DJ 5ak
Domaćin
- Poruka
- 4.197
….završili smo razgovor.
Ma idi , neću moću da spavam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
….završili smo razgovor.
ne mora da ima svoj,nije to pravilo ali mora da bude samostalan. Zamisli da mu perem gace u 45 godinaPa šta ako nema svoj stan ?
Mislim sad dal se praviš blesava il si pala sa Marsa, mislim ne živimo mi u Švajcarskoj ili ne znam ni ja u zemlji kakvog blagostanja, mislim ko još ovde ima para da kupi stan, ovde se nekretnine ne kupuju već se uglavnom eventualno samo nasledjuju.
pa on je ziveo sa njom i kad je on imao i 20,30, 40.. nije se rodio sa 45 .
Tada nije bila stara i bolesna,ako se vec hvatas za to.
Da moj sin nema porodicu i zivi sa mnom sa toliko godina ozbiljno bih razmislila gde sam toliko pogresila.
Majke se raduju unucima a ne njegovim ortacima koji dolaze da igraju nitendo.
[/QUOTE
Inače problem je što ljudi ne kapiraju da mi svi imamo svojih vrlina i mana i da mi svi imamo svoje pluseve ali i nedostatke, sad recimo ako neka upozna super tipa i baš ne može da predje preko toga što on još živi sa roditeljima to onda više govori o njoj i njenoj površnosti i malodušnosti nego o njemu.
Ono u potpunosti od nje zavisi da li će da se fokusira na njegove dobre strane i ono dopadljivo kod njega ili će isključivo da ga gleda samo kao lika koji ne znam nema auto ili još živi sa roditeljima ili nema para ili ima odredjen naglasak ili šta ja znam.
Druže, to nije problem, to je priroda odnosa muškarca i žene, žene očekuju da si dovoljno sposoban bar za samostalan život, jer to što nemaš ni auto (koji se danas kupuje sa doslovno 1500-2000 evra kakav god, nekakav) i što još uvek živiš u nekim godinama sa roditeljima njima pali sve crvene lampice.
Postoji velika verovatnoća da si mamaroš ili neko ko jednostavno nije sposoban da se odvoji, finansijski, duhom, kako god. Šansa da to nekoj ženi bude seksi je ravna nuli, jer da se ne lažemo, odvedeš tu devojku/ženu na ručak ili večeru, to prođe dobro, šta joj ti kažeš iznajmimo sobu, odvedem te kod mame i tate, hoćemo u kolima na brzaka?
Nije to samo "one su površne, sponzoruše", nego prosto traže nekoga ko može da iznese bar osnovno, ako nema svoj stan bar da iznajmi nešto kako god, mada je bitnija i sama želja da se živi samostalno, to dokazuje i dozu zrelosti.
znači tebi trebaju ljudi da se ne bi osećao usamljenoPa dobro šta onda, mislim nemaju svi tu sreću i privilegiju da su pronašli idealne partnere, da žive u skladnim brakovima i da imaju decu, nažalost danas je ta prava sreća i privilegija a ne nešto što se podrazumeva (kako je možda nekad bilo), prosto imaš čitave armije osoba u tim godinama oba pola koje još nemaju ni brak ni svoju porodicu i to kakve osobe, ono kapu da im skineš.
Pa ukoliko neko još nije zasnovao svoju porodicu do nekog momenta onda bolje da živi sa roditeljima, da se slaže i pomaže sa njima nego kao panj da sam bleji u nekom polu-praznom stanu i da ono nema ko da mu donese čašu vode ako se slučajno ne oseća dobro ili da drži upaljen televizor non-stop da bi zavarao osećaj praznine i usamljenosti.
lolRazumem donekle sta hoces da kazes ali to je vec povrsnost i pomalo obest.
Mislim vidjao sam ljude koji doslovno nemaju ništa ali su srećni i raduju se životu, kao ona dečica u Africi negde ono možda njih 10 spava u nekoj kolibi, igraju bosonoga fudbal u pesku ali ne skidaju osmeh sa lica i puni su života i radosti i raduju se svemu ili ne znam dok sam radio popis, bio sam u jednoj garsonjeri gde jedna odrasla devojka od 30 i nešto godina živi sa roditeljima u 25 kvadrata i gde ono kad udjes osecas sklad, harmoniju, svi su ono opusteni, smireni, lepo raspoloženi, odma te nude oces ovo oces ono, nema ono da su besni jedni na druge zbog manjka prostora ili nečega ili ne znam sretao sam neke devojke koje ono i na najmanji znak pažnje se maltene rasplaču od sreće (maltene da tebi bude neprijatno, eee to onda takvima ono sve da daš a da ti nije žao) dok onda naletiš tako na neke skotine koje su kao ono u fazonu pali im se crvena lampica zato što neko možda nema auto ili zato što je neko vezan za svoje roditelje koji su ceo život brinuli o njemu i tetošili ga ........ono prosto život da ti se zgadi a ne ta osoba, ono totalna jedna praznina, otudjenost, površnost i emotivna hendikepiranost, to su ti one ribe što kao možda izgledaju ful zgodne, sredjene i sta ja znam ali ono nikakvu reakciju ti ne izazivaju i kad ih vidis vidis samo jednu unutrašnju prazninu.
niko ne osporava dobrotu tih ljudi,neke osobe ne mogu da imaju decu i dovoljno i sami pate.Pa dobro šta onda, mislim nemaju svi tu sreću i privilegiju da su pronašli idealne partnere, da žive u skladnim brakovima i da imaju decu, nažalost danas je ta prava sreća i privilegija a ne nešto što se podrazumeva (kako je možda nekad bilo), prosto imaš čitave armije osoba u tim godinama oba pola koje još nemaju ni brak ni svoju porodicu i to kakve osobe, ono kapu da im skineš.
Pa ukoliko neko još nije zasnovao svoju porodicu do nekog momenta onda bolje da živi sa roditeljima, da se slaže i pomaže sa njima nego kao panj da sam bleji u nekom polu-praznom stanu i da ono nema ko da mu donese čašu vode ako se slučajno ne oseća dobro ili da drži upaljen televizor non-stop da bi zavarao osećaj praznine i usamljenosti.
pa nista,nek se useli kod zene u stan i ona ce da razvozi njega i decu i da namesta vrata kad padnuRazumem donekle sta hoces da kazes ali to je vec povrsnost i pomalo obest.
Mislim vidjao sam ljude koji doslovno nemaju ništa ali su srećni i raduju se životu, kao ona dečica u Africi negde ono možda njih 10 spava u nekoj kolibi, igraju bosonoga fudbal u pesku ali ne skidaju osmeh sa lica i puni su života i radosti i raduju se svemu ili ne znam dok sam radio popis, bio sam u jednoj garsonjeri gde jedna odrasla devojka od 30 i nešto godina živi sa roditeljima u 25 kvadrata i gde ono kad udjes osecas sklad, harmoniju, svi su ono opusteni, smireni, lepo raspoloženi, odma te nude oces ovo oces ono, nema ono da su besni jedni na druge zbog manjka prostora ili nečega ili ne znam sretao sam neke devojke koje ono i na najmanji znak pažnje se maltene rasplaču od sreće (maltene da tebi bude neprijatno, eee to onda takvima ono sve da daš a da ti nije žao) dok onda naletiš tako na neke skotine koje su kao ono u fazonu pali im se crvena lampica zato što neko možda nema auto ili zato što je neko vezan za svoje roditelje koji su ceo život brinuli o njemu i tetošili ga ........ono prosto život da ti se zgadi a ne ta osoba, ono totalna jedna praznina, otudjenost, površnost i emotivna hendikepiranost, to su ti one ribe što kao možda izgledaju ful zgodne, sredjene i sta ja znam ali ono nikakvu reakciju ti ne izazivaju i kad ih vidis vidis samo jednu unutrašnju prazninu.
pa mogu da postoje neki specificni razlozi gdje neko zivi sa roditeljima i super je tip.super tip koji živi sa roditeljima
hahaha nasmeja me ovaj lik od jutros.
specificni razlog moze da bude bolest,invaliditet a ne stednja dzeparca za more,covek od 45 godina?!pa mogu da postoje neki specificni razlozi gdje neko zivi sa roditeljima i super je tip.
Npr. da ne bude sam, da ustedi za smjestaj i potrosi na nesto drugo, pomaze majci ili ocu,...ili sve zajedno
specificni razlog moze da bude bolest,invaliditet a ne stednja dzeparca za more,covek od 45 godina?!
ne bih ga nikada otpisala kao osobu ili prijatelja ali za bilo sta vise da (napominjem,JA). Mislim da i kada bi se ozenio danas sutra posledice toliko dugog zivota sa roditeljima bi bile velike.ne treba covjeka koji zivi sa majkom-roditeljima odmah otpisati, jer zavisi da li je iz grupe mutavaca ili iz grupe prakticnih...
Treba ga pitati zasto tu zivi, pod kojim uslovima bi se odselio - i od odgovora zavisi kakav je.
Puno je zena koje bi smislen brak, a manje je takvih muskaraca i kada se vec trazi muskarac od 45god onda je bolje malo sniziti ocekivanja.
Danas ima previse 20godisnjakinja koje su rade da budu ljubavnice ozenjenim, jer se loze na tu ideju da je on muz,otac,ozbiljan...grijesimo mi zene sa ocekivanjima i idealizacijama...
A realnost moze biti da je taj sto zivi sa majkom milion puta bolja i zdravija opcija za ostatak zivota...
Razumem donekle sta hoces da kazes ali to je vec povrsnost i pomalo obest.
eto,i sta sad?! znala sam da sam se prerano udalalično živim u stančini za petočlanu porodicu sam, pa mi to ne diktira ni jesam li srećan ili ne, u skladu ili ne.
eto,i sta sad?! znala sam da sam se prerano udala![]()
skromnost je manaE, nemoj puno da se zezaš, doći će letnjekiše i lule da ti objasne kako nije lepo i sram te bilo.
skromnost je mana![]()
ne sekiraj se,podsetice teZaboravio sam potpuno da je na forumu dozvoljeno samo posipati sebe go*nima.![]()
ne sekiraj se,podsetice testo si se vise mucio i veca si sirotinja ima vise opravdanja i ljubavi za tebe.ostali su budale,glupi,nezahvalni i bahati
ne daj boze da imas nesto jer verovatno si prostitutka ili si ukrao
![]()
ja cu da nastavim da lazem,moze mi seSada ću da počnem da kukam kako sam jadan i niko me neće, možda me izgrle svi
ja cu da nastavim da lazem,moze mi se![]()