Doš'o je i taj dan...

ajd ljudi laku noć...i ne mnogo feštat...ima još mnogo posla...i teški dani vas očekuju na trnovitom putu do EU ...to možete vidjeti iz našeg primjera

eto kad su Rumunjska i Bugarska ulazile nisu ni pola onog trebale da ispune što danas treba Hrvatska a sutra vi i ostale zemlje ovog našeg folklornog balkana:lol:

na kome se uvijek europski kamen o glavu razbije nego na nama balkancima:mrgreen:;)

al dobro prošle naše glave svašta pa mogu i taj put do EU:lol:

Zuti, sta si se zapenio kao vepar? necemo se valjda vredjati? Pa ti si kulturan svetski covek, demokrata.. zar to prilici tebi? :lol:

Samo neka te Solana podrzava, ja se slazem sa tim.

Vidi ga sto se peni i roni krokodilse suze sto su Srbi izgubili 2 rata. Ajde ajde, ne foliraj se... ebe se tebi za Srbe. Usput, jesi ti ucestvovao u odbrani u tim ratovima ili si bio za zajedno, dos, zute ? hehe.. kao sto sam ti rekao, opusti se, sto se uzbudjujes, pa pobedio ti je Tadic, zar ne? Ubedljivih 2%, mozes mirno da spavas. POljubice te Solana za laku noc. :lol:

evo da ti kazem iskreno nikad nisam glasaao za Demokratsku stranku na parlamentarnim izborima,ali sam glasao sad za Tadica jer je bolji od Tome samo zato.a sto se tice ratova meni je stric poginuo u Bosni,dao je zivot za Republiku Srpsku ali on nije bio koljac vec normalan vojnik koji se borio i branio svoje.nisam zuti nikad bio a to sto ste vi radikali tako ostrasceni i mrzite sve koji nisu sa vama to je vas problem.

Z
Samo neka te Solana podrzava, ja se slazem sa tim.
Кад би ови радикали схватили како је Солана управо - њих подржавао...

Vidi ga sto se peni i roni krokodilse suze sto su Srbi izgubili 2 rata. Ajde ajde, ne foliraj se... ebe se tebi za Srbe.
Ипак, гризе савест, мало? ;) Убеђујеш ово самог себе. :twisted:

Ubedljivih 2%, mozes mirno da spavas.
И пола коша предности је победа, тако остаје у историји.
Сурове и неумољиве, али - чињенице. 8-)

POljubice te Solana za laku noc. :lol:
Тебе је већ одавно пољубио, али је штета, рекох, што то ниси схватио.

Ebes ovakvu pobedu. Zemlja podeljena na dva dela, ako je suditi po ovom forumu, radikali i demokrate bi se poklale da se nadju u istoj prostoriji, a i znamo sta nam sledi u narednih nedelju dana.

Tadic je pobedio (meni bitnije da je Toma izgubio), al' nema mesta radovanju.

E garisa, stavi cvikere pa pogledaj ciji su glasovi presudili pa onda pricaj o licemerstu :lol:

A i opet.. opusti se covece... sta si se uzbuido? Pobedio je tadic za 2% ako nisi znao.. dobro je sad smiri se :lol:

pazi ja uopste nisam neki veliki ljubitelj Tadica ali mi je bolji od Tome Nikolica u svakom slucaju.a reci sto ste dovodili te silne madjare,slovake,rusine i ostale na miting,a serete da manjine glasaju za Tadica.zar to nije licemerno?

Ebes ovakvu pobedu. Zemlja podeljena na dva dela, ako je suditi po ovom forumu, radikali i demokrate bi se poklale da se nadju u istoj prostoriji, a i znamo sta nam sledi u narednih nedelju dana.

Tadic je pobedio (meni bitnije da je Toma izgubio), al' nema mesta radovanju.
Ne znam šta je jerry-ju:shock:
Ostali radikali su normalno prihvatili pobedu:)

Back