Dota 2

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je l neko imao problem da kada mu se internet iskljuci, ne moze da opet udje u igru?
Svaki put kada sam pokusao izbacio me i rekao "unable to reconnect to server"ili tako nesto.
I je l se nekome desilo da statistike budu zabelezene od manipulacije njegovog heroja od strane drugih igraca, a da se u ranoj igri desilo da bude diskonektovan?
Ja sam igrao es-a danas ujutru u ranoj igri i imao 0-0 kada mi se desilo da mi se struja na uticnici za modem prekine, i da mi se iskljuci igra, tj. da se otkinem od servera. Pokusao sam da se povezem 4-5 puta, ali svaki put nisam uspeo i dobio sam natpis gore naveden, iako sam ponovo imao internet.
Kasnije kad sam gledao statistike video sam da moj heroj ima 1-8.
Pogledao sam replay i video da je neki covek upotrebljavao mog heroja na kraju igre i napravio score 1-8 sa njim i to mi se sacuvalo u statistikama.
Kakva je to neozbiljnost, da mogu da se zabeleze statistike dobijene manipulacijom heroja igraca koji su van igre??
Da li neko zna kako to spreciti, ili obrisati igru u istoriji igara i njene statistike, dobijene manipulacijom heroja igraca koji se otkacio od servera tokom igre?

Poslednja izmena:
Aha i meni je drago isto, al sad pogledah na steamu, nesto istrazuju da li je to istina, misle da je verovatno lazna informacija :D

Ma i ja kad sam razmislila ne verujem da je istina :)
Mada nigde ne objavljuju tacan broj igraca, npr. na steamu se moze naci samo informacija koliko ljudi je igralo dotu u posldnih 24h (sto je obicno oko 250 000, sto nije mnogo)
tako da nisam sigurna odakle im ove informacije http://www.pcgamer.com/2013/04/10/d...as-most-played-pc-game-of-2013-claims-report/

Poslednja izmena:
7xa085w.gif

Ako neko ima i ako je zainteresovan da menja Slark's dagger encore za ceo set radiant crusader (Omni common) + Tide shark (uncommon), + Death Propeth sash (uncommon), + Kunkka necklace neka mi javi. :)

Back