- Poruka
- 33.100
Znači Toma sada ima 4 od 4?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blago tebi sa tvojom glavom...
mozda ce sad i ovi forumski radikali smeti da ti se upisu na temu o cestitkama?![]()
Hvala cika Tomo,
bolji si od ovih tvojih forumasa![]()
DOBRO TI JE JUTROS MIRISALO!!!Не знам кад ћу лећи да спавам данас, али знам кад се пробудим да идем да гласам за Николића и молим се за победу СРС. Ако демократе покушају да покраду изборе, разбићемо им п*чку. Будите фер демократе и признајте пораз ако изгубите!!!!!!!!! Бојим се да ће бити неких намештаљки и превара у вези процената гласова. А зна се ко је сад у ситуацији да ради те преваре - онај ко је на власти и ко хоће да сачува власт... Видећемо шта ће бити током дана и данас увече кад стигну резултати, али мени мирише да ће бити неке намештаљке да Тадић победи, народ ће се побунити против тога ако буде намештаљки, јер већина је за СРС.
Slusaj.Ne znam koliko ti imas godina, ni sta i gde radis, mada to i nije tako vazno i bitno za ovo......
JA ZNAM sta bi meni bilo bolje, i ZNAM sta ce da se dogodi posle ovoga.......
Sudstvo u *****(oprostite na izrazu), ekonomija okrenuta licnom bogacenju, unistavanje nacionalnog identiteta, proizvodnje, sela..........
To se sve vidi za poslednjih 8 godina.I previse jasno.......
Ja sam razocaran, u pravu si........ali uopste ne znas tacno zbog cega......
Ja NIKADA ne bih glasao za radikale na parlamentarnim izborima.Ali na predsednickim jesam, jer smatram da je ODLICNO za Srbiju da neko ko NEMA NIKAKVE veze za Vladom Srbije, bude predsednik Srbije..........Onda bi gospoda iz Vlade mnogo vise pazila STA I KAKO rade.
(app. toga.........AKO se nekada desi da radikali budu u Vladi Srbije, NIJEDNOG TRENA SE NE BIH DVOUMIO da glasam za predsednickog kadnidata demokratske stranke ).
Има човек искуство, већ четврти пут честита.Hvala cika Tomo,
bolji si od ovih tvojih forumasa![]()
zato sto smo izbegli da budemo u mnogo vecim g.ovnima.Pa neki su to vec uradili, samo ne shvatam zasto 'pobednici' toliko likuju kao da sad nismo u istim g.nima.

Svaka čast Tomislavu Nikoliću
Ало људи, увек може да буде горе. То што је победио Борис Јелцин, није катастрофа. Замислите да је победио онај наркоман?!