Кртица
Zainteresovan član
- Poruka
- 474
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitam muslimanima, Hrvatima i Madjarima pobedu na izborima. Malo ste Srba pobili pa se jos nisu opametili. Sledeci put morate jedno 2-3 mil pa ce se Srbi mozda onda opametiti. Cestitka svim medijima, analiticarima, nvo, exit-u, narko i ostalim mafijama itd. uspeli ste jedava da navucete pobedu ali ipak cestitka. Ne treba zaboraviti cestitati i Taciju i Mesicu i Solani.
Idemo dalje...
 pa bi on vas podrzao danas je Srbija pobedila,radikale koji su kad su bili na vlasti izgubili dva rata i sjebali zemlju ekonomski.daleko bili od nas
pa bi on vas podrzao danas je Srbija pobedila,radikale koji su kad su bili na vlasti izgubili dva rata i sjebali zemlju ekonomski.daleko bili od nasČestitam istočnoj braći da su ipak izabrali europski put
bit će teško i trnovito ali i nagrada je veća...veća demokracija, standard i slobode...
pozz iz Varaždina
 (Нисам до сад знала да си Вараждинец).
  (Нисам до сад знала да си Вараждинец). Pa normalno da nece...on ce biti neobavesten da DSS vise ne postoji pa ce ostati da bude premijer:-D:-D:-D
Pa idi onda.

Hvala, jom8-)WROOOM, WROOOOMMM!!!!!

http://www.net.hr/vijesti/page/2008/02/03/0141006.html
Prema konačnoj procjeni Centra za slobodne izbore i demokraciju (CeSID), Boris Tadić je dobio 50,5 posto ili dva milijuna i 300 tisuća glasova, a Tomislav Nikolić 47,9 posto, odnosno dva milijuna i 180 tisuća glasova.
hmmmm.... malo mi čudna ta matematika!?
50,5% i 47,9%
a gde je onih 1,6%???
pojeli miševi?
Kakvo glupo pitanje!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma,ko mene mož' da diraGoxi,opet te diraju.
Budi dzentlmen.
Puno cvetnih dana..........

Неважећи листићи.http://www.net.hr/vijesti/page/2008/02/03/0141006.html
Prema konačnoj procjeni Centra za slobodne izbore i demokraciju (CeSID), Boris Tadić je dobio 50,5 posto ili dva milijuna i 300 tisuća glasova, a Tomislav Nikolić 47,9 posto, odnosno dva milijuna i 180 tisuća glasova.
50,5% i 47,9%
a gde je onih 1,6%???
pojeli miševi?

Samo se opusti... uzivaj. Mnogo ste jaki, snazni , nepobedivi, ne mozemo vam nista mi radikali. pobeda vam je ubedljiva, ni priblizno vam nismo itd...
A onda razmislis... ako ste pobedili za bednih 2% a uz sebe imate sve televizije i medije, sve moguce strukture u drzavi, nasupate sa pozicije vlasti i to maksimalno koristite.. onda se zapitaj kakva vam je pobeda. Neko bi rekao da ste se provukli na jedvite jade i na misice.
Radikali su buducnost...samo se opusti i uzivaj.

nevazeci listici kyo...njih uvek ima,kod mene ih je bio pun qurac sa sve vickastim komentarima.http://www.net.hr/vijesti/page/2008/02/03/0141006.html
50,5% i 47,9%
a gde je onih 1,6%???
pojeli miševi?

ako je tih 1,6% glasača učinilo listić nevažećim čemu su uopšte i išli da glasaje..to su tek mentoli
ako nemaš za koga da glasaš neideš na izbore i točka
Неважећи листићи.
ПС
Није 1,6 него 2,6.

To su nevažeći listići, neispravno popunjeni ili predati prazni.http://www.net.hr/vijesti/page/2008/02/03/0141006.html
50,5% i 47,9%
a gde je onih 1,6%???
pojeli miševi?

ako je tih 1,6% glasača učinilo listić nevažećim čemu su uopšte i išli da glasaje..to su tek mentoli
ako nemaš za koga da glasaš neideš na izbore i točka

To bude na svakim izborima, uobičajeno je.ajd još da to urade u prvom krugu al u drugom
Neizlaženje i poništavanje listića može biti politički stav samo kada je potreban pocenat glasača da bi izbori uspeli. U situaciji kada se rezultati računaju, pa makar izašla dvojica, to je samo glupiranje i neozbiljnost.