Кртица
Zainteresovan član
- Poruka
- 474
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitam muslimanima, Hrvatima i Madjarima pobedu na izborima. Malo ste Srba pobili pa se jos nisu opametili. Sledeci put morate jedno 2-3 mil pa ce se Srbi mozda onda opametiti. Cestitka svim medijima, analiticarima, nvo, exit-u, narko i ostalim mafijama itd. uspeli ste jedava da navucete pobedu ali ipak cestitka. Ne treba zaboraviti cestitati i Taciju i Mesicu i Solani.
Idemo dalje...
pa bi on vas podrzao danas je Srbija pobedila,radikale koji su kad su bili na vlasti izgubili dva rata i sjebali zemlju ekonomski.daleko bili od nasČestitam istočnoj braći da su ipak izabrali europski put
bit će teško i trnovito ali i nagrada je veća...veća demokracija, standard i slobode...
pozz iz Varaždina
(Нисам до сад знала да си Вараждинец). Pa normalno da nece...on ce biti neobavesten da DSS vise ne postoji pa ce ostati da bude premijer:-D:-D:-D
Pa idi onda.![]()

Hvala, jom8-)WROOOM, WROOOOMMM!!!!!
![]()
http://www.net.hr/vijesti/page/2008/02/03/0141006.html
Prema konačnoj procjeni Centra za slobodne izbore i demokraciju (CeSID), Boris Tadić je dobio 50,5 posto ili dva milijuna i 300 tisuća glasova, a Tomislav Nikolić 47,9 posto, odnosno dva milijuna i 180 tisuća glasova.
hmmmm.... malo mi čudna ta matematika!?
50,5% i 47,9%
a gde je onih 1,6%???
pojeli miševi?
Kakvo glupo pitanje!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma,ko mene mož' da diraGoxi,opet te diraju.
Budi dzentlmen.
Puno cvetnih dana..........![]()

Неважећи листићи.http://www.net.hr/vijesti/page/2008/02/03/0141006.html
Prema konačnoj procjeni Centra za slobodne izbore i demokraciju (CeSID), Boris Tadić je dobio 50,5 posto ili dva milijuna i 300 tisuća glasova, a Tomislav Nikolić 47,9 posto, odnosno dva milijuna i 180 tisuća glasova.
50,5% i 47,9%
a gde je onih 1,6%???
pojeli miševi?

Samo se opusti... uzivaj. Mnogo ste jaki, snazni , nepobedivi, ne mozemo vam nista mi radikali. pobeda vam je ubedljiva, ni priblizno vam nismo itd...
A onda razmislis... ako ste pobedili za bednih 2% a uz sebe imate sve televizije i medije, sve moguce strukture u drzavi, nasupate sa pozicije vlasti i to maksimalno koristite.. onda se zapitaj kakva vam je pobeda. Neko bi rekao da ste se provukli na jedvite jade i na misice.
Radikali su buducnost...samo se opusti i uzivaj.

nevazeci listici kyo...njih uvek ima,kod mene ih je bio pun qurac sa sve vickastim komentarima.http://www.net.hr/vijesti/page/2008/02/03/0141006.html
50,5% i 47,9%
a gde je onih 1,6%???
pojeli miševi?

ako je tih 1,6% glasača učinilo listić nevažećim čemu su uopšte i išli da glasaje..to su tek mentoli
ako nemaš za koga da glasaš neideš na izbore i točka![]()
Неважећи листићи.
ПС
Није 1,6 него 2,6.
To su nevažeći listići, neispravno popunjeni ili predati prazni.http://www.net.hr/vijesti/page/2008/02/03/0141006.html
50,5% i 47,9%
a gde je onih 1,6%???
pojeli miševi?
ako je tih 1,6% glasača učinilo listić nevažećim čemu su uopšte i išli da glasaje..to su tek mentoli
ako nemaš za koga da glasaš neideš na izbore i točka![]()

To bude na svakim izborima, uobičajeno je.ajd još da to urade u prvom krugu al u drugom![]()
Neizlaženje i poništavanje listića može biti politički stav samo kada je potreban pocenat glasača da bi izbori uspeli. U situaciji kada se rezultati računaju, pa makar izašla dvojica, to je samo glupiranje i neozbiljnost.