Dosije X

Da obe epizode su ekstra. Imala je jedna isto jako dobra a uradjena je u crno-beloj boji kako bi bila na foru stripa. Njih dvoje plesu na kraju. Ima puno dobrih epizoda.

Post-modern prometheus

A u toj epizodi gde su muz i zena, ima scena u kojoj Molder lezi na krevetu i zove je da legne pored njega: ,,Hajde Dejna, u redu je, sada smo u braku",

Arcadia

Imate još neko pitanje? :manikir:

odgledah danas na sci-fi dvije ep.jednu myth-arc-sa 'samantha clones' i sa onim zivotinjama koje valjda pod uticajem aliena nestaju iz zooloskog vrta u jednom malom mjestu.fino za podsjetit se.

Trenutno gledam 4. sezonu na dvd-iju :) Da li neko mozda zna koja je epizoda...gledao sam je kad sam bio mali, a zapamtio sam samo da na pocetku epizode covek pada sa zgrade,i samo ustaje,obrise prasinu sa sebe i ode..scena je u tome sto je jako sretan,dobija na lutriji, pun je para, ne moze da se ubije...

Trenutno gledam 4. sezonu na dvd-iju :) Da li neko mozda zna koja je epizoda...gledao sam je kad sam bio mali, a zapamtio sam samo da na pocetku epizode covek pada sa zgrade,i samo ustaje,obrise prasinu sa sebe i ode..scena je u tome sto je jako sretan,dobija na lutriji, pun je para, ne moze da se ubije...
mislim da je to to:
http://x-files.wikia.com/wiki/The_Goldberg_Variation
odlicna epizoda,svaka komic epizoda im je bila odlicna...

Sećam se kako sam, ko gimnazijalka, bila oduševljena.

Serija je tek počela, jedva da se čulo za nju, i dok sam je pratila, lagano je prerastala u kult.

Ne znam da li bih ponovo bila oduševljena; proteklo je puno vode.

A i pogubili su se kasnije, brate, ko santa barbara. Posle godinu i kusur više nisi mogao pohvatat kog su oteli vanzemaljci a kom su dete napravili; i šta kog đavla amerikanska vlada više ima s tim...

Mada, Mulder mi je ostao kao jedan od najcool likova ikada.

officei.jpg

:)

Je l' su vam ostale neke epizode posebno u sećanju? :flert:
Meni, pored onih o izvanzemaljcima koje su glavne za fabulu radnje, ona o Sotoni u ludnici (:zima2:),
ona o dečku čije se bolesne zamisli ostvaruju, ona o inbreeding-u (:eek:) i film.
Jedina zamerka seriji je odsustvo dive David-a Duchovny-a u poslednjih par sezona. :lol:

Damn, TV used to be so good. z:hm:

Je l' su vam ostale neke epizode posebno u sećanju? :flert:
Meni, pored onih o izvanzemaljcima koje su glavne za fabulu radnje, ona o Sotoni u ludnici (:zima2:),
ona o dečku čije se bolesne zamisli ostvaruju, ona o inbreeding-u (:eek:) i film.
Jedina zamerka seriji je odsustvo dive David-a Duchovny-a u poslednjih par sezona. :lol:

Damn, TV used to be so good. z:hm:

pa ajmo ovako

Bad Blood-ah obožavam tu epku,kad Scully i Mulder pričaju svaki svoju stranu priče :hahaha: totalno drugačija i posebna priča od ostalih.Mogu je gledat non stop:worth:

The Post-Modern Prometheus-još jedna od posebnih epki u bajkovitom i crno-bijelom svijetu

Small Potatoes -kad frajer uđe u Mulderovo tijelo,koja smijačina:hahaha:

triangle-mulder izgubljen u bermudskom trokutu na nacističkom brodu.Scully se ljubaka sa Mulderom i Skinnerom u toj epki:hahaha:

dreamland 1 i 2-mulder se nađe u tijelu drugog agenta,još jedna smijačina:hahaha:

e sad dolaze one epke koje su malo spooky tipa
Tooms-najbolji zlikovac u x-filesima ikad
Hoost-onaj stvor iz kanalizacije:sad2:
Ice-epizoda na sjevernom polu gdje nitko nezna ko je zaražen parazitom:worth:
Irresistible -onaj morbidan Donnie:sad2:
Humbug -ovo je uvrnuta epka slična Tween peeks điru,obožavam je

War of the Coprophages -
Scully: Bambi? Her name is Bambi?

Scully: Smart is sexy. Well think of it this way Mulder -- by the time there's another invasion of artificially intelligent dung-eating robotic probes from outer space, maybe their uber-children will have devised a way to save our planet.

Mulder: You know I never thought I'd say this to you Scully..... but you smell bad.

Syzygy - kad je Scully cijelo vrijeme nadrkana na Muldera

Mulder: Let me drive.
Scully: I'm driving.
Mulder: Scully, it's not what you think.
Scully: I didn't see anything anyway.
Mulder: Will you let me drive?!
Scully: Why do you always have to drive? Because you're the guy? Because you're the big macho man?
Mulder: No, I was just never sure your little feet could reach the pedals.
(To Det. White)
Mulder: Will you go with her please? Thank you.
Muttering angrily to himself in separate car)
Mulder: "Big, macho man."

ona još Home-ona morbidna epka o famijiji na nekom ranču gdje se svi karaju s mamom fuuuuuuuuuuuj,pa Quagmire -o čudovišt iz jezera,Pusher-lik koji upravlja mislima drugih

ma joa ima ih još

ja sam myth-arc epizode ni sam ne znam koliko puta odgledao,freak of the week i nijesam nesto volio,dobra mi je bila ona ep. kad njih dvoje podju u neko urbano naselje dje su sve nekakvi parovi,imaju neka svoja bolesna pravila,ko ih se ne pridrzava pojede ih nekakav monstrum od blata,tako-nekako.uglavnom,molder & skali su u toj ep.bracni par,i pukao sam od smijeha kad joj je molder rekao ''napravi mi sendvich zeno!" aahhaahahahha!!!car!!!obozavao sam njegov smisao za humor.

U istoj epizodi on leži na krevetu, i doziva Skali: ,,Hajde Dejna, u redu je. Sada smo u braku", a ona ga gađa jastukom i istera napolje.
A kao sto prekasno videh vec sam pisala o tome

Poslednja izmena:
pa ajmo ovako

Bad Blood-ah obožavam tu epku,kad Scully i Mulder pričaju svaki svoju stranu priče :hahaha: totalno drugačija i posebna priča od ostalih.Mogu je gledat non stop:worth:

The Post-Modern Prometheus-još jedna od posebnih epki u bajkovitom i crno-bijelom svijetu

Small Potatoes -kad frajer uđe u Mulderovo tijelo,koja smijačina:hahaha:

triangle-mulder izgubljen u bermudskom trokutu na nacističkom brodu.Scully se ljubaka sa Mulderom i Skinnerom u toj epki:hahaha:

dreamland 1 i 2-mulder se nađe u tijelu drugog agenta,još jedna smijačina:hahaha:

e sad dolaze one epke koje su malo spooky tipa
Tooms-najbolji zlikovac u x-filesima ikad
Hoost-onaj stvor iz kanalizacije:sad2:
Ice-epizoda na sjevernom polu gdje nitko nezna ko je zaražen parazitom:worth:
Irresistible -onaj morbidan Donnie:sad2:
Humbug -ovo je uvrnuta epka slična Tween peeks điru,obožavam je

War of the Coprophages -
Scully: Bambi? Her name is Bambi?

Scully: Smart is sexy. Well think of it this way Mulder -- by the time there's another invasion of artificially intelligent dung-eating robotic probes from outer space, maybe their uber-children will have devised a way to save our planet.

Mulder: You know I never thought I'd say this to you Scully..... but you smell bad.

Syzygy - kad je Scully cijelo vrijeme nadrkana na Muldera

Mulder: Let me drive.
Scully: I'm driving.
Mulder: Scully, it's not what you think.
Scully: I didn't see anything anyway.
Mulder: Will you let me drive?!
Scully: Why do you always have to drive? Because you're the guy? Because you're the big macho man?
Mulder: No, I was just never sure your little feet could reach the pedals.
(To Det. White)
Mulder: Will you go with her please? Thank you.
Muttering angrily to himself in separate car)
Mulder: "Big, macho man."

ona još Home-ona morbidna epka o famijiji na nekom ranču gdje se svi karaju s mamom fuuuuuuuuuuuj,pa Quagmire -o čudovišt iz jezera,Pusher-lik koji upravlja mislima drugih

ma joa ima ih još

Sve sto sam obelezila, i meni je ostalo u jako lepom secanju.
Imaju dve praznicne, u jednoj Molder i Skali cekaju novu godinu, i poljube se, u jednoj Bozicnoj dolaze u neku kucu gde se pojavljuju duhovi neke babe i dede.
Pa neki lik koji se prerusava u tudje muzeve i pravi decu sa repicima.
Itd, ne mogu svega da se setim..

Back