Doš'o je i taj dan...

2013. godine kandidat Vučić, sad mi javljaju iz Centralne otadžbinske.
Spremte se, spremte
icon10.gif

Zvucis samo razocarano, sto je i razumljivo, jer si simpatizer radikala. Hvala Tebi na cestitkama, ali, pobeda Tadica je i Tvoja pobeda. Toga, mozda, u ovom trenutku nisi svestan, no, nadam se da ces uskoro biti, kad osetis sve blagodeti otvorenih vrata prema svetu, slobode, bezbriznog i lepog zivota.
Ziveli! :)

Sta je ovo, himna bogu borisu? Opet smo se vratili medj pagane? Extra...

Cestitam simpatizerima demokrata iako priznajem da bih vise voleo da je Nikolic pobedio. Slazem se sa Kostinim komentarom iako se on mnogima nece dopasti. Mislim da je Tadic dobio veliku podrsku od dela stanovnistva koji se ne identifikuje sa ovom zemljom, niti vide ovu zemlju kao svoju buducnost. Mislim da to dosta govori samo za sebe, ali sad je bolje ne potpaljivati situaciju. Ono sto me zabrinjava je sto ce i jedan i drugi kandidat prihvatiti ovu veliku podrsku kao znak da im svi ti ljudi veruju. U realnosti to nije slucaj, vecina ne samo da im ne veruje nego je birala na osnovu onog sto smatraju za manje zlo.

Zvucis samo razocarano, sto je i razumljivo, jer si simpatizer radikala. Hvala Tebi na cestitkama, ali, pobeda Tadica je i Tvoja pobeda. Toga, mozda, u ovom trenutku nisi svestan, no, nadam se da ces uskoro biti, kad osetis sve blagodeti otvorenih vrata prema svetu, slobode, bezbriznog i lepog zivota.
Ziveli! :)

Slusaj.Ne znam koliko ti imas godina, ni sta i gde radis, mada to i nije tako vazno i bitno za ovo......
JA ZNAM sta bi meni bilo bolje, i ZNAM sta ce da se dogodi posle ovoga.......
Sudstvo u *****(oprostite na izrazu), ekonomija okrenuta licnom bogacenju, unistavanje nacionalnog identiteta, proizvodnje, sela..........
To se sve vidi za poslednjih 8 godina.I previse jasno.......
Ja sam razocaran, u pravu si........ali uopste ne znas tacno zbog cega......
Ja NIKADA ne bih glasao za radikale na parlamentarnim izborima.Ali na predsednickim jesam, jer smatram da je ODLICNO za Srbiju da neko ko NEMA NIKAKVE veze za Vladom Srbije, bude predsednik Srbije..........Onda bi gospoda iz Vlade mnogo vise pazila STA I KAKO rade.
(app. toga.........AKO se nekada desi da radikali budu u Vladi Srbije, NIJEDNOG TRENA SE NE BIH DVOUMIO da glasam za predsednickog kadnidata demokratske stranke ).

Nema sta madjari i muslimani su Tadicu obezbedili 2.mandat
Које ће "узимање у памет", што се радикала тиче, изгледа по овоме судећи, и даље ићи доста тешко.

Мислим, ако не схватате да овим вређате Србе, пре свега, а и лојалне грађане ове државе који нису Срби...

Лепо мени рече Звонимир Трајковић - "докле год Драган Тодоровић буде водио предизборну кампању, радикали неће добити"... Шта ти је искуство.

Back