Pijanista
Ističe se
- Poruka
- 2.680
Чини ми се да је већ пребројано ко је у мањини.:grin:Obzirom na izbornu razliku(pretpostavljenu), takvi Srbi kao ti ste u MANJINI.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чини ми се да је већ пребројано ко је у мањини.:grin:Obzirom na izbornu razliku(pretpostavljenu), takvi Srbi kao ti ste u MANJINI.......
@kosta1703
danima bi moglo da se diskutuje ko je od ove dvojice manje zlo...
srba kao sto sam ja je raseljeno devedesetih previse.Obzirom na izbornu razliku(pretpostavljenu), takvi Srbi kao ti ste u MANJINI.......
Броје гласове...али нешто споро.:grin:Gde ste radikali Svim srcem
И овде: само мантрајте и даље.Dobro Tadic ostaje predsednik.Sada neka uz pomoc svojih "prijatelja"-Solane,Merkelove,Sarkozija sacuva Kosovo.
Zvucis samo razocarano, sto je i razumljivo, jer si simpatizer radikala. Hvala Tebi na cestitkama, ali, pobeda Tadica je i Tvoja pobeda. Toga, mozda, u ovom trenutku nisi svestan, no, nadam se da ces uskoro biti, kad osetis sve blagodeti otvorenih vrata prema svetu, slobode, bezbriznog i lepog zivota.
Ziveli!![]()
Sta je ovo, himna bogu borisu? Opet smo se vratili medj pagane? Extra...

Nema sta madjari i muslimani su Tadicu obezbedili 2.mandat
na sve cetiri...
2013. godine kandidat Vučić, sad mi javljaju iz Centralne otadžbinske.
Spremte se, spremte![]()
Zvucis samo razocarano, sto je i razumljivo, jer si simpatizer radikala. Hvala Tebi na cestitkama, ali, pobeda Tadica je i Tvoja pobeda. Toga, mozda, u ovom trenutku nisi svestan, no, nadam se da ces uskoro biti, kad osetis sve blagodeti otvorenih vrata prema svetu, slobode, bezbriznog i lepog zivota.
Ziveli!![]()
Које ће "узимање у памет", што се радикала тиче, изгледа по овоме судећи, и даље ићи доста тешко.Nema sta madjari i muslimani su Tadicu obezbedili 2.mandat
Sutra ulazimo u EU!!!!
a ove godine peva na Beoviziji u duetu sa Marijom Sherifovic!!!!:shock:2013. godine kandidat Vučić, sad mi javljaju iz Centralne otadžbinske.
Spremte se, spremte![]()
Ma,sve se vec zna...idite do bilo koje kladionice i po kvotama cete videti da Boris mirno spava...
.