Dosije X

Skali danas je možda više sexy nego Skali iz prve sezone ( sad to gledam ), ali Skali tada je nekako slađa...više mi se dopada. Inače, epizoda S 1.5 The Jersey Devil je sjajna.

Ako je verovati wikipediiji, Gillian Anderson je rođena 9. 8. 1968. godine, pa je na početku snimanja ove serije (1993.god.)imala 25 god.
U njoj piše i:
Chris Carter je 1993. inzistirao kod "Foxovih" producenata da upravo Gillian Anderson tumaći Danu Scully. To je uspio nakon teške borbe, u kojoj su "Foxovi" glavešine držali da je za glavnu žensku ulogu potrebna nešto "seksepilnija" glumica.

Ja mislim da i njoj i Molderu izuzetno pristaju uloge.

- - - - - - - - - -

A David duchovny je navodno rođen 7.8. 1960, tako da je u vreme snimanja prve sezone ima tlideset i tLi :p

Te uloge da, mada činjenica je da se Andersonova posle razvila kao glumica, podobijala nagrade u pozorištima, a Duhovni je svoju slavu koliko-toliko održao Kalnifornikacijom mada zaista ne deluje kao vrhunski glumac. Glumio je i u nekim propalim filmovima...
Skali zaista deluje mlađe, 25 joj pristaje. Hvala na ispravci. :)

vlcsnap-2016-08-14-08h50m23s640.jpg

vlcsnap-2016-08-14-08h52m33s061.jpg

vlcsnap-2016-08-14-08h53m13s492.jpg

Sezona 3, epizoda 22 Quagmire - Big Blue

Procitala sam spojler prve epizode (emitovana je juce u USA) i vec su me smorili :lol:

Ali ajde, bice 10 epizoda (za razliku od prethodnih 6), nadam se da nece opet zbrzati sve. Meni cak i nisu toliko lose epizode koliko mi je sve natrpano.

Pusac je napumpao Skali :poludeo: WTF
Ili ipak ima neki obrt? Odgledala sam samo tu jednu scenu jer sam slucajno naisla. Nemam nameru da gledam dok se ne zavrsi cela sezona. Mrzi me da cekam 7 dana na epizodu i u medjuvremenu zaboravim sta sam gledala u prethodnoj.

Epizoda je bila skroz dobra do tog momenta :lol: Mada rekao je "uz pomoc nauke"... Hihi...

Nemam pojma, seriju naprosto obozavam i ima da odgeldam sve sto su snimili u inat losoj prici :mrgreen:

Verujem da ima neka kvaka, oduvek je bila prica da je Vilijam poseban i da su vanzemaljci nesto uradili sa Skali kada su je kidnapovali. Sina su i dali na usvajanje da bi ga zastitili.

Hit mi je sto se svi posle 100 godina jos uvek oslovljavaju po prezimenu :zcepanje:

Epizoda je bila skroz dobra do tog momenta :lol: Mada rekao je "uz pomoc nauke"... Hihi...

Nemam pojma, seriju naprosto obozavam i ima da odgeldam sve sto su snimili u inat losoj prici :mrgreen:

Verujem da ima neka kvaka, oduvek je bila prica da je Vilijam poseban i da su vanzemaljci nesto uradili sa Skali kada su je kidnapovali. Sina su i dali na usvajanje da bi ga zastitili.

Hit mi je sto se svi posle 100 godina jos uvek oslovljavaju po prezimenu :zcepanje:

Sto rece cika Kure: K*ranje je nauka z:mrgreen:

Ako je Molderu za utehu, Vilijam mu dodje polubrat.

Back