn it, Na'Vi uzeo prvo mesto na Star Ladder Star Series Season 7, kako se uvek provuku u to finale iako ih sabije Alliance.
Anyway, poceo je Dota 2 Champions League, Liquid pobedio Na'Vi. :klap: A za 6 sati igraju protiv Speed. Go, go, go Speed (rape them!). :D

Poslednja izmena:
*________*

(Dota 2 Items - Patch 6.79 Changes)

Purge Gamers
And now I'm going to dedicate the next few hours of my life updating every guide's starting item builds. Goodbye Wednesday. :)

Back