Doš'o je i taj dan...

Ја господо нисам цлан ни једне партије .
Слушао сам пажљиво и пратио оба кандидата .
За србију , титогорац без даха је добар колико и Мило Ђукановић .
За све горе набројане несрбе ...он је ,,добра опција ,, .

Као што рекох...СРБИН се нада , СРБИН верује ...СРБИН воли и никад се не предаје .

Ви знате за себе .

тадич НИКАД неће бити СРПСКИ председник .
Може га окупатор прогурати са овим напумпаним цесид процентима да буде председник поробљене СРБИЈЕ али никад неће бити СРПСКИ председник .

Надам се да толико можете да схватите.
russian.jpg

Ebiga, brate, nema šampanjca za vas

Evo najzad rece Tadic zasto je toliko mahao rukama :)

Човек који не може ни програм своје партије да одбрани у дуелу него мора да чита са папирића не може бити СРПСКИ председник .

Окупаторски председник СРБИЈЕ ....можда .

СРБИЈА СРБИМА

DOBRO TI JE JUTROS MIRISALO!!!:twisted: VIDIS DA SU USPELI DA SPROVEDU DO KRAJA ONO STO SU NAMESTILI!!!!!:twisted:

Nije to razlog.Nisu demokrate pokrale izbore........
Pre neki dan me je neko ovde pitao zasto sam otisao iz stranke , jos 2003.
Evo sada mogu i da kazem.
Jesam bio sam za Tomislava Nikolica kao buduceg predsednika.Nazalost izgubio je.
Vec sam rekao da nisam, i nikada ne bih glasao za njih na parlamentarnim izborima.
Razlog , isti kao i razlog zbog kojega sam napustio stranku, je taj, sto u SRS vlada stranacki nepotizam, i vrsi se negativna selekcija kadrova.

Pozeljne osobine za napredovanje u stranci su u ucesce u akcijama lepljenja plakata, ili prijateljstvo u stranci sa nekim a ne sposobnost.
Zbog toga je i Maja Gojkovic otisla odatle(skoro sam siguran u to).
Zbog toga su izgubili i ove izbore.
Nazalost, jer je ovoj Srbiji zaista potreban neko ko ce da kontrolise sta radi Vlada Srbije.....

Као што рекох...СРБИН се нада , СРБИН верује ...СРБИН воли и никад се не предаје .

Ви знате за себе .

Може га окупатор прогурати са овим напумпаним цесид процентима да буде председник поробљене СРБИЈЕ али никад неће бити СРПСКИ председник .

BRAVOOOOO MILOJKO!!!!:D

Moje iskrene cestitke zbog pobede Borisa Tadica.

Izbore je u Srbiji odlucio izlazak nacionalnih manjina.Onih manjina koje traze dalje rasparcavanje Srbije, Sandzak, Vojvodinu......Onih manjina koji smatraju svojom domovinom Bosnu, Hrvatsku, Madjarsku.......Njihov izbor , ako je pogresan nije poguban za njih, jer uvek imaju svoju PRAVU domovinu.

a sta ces... veciti problem, ne mozes nacionalnim manjinama zabraniti glasanje... :roll:

Мањине изабале президентеа Србији...као у ЦГ...шта им дугује заузврат видећете у наставку, када нас по трећи пут уведе у Е.У..Сви једном, а ми три пута..јеееееееееееееее

Nazalost, jer je ovoj Srbiji zaista potreban neko ko ce da kontrolise sta radi Vlada Srbije.....

.....................................................................

Ја сам мислио да је тај неко у онјој згради у Кнеза Милоша на којој је окачена окупаторска застава ?

Ви знате за себе .

izvadi srbiju iz usta... uništili ste srbiju

Nije to razlog.Nisu demokrate pokrale izbore........
Pre neki dan me je neko ovde pitao zasto sam otisao iz stranke , jos 2003.
Evo sada mogu i da kazem.
Jesam bio sam za Tomislava Nikolica kao buduceg predsednika.Nazalost izgubio je.
Vec sam rekao da nisam, i nikada ne bih glasao za njih na parlamentarnim izborima.
Razlog , isti kao i razlog zbog kojega sam napustio stranku, je taj, sto u SRS vlada stranacki nepotizam, i vrsi se negativna selekcija kadrova.

Pozeljne osobine za napredovanje u stranci su u ucesce u akcijama lepljenja plakata, ili prijateljstvo u stranci sa nekim a ne sposobnost.
Zbog toga je i Maja Gojkovic otisla odatle(skoro sam siguran u to).
Zbog toga su izgubili i ove izbore.

Ti si u srcu demokrata :)
Kakvi su u stranci, takvi su i kad vode gradove i drzave, jednostavno su takvi!
Pa, zasto su podelili otkaze svima ovde i doveli svoje rodjake na vaznija radna mesta?
Oni ne cene ni znanje, ni sposobnost, ni talenat... Sta ce nam takav predsednik? Daj, vidis da si demokrata u srcu, samo to neces da priznas :)

Back