Dosije X

imam ja to na kompu svih 9 sezona al nisam gledao skoro
inace serija jedna od najomiljenijih i jedna od najkvalitetnijih koje sam odgledao.
stivo za udzbenike

Evodve zanimljivosti. ,,20th Century Fox" je tražio da glumica koja će glumiti Skali bude visoka prsata plavuša. Kris Karter je insistirao da Džilijen Anderson koju je video u jednom pozorištu dobije ulogu. Znači od visoke plavuše, Skali postaje niska crvenokosa.

Pošto sam kraj serijala slabo pratila ( što ću sada nadoknaditi svakako) zaboravila sam radnju, ali ima jedna scena - Molder je u zatvoru, a Skali dolazi sa Skinerom, i ona i Molder se ljube. Priča vezana za ovu scenu kaže da je Molder trebalo da samo poljubi Skali u čelo, ali da je između ostalih Dejvid Duhovni insistirao da poljubac bude u usta.

Pošto sam kraj serijala slabo pratila ( što ću sada nadoknaditi svakako) zaboravila sam radnju, ali ima jedna scena - Molder je u zatvoru, a Skali dolazi sa Skinerom, i ona i Molder se ljube. Priča vezana za ovu scenu kaže da je Molder trebalo da samo poljubi Skali u čelo, ali da je između ostalih Dejvid Duhovni insistirao da poljubac bude u usta.

Ma da, da se Kris Karter pitao, ne bi se Skali i Molder u životu poljubili ni smuvali niti imali ikakav kontakt te vrste :roll:

Živeli shipperi :mrgreen:

Pa brate, sedam godina se čekalo, bio je i red.

Mada Kris je izjavio da nije bilo u planu da se razvije neka romansa između likova. Posle prve sezone ljudi su mu se javljali sa takvim predlogom.
Pa ako nije hteo da razvije romansu zašto onda nije Skali imala pedeset godina?

Snima se nova X-Files sezona,imace 6 epizode,prikazace se negde 2016te,Skali i Molder se vracaju naravno kao vodece uloge.
Bas iz tog razloga sam nabavio sve 9 sezone i gledam ih ponovo (vise od pola sam zaboravio).

Када се само сетим како сам као мали чекао до 11 увече да гледам Досије Икс.

ja opet gledam,stigao sam do trece sezone,daleko sam od kraja :) U januaru prikazuju novu 10-u sezonu pa se nadam da cu do tad da odgledam sve 9 sezone.. :confused: navodno,nece da objasnjavaju u novoj sezni sta sve bilo,tako da ako neznas bitne stavke u seriji,bolje zaobidji nove epizode.. Zato opet gledam :D Navodno nove epizode bice brutalnije od svih proslih..

Када се само сетим како сам као мали чекао до 11 увече да гледам Досије Икс.

Ja se sećam da sam kao mali imao noćne more od one muzike i same uvodne špice na početku. Čoveče pa to mi je bilo strašnije od same teme u epizodama. Nijedna uvodna špica od svih serija koje sam gledao nije toliko jaka i uticajna.

Poslednja izmena:
Dobra je serija,nedavno sam zavrsio sa gledanjem sve iz pocetka po drugi put.
Najavljuju nastavak,pa rekoh da se prisetim.

Jedina mana je sto su vise mogli da se bave paranormalnim a manje vanzemaljcima.

Sa snimanja novih epizoda :lol:

11988660_1029937500373778_7812910016939771601_n.jpg

Back