Doš'o je i taj dan...

novost_550.jpg

Cestitam muslimanima, Hrvatima i Madjarima pobedu na izborima. Malo ste Srba pobili pa se jos nisu opametili. Sledeci put morate jedno 2-3 mil pa ce se Srbi mozda onda opametiti. Cestitka svim medijima, analiticarima, nvo, exit-u, narko i ostalim mafijama itd. uspeli ste jedava da navucete pobedu ali ipak cestitka. Ne treba zaboraviti cestitati i Taciju i Mesicu i Solani.

Idemo dalje...

pa ko vas **** kad ste vi radikali gubitnici,,nas je podrzao Solana,a steta sto vise nije ziv Sadam HUSEIN posto je on bio veliki prijatelj Seselja i radikala:lol:pa bi on vas podrzao danas je Srbija pobedila,radikale koji su kad su bili na vlasti izgubili dva rata i sjebali zemlju ekonomski.daleko bili od nas

Čestitam istočnoj braći da su ipak izabrali europski put

bit će teško i trnovito ali i nagrada je veća...veća demokracija, standard i slobode...

pozz iz Varaždina

Хвала, "домовине сине" :) (Нисам до сад знала да си Вараждинец).

Да, биће тешко, и дај Боже да сви из овога извуку поуке.

http://www.net.hr/vijesti/page/2008/02/03/0141006.html
:confused::confused::confused:

Prema konačnoj procjeni Centra za slobodne izbore i demokraciju (CeSID), Boris Tadić je dobio 50,5 posto ili dva milijuna i 300 tisuća glasova, a Tomislav Nikolić 47,9 posto, odnosno dva milijuna i 180 tisuća glasova.

hmmmm.... malo mi čudna ta matematika!?

50,5% i 47,9%

a gde je onih 1,6%??? :confused::confused:
pojeli miševi?

Kakvo glupo pitanje!!!!!!!!!!!!!!!!

Prema konačnoj procjeni Centra za slobodne izbore i demokraciju (CeSID), Boris Tadić je dobio 50,5 posto ili dva milijuna i 300 tisuća glasova, a Tomislav Nikolić 47,9 posto, odnosno dva milijuna i 180 tisuća glasova.

50,5% i 47,9%

pojeli miševi?
Неважећи листићи.:)

ПС
Није 1,6 него 2,6.

Samo se opusti... uzivaj. Mnogo ste jaki, snazni , nepobedivi, ne mozemo vam nista mi radikali. pobeda vam je ubedljiva, ni priblizno vam nismo itd...

A onda razmislis... ako ste pobedili za bednih 2% a uz sebe imate sve televizije i medije, sve moguce strukture u drzavi, nasupate sa pozicije vlasti i to maksimalno koristite.. onda se zapitaj kakva vam je pobeda. Neko bi rekao da ste se provukli na jedvite jade i na misice.

Radikali su buducnost...samo se opusti i uzivaj.

sta pricas kad ste stalno bili na TV vi radikali.za razliku od vremena kad je Vucic bio ministar za informisanje i kad su radikali bili u vladi sa MIlosevicem,kad je samo SPS,JUL I SRS mogli da se reklamiraju sada postoji sloboda stampe tako da stvarno neznam o cemu pricas

50,5% i 47,9%

pojeli miševi?
nevazeci listici kyo...njih uvek ima,kod mene ih je bio pun qurac sa sve vickastim komentarima.
samo meni nije jasan taj sklop - neces da glasas pa dodjes i svrljas i cimas se i pravis drugima posao a u biti ama bas nista nisi napravio :neutral:

50,5% i 47,9%

pojeli miševi?
To su nevažeći listići, neispravno popunjeni ili predati prazni.

Цитат:
Оригинал поставио marlon
evo ga i ovaj.... :smile:

pa mlohavom ne treba forumska podrshka, jak je on ko crna zemlja i bez ovakvih gluposti ..... :lol:

Posle vecerasnjih rezultata ce mu trebati kozne gace.... njegova pozicija slabi.... objasnio sam ti vec gore....

:lol::lol::lol:
Морам да сачувам ову "високоумну" реплику - јер ова "женска" има обичај да брише своје генијалне изјаве.

Back