Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
ali vucic ima onu facu deteta od pet godina kad mu kazes ne moze cokolada pre rucka pa se dete naduri,napravi tuznjikavo besnu facu,prekristi ruke i sprema da brizne u plac i zaurla iz sve snage

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahaali vucic ima onu facu deteta od pet godina kad mu kazes ne moze cokolada pre rucka pa se dete naduri,napravi tuznjikavo besnu facu,prekristi ruke i sprema da brizne u plac i zaurla iz sve snage![]()
![]()
totalnoaha,jos je sklopio ruke u fazonu "necu vise da se igram "
pa ja mislim da je njemu laknulo posto ce on sada biti glavni covek i sledeci kandidat posto je Toma vec postao gori gubitnik od Vuka Draskovica ,a Seselj je previse HC da bi nesto vise uradio ,totalno
mada on je vise puta reko da nece da se igra pa se uvek predomisli kad shvati da moze jos malo da se ogrebe![]()
ne pada vam na pamet zashto se radikali ne bore ozbiljno, iako imaju skoro pola glasacha na svojoj strani, iako mogu da prave demonstracije i shtrajkove i shta sve ne. oni se dizhu samo zbog dnevno-politichkih gluposti, tipa 'bulevar ratka mladicja'. ne pada vam na pamet zashto sve to.
tu sam, reci šta ti treba:grin:
Јебо.е све теме позатвараше па човек не може да напише и да мисли како хоће па то је страшно шта се ради у овој држави, одох на večernjilist.hr убедљиво највећа демократија ..
ЖИВЕО ПРЕДСЕДНИК
ЖИВЕЛО КОСОВО
ЖИВЕЛЕ БЕРЗЕ
ЖИВЕЛА ЈАВНА ПРЕДУЗЕЋА
ЖИВЕЛА ЕУ...
Јебо.е све теме позатвараше па човек не може да напише и да мисли како хоће па то је страшно шта се ради у овој држави, одох на večernjilist.hr убедљиво највећа демократија ..
ЖИВЕО ПРЕДСЕДНИК
ЖИВЕЛО КОСОВО
ЖИВЕЛЕ БЕРЗЕ
ЖИВЕЛА ЈАВНА ПРЕДУЗЕЋА
ЖИВЕЛА ЕУ...
Sve je potpuno tačno.pre nedelju dana su svi bili u fazonu 'krvavih devedesetih' i strashnih krvoloka radikala, bu bu, ako oni dodju bicje ne znam shta, i onda se desi shta se desilo - radikali prvi posle dva sata kraja glasanja priznaju poraz, i idu kucji da piju mlekce i spavaju. gde nestadoshe krvavi radikali? sad im se smejete kako su jadni. a ne pada vam na pamet zashto su se tako lako i mirno povukli, a mogli su, u duhu prave opozicije, sa onako tesnim izborima da naprave takvo sra.nje da se ni do danas ne zna ko je predsednik ni shta cje biti. ne pada vam na pamet zashto su ti 'zlochinci' na slobodi iako protiv mnogih postoje optuzhnice. krivite koshtunicu. a shta rade ovi vashi tadicjevci i chedisti? laju na dva popa. ne pada vam na pamet zashto se radikali ne bore ozbiljno, iako imaju skoro pola glasacha na svojoj strani, iako mogu da prave demonstracije i shtrajkove i shta sve ne. oni se dizhu samo zbog dnevno-politichkih gluposti, tipa 'bulevar ratka mladicja'. ne pada vam na pamet zashto sve to.
ja vam opet kazhem, svi su oni ista bagra koja je sve imala u planu i koja se medju sobom izdogovarala, usput medjusobno podelila narod [zavadi pa vladaj, zvuchi poznato?], dok u pozadini koshtunica rasprodaje. dok ste se yebavali sa 90tim, ostali ste bez NISa. dok se budete yebavali sa 'pashcje vlada ili necje', oticji cje i JAT. mic po mic, uletecjemo u evropu bez gacja, onda cjemo da se zaduzhujemo, strani kapital cje imati politichki uticaj a o nashoj sudbini se necje odluchivati u beogradu vecj u briselu.
no, mnogi su za to i glasali. oni koji nisu, definitivno su iskorishcjeni.
ja vam opet kazhem, svi su oni ista bagra koja je sve imala u planu i koja se medju sobom izdogovarala, usput medjusobno podelila narod [zavadi pa vladaj, zvuchi poznato?],
.
ja ne verujem.
ОД СРЦА ЧЕСТИТАМ ПОБЕДУ ПРЕДСЕДНИКУ ТОМИСЛАВУ НИКОЛИЋУ!!!
lepo je nekad, uz jutarnju kaficu, prelistati stare teme![]()