andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.535
daj inicijaleNadam se da ne poznajemo istog![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj inicijaleNadam se da ne poznajemo istog![]()
hahaha jednako su bili bezbojni obojicajel pas bio zabavnjiji![]()
sta bi mi da nije vasBrao andjo vake teme nam trebaju malo da zivne pdf
Ovo je tacno, ali je i podjednako pun dosadnih kojima smeta dosada kod drugih.ma svet je pun dosadnih tipova.
to nije raritet.
znam dosada je zarazna i širi se u svim pravcima.Ovo je tacno, ali je i podjednako pun dosadnih kojima smeta dosada kod drugih.
a jel to tema?Ovo je tacno, ali je i podjednako pun dosadnih kojima smeta dosada kod drugih.
Izvinjavam se moderatore, nece se ponoviti.a jel to tema?
vec si poceo da przis mozak a tema nije ni odmakla..Izvinjavam se moderatore, nece se ponoviti.
Mada kad bolje razmislim jeste tema. Ako ti dosadan kaze da si dosadan, da li si stvarno dosadan ili dosadni projektuje svoju dosadu na tebe nedosadnog?
Pa ne, razmisli endzi, jesu li stvarno dosadni ili je tebi bilo dosadno, a oni nisu hteli da te zabavljaju?vec si poceo da przis mozak a tema nije ni odmakla..
nisu umeli onako kako ona voli.Pa ne, razmisli endzi, jesu li stvarno dosadni ili je tebi bilo dosadno, a oni nisu hteli da te zabavljaju?
Ja sam imala dejt sa likom koji je popio sedam duplih votki i popusio pet dzointapopije litar vina u kafiću
i ponese još dve boce pod mišku za kući
Pa eto, i da nadje nekog kako ona voli nije iskljuceno da ce ona dosaditi kad dosada potice iznutranisu umeli onako kako ona voli.
uglavnom.
Joj duuuusaaanajgora! poznajem jednog od 42,43 koji ne nosi kljuc od kuce nego ceka majku da mu otkljuca vrata u 3,4 nocu![]()
Popio sedam duplih votki i popusio pet dzointa? Da mu nisi bila dosadna?Ja sam imala dejt sa likom koji je popio sedam duplih votki i popusio pet dzointanije mogo da hoda....ali ima caka za dzointe, nosi tabakeru sa 20 cugareta, one od duvana na meru sto sami pune, e sad on igra "ruski rulet" 15 su cigarete sa duvanom, 5 je sa vutrom, pomesa i ne zna kad ce koju izvuci
sve mi je lepo objasnio sistem
Treba li da kazem da sam otisla kuci
MogucePopio sedam duplih votki i popusio pet dzointa? Da mu nisi bila dosadna?
To ti kazemPosle sedam pica sve su fantasticne
Ja sam imala dejt sa likom koji je popio sedam duplih votki i popusio pet dzointanije mogo da hoda....ali ima caka za dzointe, nosi tabakeru sa 20 cugareta, one od duvana na meru sto sami pune, e sad on igra "ruski rulet" 15 su cigarete sa duvanom, 5 je sa vutrom, pomesa i ne zna kad ce koju izvuci
sve mi je lepo objasnio sistem
Treba li da kazem da sam otisla kuci
dosada potiče iznutra, to je tačno a neki ljudi je nesebično dele sa ostatkom sveta…Pa eto, i da nadje nekog kako ona voli nije iskljuceno da ce ona dosaditi kad dosada potice iznutra
Da ne pricam sto uvodni post nema nikakve veze sa dosadom.
Pitanje je da li ona zna sta je dosada.
Dosadno, a? xD
Zivi zivot na ivici
čovek voli neizvesnost
sve te razumem
Kaze da je sam...nadam se da je tako jer ono bi i majka izbacila iz kucei stanuje s mamom![]()
to je stanje duha ali ne moje!Pa ne, razmisli endzi, jesu li stvarno dosadni ili je tebi bilo dosadno, a oni nisu hteli da te zabavljaju?