Doš'o je i taj dan...

Не знам кад ћу лећи да спавам данас, али знам кад се пробудим да идем да гласам за Николића и молим се за победу СРС. Ако демократе покушају да покраду изборе, разбићемо им п*чку. Будите фер демократе и признајте пораз ако изгубите!!!!!!!!! Бојим се да ће бити неких намештаљки и превара у вези процената гласова. А зна се ко је сад у ситуацији да ради те преваре - онај ко је на власти и ко хоће да сачува власт... Видећемо шта ће бити током дана и данас увече кад стигну резултати, али мени мирише да ће бити неке намештаљке да Тадић победи, народ ће се побунити против тога ако буде намештаљки, јер већина је за СРС.
DOBRO TI JE JUTROS MIRISALO!!!:twisted: VIDIS DA SU USPELI DA SPROVEDU DO KRAJA ONO STO SU NAMESTILI!!!!!:twisted:

Slusaj.Ne znam koliko ti imas godina, ni sta i gde radis, mada to i nije tako vazno i bitno za ovo......
JA ZNAM sta bi meni bilo bolje, i ZNAM sta ce da se dogodi posle ovoga.......
Sudstvo u *****(oprostite na izrazu), ekonomija okrenuta licnom bogacenju, unistavanje nacionalnog identiteta, proizvodnje, sela..........
To se sve vidi za poslednjih 8 godina.I previse jasno.......
Ja sam razocaran, u pravu si........ali uopste ne znas tacno zbog cega......
Ja NIKADA ne bih glasao za radikale na parlamentarnim izborima.Ali na predsednickim jesam, jer smatram da je ODLICNO za Srbiju da neko ko NEMA NIKAKVE veze za Vladom Srbije, bude predsednik Srbije..........Onda bi gospoda iz Vlade mnogo vise pazila STA I KAKO rade.
(app. toga.........AKO se nekada desi da radikali budu u Vladi Srbije, NIJEDNOG TRENA SE NE BIH DVOUMIO da glasam za predsednickog kadnidata demokratske stranke ).

..... znam da puno toga znas, ali, znam i to da ne znas sta je biti godinama pod radikalima, vise puta sam rekla da su nam unistili grad za ove 4 godine. Ono sto ja znam je da su demokrate jako dobro cule i videle nezadovoljne ljude u Srbiji, tako da sam sigurna da ce se dobro potruditi da smanje nezadovoljstvo, i time povecaju broj svojim simpatizera.
Znas, radikali su isli na emocije, iskoristili su sve dosadasnje greske demokrata kako bi privukli veliki broj ljudi na svoju stranu...... ali, za mene je to "vec vidjeno",,, jer su se u mom gradu za 4 godine pokazali kao beskurpulozni, agresivni..... sto se lopovluka tice, demokrate su za njih bili amateri... ne zelim to ni jednom gradu, a Srbiji narocito!

Ја господо нисам цлан ни једне партије .
Слушао сам пажљиво и пратио оба кандидата .
За србију , титогорац без даха је добар колико и Мило Ђукановић .
За све горе набројане несрбе ...он је ,,добра опција ,, .

Као што рекох...СРБИН се нада , СРБИН верује ...СРБИН воли и никад се не предаје .

Ви знате за себе .

тадич НИКАД неће бити СРПСКИ председник .
Може га окупатор прогурати са овим напумпаним цесид процентима да буде председник поробљене СРБИЈЕ али никад неће бити СРПСКИ председник .

Надам се да толико можете да схватите.

Back