Dosadni muskarci

Da li ste upoznale nekog super seksi tipa preko interneta koji vas je uzivo razocarao?

nije imao sve zube?nije imao trbusnjake kao na slikama? imao je uzasan naglasak?pricao je hvalospeve o sebi?platio je samo svoje pice? napunio je pikslu za pola sata?bio je navalentan?:zper:

Maler sam pa su ta upoznavanja vecito bila "das dinar da udjes, dva da izadjes".
Ton i slika nikada nisu isli pod ruku.

Ili sam ja toliko povrsna da prvo mora da reaguje zena u meni na oko ne bi li proradilo naknadno razumno bice.
Zez je sto ste vi online vec presli na...neku simpatiju...pa se nekako ocekuje da se...produzi sa tom simpatijom uzivo.
I ti ne znas sta da mu kazes. Mozda ni on ne zna sta meni da kaze. Sigurno sam i ja sladja online.
I to ne bude to.
I u sosu si.
I ne znas kud ces iz tog sosa.
Ni da bezis, nije red.
Ni da nastavis sa simpatijom, ni to nije red.
I onda postanete drugovi. Kaooo. Ni sa tim ne znas sta ces. Ne zna verovatno ni on.
I sve je to jedna dzinovska neprijatnost na kraju.

I na kraju budes gnjida koja ga ja zavlacila a on je srce dao na dlanu...online.

Znaci, radije bih birala znojavog kosaca golog do pasa, bar znam sta uzimam. Ne moramo bas ni oko svega da se saglasimo.
I taj razgovor je mozda precenjen.

Maler sam pa su ta upoznavanja vecito bila "das dinar da udjes, dva da izadjes".
Ton i slika nikada nisu isli pod ruku.

Ili sam ja toliko povrsna da prvo mora da reaguje zena u meni na oko ne bi li proradilo naknadno razumno bice.
Zez je sto ste vi online vec presli na...neku simpatiju...pa se nekako ocekuje da se...produzi sa tom simpatijom uzivo.
I ti ne znas sta da mu kazes. Mozda ni on ne zna sta meni da kaze. Sigurno sam i ja sladja online.
I to ne bude to.
I u sosu si.
I ne znas kud ces iz tog sosa.
Ni da bezis, nije red.
Ni da nastavis sa simpatijom, ni to nije red.
I onda postanete drugovi. Kaooo. Ni sa tim ne znas sta ces. Ne zna verovatno ni on.
I sve je to jedna dzinovska neprijatnost na kraju.

I na kraju budes gnjida koja ga ja zavlacila a on je srce dao na dlanu...online.

Znaci, radije bih birala znojavog kosaca golog do pasa, bar znam sta uzimam. Ne moramo bas ni oko svega da se saglasimo.
I taj razgovor je mozda precenjen.
jel se bar opametis ili nastavljas sa online simpatijama :whistling:

Da, desavalo mi se, najcesce taj prvi dejt ili ako mi se ne svidja ili ako je devojka u fazonu vodimo "razgovor za posao" onda mi se prevrne zeludac jer me takve licnosti ubijaju, i ja se smorim, i tako valjda smorim i nju i sebe, i ona mene, i jbm. li ga ko koga, ali smorimo se oboje. I samo gledam "da se sve to zavrsi sto pre".

Ali generalno ako vidim da je kompatibilna sa mnom i da nije dosada, tesko da ja nju mogu da smorim, jedino ako sam bas ubijen nesto u pojam, ne znam.

nije tema ali nikad necu zaboraviti sebe i kumu u vozu i decka koji se nicim izazvan okrenuo ka nama i poceo pricu o sebi i devojci koja je pala sa terase i poginula dok se sminkala.. ta prica je trajala jedno 2h.
Od muke nismo progovorile dok nismo izasle :zcepanje: i sigurne smo da je sve izmislio.

živi sa mamom u 45 skupo mu da plaća gajbu…

Ja iskreno tu ne vidim nikakav problem, mislim ta majka je verovatno ceo život brinula o njemu, hranila ga, oblačila, tetošila, gubila živce zbog njega, tolerisala razne njegove gluposti, pa šta sad kad je majka ostarila i možda više nije u snazi ili kad je on možda došao do nekog svog dinara kao to sve pujpike ne važi, idem ja, ko te j......, snalazi se sama, mislim alo bre gde ćeš, mislim neko valjda treba mami da ode do prodavnice, da joj ode po lek, da joj makar donese čašu vode ako joj nije dobro...............mislim to što je ta majka ceo život brinula o tebi pa red je valjda da se ta silna majčina ljubav i pažnja malo i uzvrate jednog dana........

Tako da to je jezivo kad vidiš kako neki ljudi ovde nakaradno razmišljaju i koliko su zapravo otudjeni od svojih najbližih i koliko im porodica ništa ne znači, pa se posle čude zašto loše prolaze, jer onaj ko nije privržen ni rodjenoj majci sigurno neće biti ni tebi, kao što je ostavio rodjenu majku zbog sopstvenog možda nekog konfora tako će ostaviti i tebe čim mu malo dosadiš ili čim nadje neku mladju ili neku bolju priliku.

Ja iskreno tu ne vidim nikakav problem, mislim ta majka je verovatno ceo život brinula o njemu, hranila ga, oblačila, tetošila, gubila živce zbog njega, tolerisala razne njegove gluposti, pa šta sad kad je majka ostarila i možda više nije u snazi ili kad je on možda došao do nekog svog dinara kao to sve pujpike ne važi, idem ja, ko te j......, snalazi se sama, mislim alo bre gde ćeš, mislim neko valjda treba mami da ode do prodavnice, da joj ode po lek, da joj makar donese čašu vode ako joj nije dobro...............mislim to što je ta majka ceo život brinula o tebi pa red je valjda da se ta silna majčina ljubav i pažnja malo i uzvrate jednog dana........

Tako da to je jezivo kad vidiš kako neki ljudi ovde nakaradno razmišljaju i koliko su zapravo otudjeni od svojih najbližih i koliko im porodica ništa ne znači, pa se posle čude zašto loše prolaze, jer onaj ko nije privržen ni rodjenoj majci sigurno neće biti ni tebi, kao što je ostavio rodjenu majku zbog sopstvenog možda nekog konfora tako će ostaviti i tebe čim mu malo dosadiš ili čim nadje neku mladju ili neku bolju priliku.
Ovo ima smisla. Imam bas jednog takvog druga. Vratio se da živi sa majkom jer je stara i nemoćna. To mi je skroz ok i lepo.

ajde bre ne lupaj.

zar u 45 treba živeti sa roditeljima?
i kako zoveš ribe na gajbu?
sedite s mamom i jedete kokice uz film?

ajde bre ne lupaj.

zar u 45 treba živeti sa roditeljima?
i kako zoveš ribe na gajbu?
sedite s mamom i jedete kokice uz film?

Pa bolje sa roditeljima nego sam ko panj i utidjen od svih.

A i ako živiš sa roditeljima ne živite valjda u istoj sobi i ne gledate jedni u druge 24 sata, imaš valjda svoj neki deo kuće ili makar svoju sobu a imati svoju sobu je sasvim dovoljno prostora za privatnost jedne osobe.

Ovo je sasvim suprotna situacija od one živeo sam sam dok nisu cene stanova skočile u nebesa….a sad sam kod mame na gajbi jer je za dž.
nema svoj stan.
nego iznajmljen
u 45

heej

Pa šta ako nema svoj stan ?

Mislim sad dal se praviš blesava il si pala sa Marsa, mislim ne živimo mi u Švajcarskoj ili ne znam ni ja u zemlji kakvog blagostanja, mislim ko još ovde ima para da kupi stan, ovde se nekretnine ne kupuju već se uglavnom eventualno samo nasledjuju.

Pa bolje sa roditeljima nego sam ko panj i utidjen od svih.

A i ako živiš sa roditeljima ne živite valjda u istoj sobi i ne gledate jedni u druge 24 sata, imaš valjda svoj neki deo kuće ili makar svoju sobu a imati svoju sobu je sasvim dovoljno prostora za privatnost jedne osobe.
i dok ti roditelji bleje ispred tv-a u dnevnoj ti zaskačeš devojku u svojoj sobi u tišini i bez zvuka
kakvi su to niski standardi?
pr tom imaš 45 haha
nadrealna situacija

nekad je desetoro ljudi spavalo na istom patosu u istoj prostoriji pa su stenjali u mraku pred decom…
degutantno rešenje
to nije sex radi uživanja nego eto čisto da ga umočiš

Pa šta ako nema svoj stan ?

Mislim sad dal se praviš blesava il si pala sa Marsa, mislim ne živimo mi u Švajcarskoj ili ne znam ni ja u zemlji kakvog blagostanja, mislim ko još ovde ima para da kupi stan, ovde se nekretnine ne kupuju već se uglavnom eventualno samo nasledjuju.
ako je opravdanje
ne živimo u Švajcarskoj ….završili smo razgovor.

on čeka da mu umru roditelji sa bi nasledio nekretninu.
o nebesa….:roll:

Ne , pu pu daleko bilo, ja se sa mojim roditeljima super slažem i ja se iskreno nadam da će da požive 100 godina ili da će makar da prebace 90, to možda tebi otudjenoj, emotivno hendikepiranoj i sa poremećenim sistemom vrednosti odma tako neka ideja pada na pamet jer ti verovatno više znači da imaš nekretninu na svoje ime nego žive roditelje, a za onaj prethodni post stvarno nemam komentar, inače verovatno imaš neku fobiju i blam od nečijih roditelja jer su te uglavnom i dovodili kući samo da te zaskaču.

pa on je ziveo sa njom i kad je on imao i 20,30, 40.. nije se rodio sa 45 .
Tada nije bila stara i bolesna,ako se vec hvatas za to.
Da moj sin nema porodicu i zivi sa mnom sa toliko godina ozbiljno bih razmislila gde sam toliko pogresila.
Majke se raduju unucima a ne njegovim ortacima koji dolaze da igraju nitendo.

Back