Doš'o je i taj dan...

Коначно нешто у вези избора. ;)

Полазиш од погрешне премисе. Пошто ће већина у Србији и даље лоше да живи, а многи још лошије (кад се заврши приватизација и још људи остане без посла), СРС може само да расте по принципу спојених судова јер је то гро бирача СРС-а.

rasce SRS svakako dokle god je opozicija ali ce biti jaci ako bude imao predsednika Srbije...sa druge strane DS ako izgubi mesto predsednka Srbije ce mnogo pasti...

A i ti si sa Dedinja :roll:
Jel' si i ti demokratski ''prvoborac'' :shock: nikada nismo nešto čuli za tebe.
Znači, vrlo zaslužni anonimus demokratskih promena koji u partijskoj hijerarhiji nije napredovao dovoljno......zato se ne ljuti što ova dvojica imaju lepše kuće. :roll:

Kako mi piše u lokaciji, ja sam sa Pala u Republici Srpskoj.

U slučaju da stvarno nisi shvatio moj post, on je bio ironija na Drnjačino plakanje što Dinkić i Đelić imaju lepe kuće na tom istom Dedinju. Ja nemam ništa protiv tih vila :D

Što se tiče partijske pripadnosti, ja hteo u radikale, ali kažu nisam talentovan za mlaćenje prazne slame i pričanje gluposti, tako da su me odbili, pa se ja amaterski sad priklonio ovim izdajnicima srBskog semena.
Mogu ti reći da vas je mnogo zanimljivo čitati kad vam se digne na Tomicu :lol:

vish ti sta ti je kultura iz stare pazove....
a jel se tu kod vas seljaci bodu nozevima?

ma kakva Stara Pazova :cry::cry::cry:
tu su nekada živeli sremci, slovaci..... i to je bilo jedno kulturno, civilizovano selo, gde se znao red....sve do jednog dana, kad se tu ""zaustavio vlak bez voznog reda""i doneo nered, nekulturu,prostakluk,na svim nivoima...higijena, muzika, kultura....
pristojan svet se povlači pred naletom /stamprdom/ onih koji se IZUVAJU ISPRED ULAZA U ZGRADU, VATA SE U KOLO UZ ZVUKE MOTORNE TESTERE,GLORIFIKUJE ZLOČINCE, GLASA ZA :evil:RADIKALE:evil:
ps. kako ono beše:""šuplji ste ko crkveno zvono- yebo vas voz koji vas dono""

ovo je vec drugi slucaj ovoga tipa...

U prvom slucaju ste na jednom letku napisali "sretno" umesto "srecno"..

U Bosni je cest slucaj da muslimani pisu na javnim mestima grafite protiv samih muslimana u nameri da kasnije za te grafite optuze srbe... cela situacija postaje jasna kada musliman misli da zna cirilicno pismo i na kraju u samom grafitu izmesa i latinicu i cirilicu....

još jedandokaz da ste vi to štampali :twisted:
"NISTE LEPI AL STE BAR PISMENI"

ma kakva Stara Pazova :cry::cry::cry:
tu su nekada živeli sremci, slovaci..... i to je bilo jedno kulturno, civilizovano selo, gde se znao red....sve do jednog dana, kad se tu ""zaustavio vlak bez voznog reda""i doneo nered, nekulturu,prostakluk,na svim nivoima...higijena, muzika, kultura....
pristojan svet se povlači pred naletom /stamprdom/ onih koji se IZUVAJU ISPRED ULAZA U ZGRADU, VATA SE U KOLO UZ ZVUKE MOTORNE TESTERE,GLORIFIKUJE ZLOČINCE, GLASA ZA :evil:RADIKALE:evil:
ps. kako ono beše:""šuplji ste ko crkveno zvono- yebo vas voz koji vas dono""

ха, ха Чолић је такве као ти добро опевао :lol: Иди па са гњидом Марком Видојевићем пиши романе.

Back